Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
Мечтае да кара: M5

Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от DonTodi » 04 Дек 2014, 3:25

netmurder написа:
bordo_77 написа:Колеги, тази обява не е за тук но помогнете с мнения, ако я пусна в подраздел ф10, там няма такава активност. Километрите вероятно са около 200к, и има дребни забележки по купето, другото ще се гледа на диагностика. Мисля тия дни да прескоча да я видя ако не са я лапнали вече :D . http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=87d05a

Колега аз така от снимките като гледам, направо отивам и я плащам... Колата е супер...

Вътре е много много добре.Вънка има незначителни забележки които ще оправиш с малко пари.Отивай и е гледай на диагностика и кажи как е.Успех :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Дизел
Мечтае да кара: Бензин
Детайли за колата: Touring

Мнение от tihomair » 04 Дек 2014, 11:04

bordo_77 написа:Колеги, тази обява не е за тук но помогнете с мнения, ако я пусна в подраздел ф10, там няма такава активност. Километрите вероятно са около 200к, и има дребни забележки по купето, другото ще се гледа на диагностика. Мисля тия дни да прескоча да я видя ако не са я лапнали вече :D . http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=87d05a

Много добре изглежда с комфортните седалки...само се чудя километрите с тези еденици да не му е запецнало копчето "1" на клавиатурата , а да е искал друго да напише :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 04 Дек 2014, 12:06

Ако ще е по снимки,отиди да вземеш тази ,още по-добре http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=262850635 .
Ако те е привлякла ниската цена,споко,цените паднаха доста,просто в БГ традиционно ще се задържат по-дълго защото ''това е новата петица'' ,както стана любимия лаф на джамбазите.Ако не ти е на зор изчакай пролетта-цените наистина падат чуствително.Колата която показваш не само има забележки,както сам каза но е и доста уморена на вид и километрите са поне около 250 000.А с тези и други забележки най-вероятно и ТЮВ е нямало как да й вземат,иначе от Германия с гордост щяха да я снимат с червените номера ако ще и преди 5 месеца да бяха изтекли.
Чудесна стръв е тази кола за бърза реализация,но какво се крие зад това.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 04 Дек 2014, 12:49

jorsenbmw написа:Ако ще е по снимки,отиди да вземеш тази ,още по-добре http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=262850635 .
Ако те е привлякла ниската цена,споко,цените паднаха доста,просто в БГ традиционно ще се задържат по-дълго защото ''това е новата петица'' ,както стана любимия лаф на джамбазите.Ако не ти е на зор изчакай пролетта-цените наистина падат чуствително.Колата която показваш не само има забележки,както сам каза но е и доста уморена на вид и километрите са поне около 250 000.А с тези и други забележки най-вероятно и ТЮВ е нямало как да й вземат,иначе от Германия с гордост щяха да я снимат с червените номера ако ще и преди 5 месеца да бяха изтекли.
Чудесна стръв е тази кола за бърза реализация,но какво се крие зад това.

Тази кола където си постнал не виждам да изглежда по добре от тази на колегата!!! И кое точно и е умореното на колата, та дори и на 250к да е, какво от това... Колата е страхотна!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 04 Дек 2014, 13:20

Всеки си решава,аз имам моя гледна точка и не виждам проблем да я изразя без да си служа с нападки към другиго.
Колата която показвам съм я гледал лично,затова може би мисля че е по-хубава.
И още нещо,след януари 2015 ще има тенденция за едно по-осезаемо поевтиняване на дизелите на 5 и повече години.Просто да си го имате наум.
Търпение,като имаш парата в ръцете си силния на деня,като похарчиш парите прибързано после винаги излизат няколко по-хубави оферти.закон на Мърфи.

Потребител
Аватар
Кара: 318 TDS
Мечтае да кара: Plovdivskoto E36 deto ne preli4a na E36

Мнение от WucciaN » 04 Дек 2014, 14:30

Колеги. Обмислям покупка на Е60/Е90/Е91. 530д. 330д : НО (винаги има но.) защо Е60-ките са 3000-5000 лв. по скъпи от Е90/91? като цяло доволни ли сте от вашите 5-ци и сполучливи ли са като ДВГ, скорости, Помпи и т.н.т ? (само да вметна гледам за ръчни скорости) първоначалната идея беше за 3-ка ама сега почвам да гледам и 5-ци . Вие на какво мнение сте ? Спрямо цена подръжка, разход на гориво, разход на гориво. (всичко 5-ца ли са с въздушни възглавници ? Дават ли проблеми ). В общи линии малко повече информация за автомобилите ?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 04 Дек 2014, 14:57

WucciaN написа:Колеги. Обмислям покупка на Е60/Е90/Е91. 530д. 330д : НО (винаги има но.) защо Е60-ките са 3000-5000 лв. по скъпи от Е90/91? като цяло доволни ли сте от вашите 5-ци и сполучливи ли са като ДВГ, скорости, Помпи и т.н.т ? (само да вметна гледам за ръчни скорости) първоначалната идея беше за 3-ка ама сега почвам да гледам и 5-ци . Вие на какво мнение сте ? Спрямо цена подръжка, разход на гориво, разход на гориво. (всичко 5-ца ли са с въздушни възглавници ? Дават ли проблеми ). В общи линии малко повече информация за автомобилите ?

По скъпи са защото колата е по просторна и с повече базови екстри - по висок клас е 5 серия. Също така возията на Е60 е много по комфортна от Е90. Двигателите са горе долу едни и същи, като изключим това че при повечето Е90 водната помпа е електрическа и си е доста скъп консуматив. Окачването при Е90 пък е по евтино. Разхода горе долу е идентичен. Ако се двоумиш бих те посъветвал Е60.

Потребител
Аватар

Мнение от WucciaN » 04 Дек 2014, 15:00

adovet написа:
WucciaN написа:Колеги. Обмислям покупка на Е60/Е90/Е91. 530д. 330д : НО (винаги има но.) защо Е60-ките са 3000-5000 лв. по скъпи от Е90/91? като цяло доволни ли сте от вашите 5-ци и сполучливи ли са като ДВГ, скорости, Помпи и т.н.т ? (само да вметна гледам за ръчни скорости) първоначалната идея беше за 3-ка ама сега почвам да гледам и 5-ци . Вие на какво мнение сте ? Спрямо цена подръжка, разход на гориво, разход на гориво. (всичко 5-ца ли са с въздушни възглавници ? Дават ли проблеми ). В общи линии малко повече информация за автомобилите ?

По скъпи са защото колата е по просторна и с повече базови екстри - по висок клас е 5 серия. Също така возията на Е60 е много по комфортна от Е90. Двигателите са горе долу едни и същи, като изключим това че при повечето Е90 водната помпа е електрическа и си е доста скъп консуматив. Окачването при Е90 пък е по евтино. Разхода горе долу е идентичен. Ако се двоумиш бих те посъветвал Е60.

Грешката е моя. Е60-ките са 3000-5000 лв.ПО ЕФТИНИ от Е90 . а за въздушните възглавници ? какво е мнението ? и стоя нещата ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530xd

Мнение от themoldestone » 04 Дек 2014, 18:47

Дано и аз по това време да съм минал :D

Потребител
Аватар

Мнение от KD1122 » 04 Дек 2014, 22:46

www.cars.bg/c861687 Здравейте , нов съм в този фпрум и се мадявам да получа мнение за тази 525 :) Да ми помогнете или по точно да ми кажете като я гледам на какво да наблегна. Мерси предварително!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 04 Дек 2014, 23:30

KD1122 написа:http://www.cars.bg/c861687 Здравейте , нов съм в този фпрум и се мадявам да получа мнение за тази 525 :) Да ми помогнете или по точно да ми кажете като я гледам на какво да наблегна. Мерси предварително!!!

Добре изглежда

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F10 530d 12'
Мечтае да кара: G30 530d

Мнение от Taruno » 04 Дек 2014, 23:54

WucciaN написа:
adovet написа:

Грешката е моя. Е60-ките са 3000-5000 лв.ПО ЕФТИНИ от Е90 . а за въздушните възглавници ? какво е мнението ? и стоя нещата ?

Въздушните възглавници са само при Е61 и само като допълнително окачване на задницата - има проблем с компресора до 2007-ма след това е отстранен. А петиците винаги поевтиняват по-бързо, защото не са толкова масови - виж 7миците - те са дори по-евтини от петиците. Същото го има и при Пасат примерно винаги поевтинява по-бързо от Голф.

На петицата поддръжката е доста по-скъпа по окачването, иначе това за водната помпа - около 270 лв е хубава на Е90, не е такава драма, а е с метални перки и не се скапва лесно. При Е90 драмата е да намериш читава с М47 или М57 двигател, понеже при Н47 става страшно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 05 Дек 2014, 8:26

KD1122 написа:http://www.cars.bg/c861687 Здравейте , нов съм в този фпрум и се мадявам да получа мнение за тази 525 :) Да ми помогнете или по точно да ми кажете като я гледам на какво да наблегна. Мерси предварително!!!

Каква е тази екстра "Соларни шумоизолирани стъкла"? Има се предвид, че са затъмнени и има двоен стъклопакет ли?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от WucciaN » 05 Дек 2014, 10:13

Taruno написа:
WucciaN написа:
adovet написа:

Въздушните възглавници са само при Е61 и само като допълнително окачване на задницата - има проблем с компресора до 2007-ма след това е отстранен. А петиците винаги поевтиняват по-бързо, защото не са толкова масови - виж 7миците - те са дори по-евтини от петиците. Същото го има и при Пасат примерно винаги поевтинява по-бързо от Голф.

На петицата поддръжката е доста по-скъпа по окачването, иначе това за водната помпа - около 270 лв е хубава на Е90, не е такава драма, а е с метални перки и не се скапва лесно. При Е90 драмата е да намериш читава с М47 или М57 двигател, понеже при Н47 става страшно.

Това ли е причината 5-цата да е толкова по ефтина ? заради едното окачване. Колега виждам че си " В ЧАС " може ли да ми разкажеш още малко за Е60-ките Ако имаш свободно време ? плюсове, минуси, малко по подробно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 05 Дек 2014, 10:41

Колите в IS AUTO винаги изглеждат на километрите, които ги пишат. Или са много добри в преправянето или наистина си ги бива. Със сигурност връщат и те километри де, по-скоро вземат малко по-запазени автомобили. За тях съм по-склонен да вярвам, че колите им са добри, отколкото, която и да е автоморга в с. Труд. Колите си им държат цени, може и да има защо :)

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61