Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
netmurder написа:bordo_77 написа:Колеги, тази обява не е за тук но помогнете с мнения, ако я пусна в подраздел ф10, там няма такава активност. Километрите вероятно са около 200к, и има дребни забележки по купето, другото ще се гледа на диагностика. Мисля тия дни да прескоча да я видя ако не са я лапнали вече. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=87d05a
Колега аз така от снимките като гледам, направо отивам и я плащам... Колата е супер...
Вътре е много много добре.Вънка има незначителни забележки които ще оправиш с малко пари.Отивай и е гледай на диагностика и кажи как е.Успех

- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
bordo_77 написа:Колеги, тази обява не е за тук но помогнете с мнения, ако я пусна в подраздел ф10, там няма такава активност. Километрите вероятно са около 200к, и има дребни забележки по купето, другото ще се гледа на диагностика. Мисля тия дни да прескоча да я видя ако не са я лапнали вече. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=87d05a
Много добре изглежда с комфортните седалки...само се чудя километрите с тези еденици да не му е запецнало копчето "1" на клавиатурата , а да е искал друго да напише

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Ако ще е по снимки,отиди да вземеш тази ,още по-добре http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=262850635 .
Ако те е привлякла ниската цена,споко,цените паднаха доста,просто в БГ традиционно ще се задържат по-дълго защото ''това е новата петица'' ,както стана любимия лаф на джамбазите.Ако не ти е на зор изчакай пролетта-цените наистина падат чуствително.Колата която показваш не само има забележки,както сам каза но е и доста уморена на вид и километрите са поне около 250 000.А с тези и други забележки най-вероятно и ТЮВ е нямало как да й вземат,иначе от Германия с гордост щяха да я снимат с червените номера ако ще и преди 5 месеца да бяха изтекли.
Чудесна стръв е тази кола за бърза реализация,но какво се крие зад това.
Ако те е привлякла ниската цена,споко,цените паднаха доста,просто в БГ традиционно ще се задържат по-дълго защото ''това е новата петица'' ,както стана любимия лаф на джамбазите.Ако не ти е на зор изчакай пролетта-цените наистина падат чуствително.Колата която показваш не само има забележки,както сам каза но е и доста уморена на вид и километрите са поне около 250 000.А с тези и други забележки най-вероятно и ТЮВ е нямало как да й вземат,иначе от Германия с гордост щяха да я снимат с червените номера ако ще и преди 5 месеца да бяха изтекли.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
jorsenbmw написа:Ако ще е по снимки,отиди да вземеш тази ,още по-добре http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=262850635 .
Тази кола където си постнал не виждам да изглежда по добре от тази на колегата!!! И кое точно и е умореното на колата, та дори и на 250к да е, какво от това... Колата е страхотна!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Всеки си решава,аз имам моя гледна точка и не виждам проблем да я изразя без да си служа с нападки към другиго.
Колата която показвам съм я гледал лично,затова може би мисля че е по-хубава.
И още нещо,след януари 2015 ще има тенденция за едно по-осезаемо поевтиняване на дизелите на 5 и повече години.Просто да си го имате наум.
Търпение,като имаш парата в ръцете си силния на деня,като похарчиш парите прибързано после винаги излизат няколко по-хубави оферти.закон на Мърфи.
Колата която показвам съм я гледал лично,затова може би мисля че е по-хубава.
И още нещо,след януари 2015 ще има тенденция за едно по-осезаемо поевтиняване на дизелите на 5 и повече години.Просто да си го имате наум.
Търпение,като имаш парата в ръцете си силния на деня,като похарчиш парите прибързано после винаги излизат няколко по-хубави оферти.закон на Мърфи.
- WucciaN
- Потребител
-
- Кара: 318 TDS
- Мечтае да кара: Plovdivskoto E36 deto ne preli4a na E36
Колеги. Обмислям покупка на Е60/Е90/Е91. 530д. 330д : НО (винаги има но.) защо Е60-ките са 3000-5000 лв. по скъпи от Е90/91? като цяло доволни ли сте от вашите 5-ци и сполучливи ли са като ДВГ, скорости, Помпи и т.н.т ? (само да вметна гледам за ръчни скорости) първоначалната идея беше за 3-ка ама сега почвам да гледам и 5-ци . Вие на какво мнение сте ? Спрямо цена подръжка, разход на гориво, разход на гориво. (всичко 5-ца ли са с въздушни възглавници ? Дават ли проблеми ). В общи линии малко повече информация за автомобилите ?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
WucciaN написа:Колеги. Обмислям покупка на Е60/Е90/Е91. 530д. 330д : НО (винаги има но.) защо Е60-ките са 3000-5000 лв. по скъпи от Е90/91? като цяло доволни ли сте от вашите 5-ци и сполучливи ли са като ДВГ, скорости, Помпи и т.н.т ? (само да вметна гледам за ръчни скорости) първоначалната идея беше за 3-ка ама сега почвам да гледам и 5-ци . Вие на какво мнение сте ? Спрямо цена подръжка, разход на гориво, разход на гориво. (всичко 5-ца ли са с въздушни възглавници ? Дават ли проблеми ). В общи линии малко повече информация за автомобилите ?
По скъпи са защото колата е по просторна и с повече базови екстри - по висок клас е 5 серия. Също така возията на Е60 е много по комфортна от Е90. Двигателите са горе долу едни и същи, като изключим това че при повечето Е90 водната помпа е електрическа и си е доста скъп консуматив. Окачването при Е90 пък е по евтино. Разхода горе долу е идентичен. Ако се двоумиш бих те посъветвал Е60.
- WucciaN
- Потребител
-
adovet написа:WucciaN написа:Колеги. Обмислям покупка на Е60/Е90/Е91. 530д. 330д : НО (винаги има но.) защо Е60-ките са 3000-5000 лв. по скъпи от Е90/91? като цяло доволни ли сте от вашите 5-ци и сполучливи ли са като ДВГ, скорости, Помпи и т.н.т ? (само да вметна гледам за ръчни скорости) първоначалната идея беше за 3-ка ама сега почвам да гледам и 5-ци . Вие на какво мнение сте ? Спрямо цена подръжка, разход на гориво, разход на гориво. (всичко 5-ца ли са с въздушни възглавници ? Дават ли проблеми ). В общи линии малко повече информация за автомобилите ?
По скъпи са защото колата е по просторна и с повече базови екстри - по висок клас е 5 серия. Също така возията на Е60 е много по комфортна от Е90. Двигателите са горе долу едни и същи, като изключим това че при повечето Е90 водната помпа е електрическа и си е доста скъп консуматив. Окачването при Е90 пък е по евтино. Разхода горе долу е идентичен. Ако се двоумиш бих те посъветвал Е60.
Грешката е моя. Е60-ките са 3000-5000 лв.ПО ЕФТИНИ от Е90 . а за въздушните възглавници ? какво е мнението ? и стоя нещата ?
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Дано и аз по това време да съм минал 

www.cars.bg/c861687 Здравейте , нов съм в този фпрум и се мадявам да получа мнение за тази 525
Да ми помогнете или по точно да ми кажете като я гледам на какво да наблегна. Мерси предварително!!!

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
KD1122 написа:http://www.cars.bg/c861687 Здравейте , нов съм в този фпрум и се мадявам да получа мнение за тази 525Да ми помогнете или по точно да ми кажете като я гледам на какво да наблегна. Мерси предварително!!!
Добре изглежда
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
WucciaN написа:adovet написа:WucciaN написа:Колеги. Обмислям покупка на Е60/Е90/Е91. 530д. 330д : НО (винаги има но.) защо Е60-ките са 3000-5000 лв. по скъпи от Е90/91? като цяло доволни ли сте от вашите 5-ци и сполучливи ли са като ДВГ, скорости, Помпи и т.н.т ? (само да вметна гледам за ръчни скорости) първоначалната идея беше за 3-ка ама сега почвам да гледам и 5-ци . Вие на какво мнение сте ? Спрямо цена подръжка, разход на гориво, разход на гориво. (всичко 5-ца ли са с въздушни възглавници ? Дават ли проблеми ). В общи линии малко повече информация за автомобилите ?
Грешката е моя. Е60-ките са 3000-5000 лв.ПО ЕФТИНИ от Е90 . а за въздушните възглавници ? какво е мнението ? и стоя нещата ?
Въздушните възглавници са само при Е61 и само като допълнително окачване на задницата - има проблем с компресора до 2007-ма след това е отстранен. А петиците винаги поевтиняват по-бързо, защото не са толкова масови - виж 7миците - те са дори по-евтини от петиците. Същото го има и при Пасат примерно винаги поевтинява по-бързо от Голф.
На петицата поддръжката е доста по-скъпа по окачването, иначе това за водната помпа - около 270 лв е хубава на Е90, не е такава драма, а е с метални перки и не се скапва лесно. При Е90 драмата е да намериш читава с М47 или М57 двигател, понеже при Н47 става страшно.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
KD1122 написа:http://www.cars.bg/c861687 Здравейте , нов съм в този фпрум и се мадявам да получа мнение за тази 525Да ми помогнете или по точно да ми кажете като я гледам на какво да наблегна. Мерси предварително!!!
Каква е тази екстра "Соларни шумоизолирани стъкла"? Има се предвид, че са затъмнени и има двоен стъклопакет ли?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- WucciaN
- Потребител
-
Taruno написа:WucciaN написа:adovet написа:WucciaN написа:Колеги. Обмислям покупка на Е60/Е90/Е91. 530д. 330д : НО (винаги има но.) защо Е60-ките са 3000-5000 лв. по скъпи от Е90/91? като цяло доволни ли сте от вашите 5-ци и сполучливи ли са като ДВГ, скорости, Помпи и т.н.т ? (само да вметна гледам за ръчни скорости) първоначалната идея беше за 3-ка ама сега почвам да гледам и 5-ци . Вие на какво мнение сте ? Спрямо цена подръжка, разход на гориво, разход на гориво. (всичко 5-ца ли са с въздушни възглавници ? Дават ли проблеми ). В общи линии малко повече информация за автомобилите ?
Въздушните възглавници са само при Е61 и само като допълнително окачване на задницата - има проблем с компресора до 2007-ма след това е отстранен. А петиците винаги поевтиняват по-бързо, защото не са толкова масови - виж 7миците - те са дори по-евтини от петиците. Същото го има и при Пасат примерно винаги поевтинява по-бързо от Голф.
На петицата поддръжката е доста по-скъпа по окачването, иначе това за водната помпа - около 270 лв е хубава на Е90, не е такава драма, а е с метални перки и не се скапва лесно. При Е90 драмата е да намериш читава с М47 или М57 двигател, понеже при Н47 става страшно.
Това ли е причината 5-цата да е толкова по ефтина ? заради едното окачване. Колега виждам че си " В ЧАС " може ли да ми разкажеш още малко за Е60-ките Ако имаш свободно време ? плюсове, минуси, малко по подробно
Колите в IS AUTO винаги изглеждат на километрите, които ги пишат. Или са много добри в преправянето или наистина си ги бива. Със сигурност връщат и те километри де, по-скоро вземат малко по-запазени автомобили. За тях съм по-склонен да вярвам, че колите им са добри, отколкото, която и да е автоморга в с. Труд. Колите си им държат цени, може и да има защо