Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Е60 на 150к е почти невъзможно, а ако е цената ще е двойна. За тези пари, толкова. Колкото до ремонтите, само плашите гаргите с тия скъпи ремонти, ако човек е запознат а не вярва на уонаби сервизите, хич не са толкова скъпи ремонтите, като разбира се говорим за хора, които имат нормален доход, а не са купили колата преко сили с два потребителски кредита.
Относно седалката и 400к, това е супер субективно. Виждал съм кола на 350к реални, същият цвят салон и шофьорската седалка беше няколко пъти по-зле. Претапицираният волан е абсолютен плюс в случая.
Относно седалката и 400к, това е супер субективно. Виждал съм кола на 350к реални, същият цвят салон и шофьорската седалка беше няколко пъти по-зле. Претапицираният волан е абсолютен плюс в случая.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Седалката в този цвят е повече от перфектна. Много зависи как е гледан и поддържан салона, но специално този цвят се съсипва доста бързо. По питеснително е според мен това, че е със софтуер.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Чак пък притеснително, повечето Е60 са със софтуер, най вероятно е изтърбушен и ДПФ-а, което си е разправии, време, пари.
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
Колебая се между две Е61-ци 530 XD LCI. Едната е с М-пакет ,спортни седалки. Другата е нормална с комфортни седалки, дори има масаж
Годините са им еднакви почти, километрите също. Става въпрос за коли от Германия от частно лице са и двете.
Та чуденката ми е тази с М-пакет и спортни седалки дали ще подрусва (нали са с въздушна възглавница отзад комбито) и дали е по-ниска (уж на ХД колите не можело?) ,защото съм много навит на комфортни седалки, но М-пакетовата повече ми харесва

Годините са им еднакви почти, километрите също. Става въпрос за коли от Германия от частно лице са и двете.
Та чуденката ми е тази с М-пакет и спортни седалки дали ще подрусва (нали са с въздушна възглавница отзад комбито) и дали е по-ниска (уж на ХД колите не можело?) ,защото съм много навит на комфортни седалки, но М-пакетовата повече ми харесва

Здравейте колеги нов съм тук,но се радвам ,че съм с вас.От около 3м съм собственик на бмв и съм много доволен за сега,взех колата без резервна гума и се чудя ,някой знае ли от къде мога да си намеря такава?
- Alexander44
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535D
miroman написа:Здравейте колеги нов съм тук,но се радвам ,че съм с вас.От около 3м съм собственик на бмв и съм много доволен за сега,взех колата без резервна гума и се чудя ,някой знае ли от къде мога да си намеря такава?
в OLX имаше няколко, даже и в комплект с крик и ключ. Вървят около 150 - 200 лв.
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Колеги искам да попитам колата ако няма адаптивни светлини (става въпрос за фейс лифт) вътрешните рефлектори които се задействат спрямо на къде е завит волана те действат ли си.И още нещо в екстрите на колата не пише,че има лайт пакет.Това означава ли че няма осветление в джобовете на страничните кори,защото на фейса светят по силно и е много красиво.Благодаря 

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
tihomair написа:Колебая се между две Е61-ци 530 XD LCI. Едната е с М-пакет ,спортни седалки. Другата е нормална с комфортни седалки, дори има масаж![]()
Вземи си комфортните седалки. За мен това е най-добрата екстра в Е60/61, а за туринга много трудно ще намериш втора употреба. Аз цяла година търсих и благодарение на колегата Ацалов, на когото съм адски признателен, успях да се сдобия с такъв салон. Никога не бих заменил комфорта на пътуването за визия. Не ме интересува дали някой се впечатлява от колата ми, важното е на мен да ми е удобно.
tihomair написа:.....
M пакета се ретрофитва много много по-лесно от комфортни седалки. Ако ги искаш и двете, по-добре вземи тази с комфортни седалки и си сложи м-пакет после. Ест. ако се съсредоточим именно върху тези две екстри.
Айде сега, по-лесно се правило M-пакета. Аз пък не съм съгласен. Първо, хубавите брони не струват под 1500лв. Второ, с тях няма да стане същото като оригиналното. Трето, окачването няма да е M, нито салонът вътре ще е, нито лайсните ще са shadow line, нито пък джантите ще са 18" и респективно М. Седалките няма как да ми кажете, че са по-важни от М, особено пък на комби, комби без М е нещо страшно?
Мое си мнение, всеки в крайна сметка сам си решава какво иска и какво да си купува 

- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Хора кажете ми за е60 фейс лифт осветлението което е в джобовете на корите вътре в купето продават ли се отделно и може ли да се сложат на кола която няма.Навеждах се има си място където трябва да стоят но просто колата е поръчана без тях.СПЕШНО Е.Помогнете ми за да знам дали да е купувам!!!!!!!!!!!!!!
- Stoqnn Georgiev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525D 2008/ BMW 540i 2020
Някой гледал ли е това http://www.cars.bg/c172578 ?
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
DonTodi написа:Хора кажете ми за е60 фейс лифт осветлението което е в джобовете на корите вътре в купето продават ли се отделно и може ли да се сложат на кола която няма.Навеждах се има си място където трябва да стоят но просто колата е поръчана без тях.СПЕШНО Е.Помогнете ми за да знам дали да е купувам!!!!!!!!!!!!!!
Да може да се направи. Колегата sawion мисля, че в момента прави това упражнение. Успех със заниманието.

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
SDLS написа:Айде сега, по-лесно се правило M-пакета. Аз пък не съм съгласен. Първо, хубавите брони не струват под 1500лв. Второ, с тях няма да стане същото като оригиналното. Трето, окачването няма да е M, нито салонът вътре ще е, нито лайсните ще са shadow line, нито пък джантите ще са 18" и респективно М. Седалките няма как да ми кажете, че са по-важни от М, особено пък на комби, комби без М е нещо страшно?Мое си мнение, всеки в крайна сметка сам си решава какво иска и какво да си купува
И аз съм на това мнение, имам приятел с туринг, който беше с обикновенни седалки и си намери комфортни за много добри пари...Иначе М-пакета ми е фаворит, просто харесвам по-спортни коли, но не съм карал такава с М-пакет и спортни седалки, та отново въпроса ми е към тези които са карали да кажат има ли голяма разлика във комфорта с М + спортни седалки и без М + комфортни седалки? Аз имам опит на второто и е мн добре, но ме влече първото, така че най-вероятно това ще е