Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от iceblast » 14 Ное 2014, 13:53

Минават, и на доста места ще мине, но в София гаранция няма да мине, имат сто канала за различните марки и хората си разбират ще я хванат в миг. В Перник е един канал и всичко минава оттам. Моят Голф беше минавал 3 пъти през КАТ и накрая на Харватската граница ми го взеха, така че, има ли дори най-малкото съмнение - бягай далеч!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S8
Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago

Мнение от timur_lenk » 14 Ное 2014, 16:50

13 бона и ще я карам на пълномощно,така ги виждам нещата.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 14 Ное 2014, 21:28

Винаги можеш да провериш преди покупка дали колата се издирва някъде като просто отидеш в КАТ с документите на колата..естествено преди покупката. Не виждам нищо лошо да се направи това, ако наистина ти хареса колата като я огледаш. Отделно, че собственика може да има връзки и с някаква цел да я е регистрирал така..Може и да сте прави, но нищо не пречи да се провери.

п.с но ако изкочи, че е издирвана - честито на продавача :mrgreen:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 14 Ное 2014, 21:38

doomy525 написа:Винаги можеш да провериш преди покупка дали колата се издирва някъде като просто отидеш в КАТ с документите на колата..естествено преди покупката. Не виждам нищо лошо да се направи това, ако наистина ти хареса колата като я огледаш. Отделно, че собственика може да има връзки и с някаква цел да я е регистрирал така..Може и да сте прави, но нищо не пречи да се провери.

Колега не знам дали си наясно как стоят нещата с крадените коли, но.... точно затова казах че може да е клонинг... което ще рече че номера на рамата съвпада с номера на рамата на някоя друга кола където и да се намира тя и съответно не се издирва и няма проблем, НО нали знаеш как става това... с манипулация по рамата на съответната кола, пренабиване на номера и т.н. Та ако тези неща ги установят от КАТ, забравяш за колата!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

Потребител
Аватар
Кара: E91 3.0D 2009; F25 3.0D 2012

Мнение от kristianstef » 14 Ное 2014, 21:50

Продавача твърди, че преди да я регистрира в Перник е била регистрирана на сина му със софийска регистрация, но това може лесно да се провери.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Мнение от iceblast » 15 Ное 2014, 0:54

doomy525 написа:Винаги можеш да провериш преди покупка дали колата се издирва някъде като просто отидеш в КАТ с документите на колата..естествено преди покупката. Не виждам нищо лошо да се направи това, ако наистина ти хареса колата като я огледаш. Отделно, че собственика може да има връзки и с някаква цел да я е регистрирал така..Може и да сте прави, но нищо не пречи да се провери.

Леж на това уше ти. Най-вероятно рамата, която е в момента на колата е ОК, както каза колегата, въпроса е да се качи на скенер и да се разгледа, но то каков да му гледаш, ако по ВИН излиза 2004г., то видимо частите по колата са фейслифт от-до, така че има мизерия 100%, въпроса е каква точно е.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 528i

Мнение от Exesus » 15 Ное 2014, 12:40

Здравейте колеги след, като се разделих с е46-цата реших да мина на е60 и искам мнение за ето тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=81p55t обява. Вчера ходих да я гледам.

+ Много добър външен вид
+ Много запазена от вътре
+ Добри гуми

- Капачето на резервоара не се отваря при натиск
- пепелника заяжда отваря се наполовина
- Липсва чейнжъра
- Маслото и беше над макса (поне 500мл)
- Казанчето за антифриза е малко мръсно отвътре
- Предни дискове за смяна (лек ръб и надрано има)

Колато цяло е много свежа и е италиянка. Единствения проблем който е , че не искаше да запали, беше в сервизен режим. Казаха ми, че ще я оправят и мисля пак да ида да я преслушам и тест. Естесвено ако се стигне до полупка ще минем и през сервиз за диагностика и преглед. Няма да откажа и помощ от колега от Пловдив, който е вещ в диагностиката с комп. Забелязах също и от към шофиорската страна под капака в двигателния отсек маркуч до бомбето. не личи да е рязан, но стърчи с дупка някакви предположение, каква роля има?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 15 Ное 2014, 12:44

Exesus написа:Здравейте колеги след, като се разделих с е46-цата реших да мина на е60 и искам мнение за ето тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=81p55t обява. Вчера ходих да я гледам.

+ Много добър външен вид
+ Добри гуми

- Липсва чейнжъра

Колато цяло е много свежа и е италиянка. Единствения проблем който е , че не искаше да запали, беше в сервизен режим. Казаха ми, че ще я оправят и мисля пак да ида да я преслушам и тест. Естесвено ако се стигне до полупка ще минем и през сервиз за диагностика и преглед. Няма да откажа и помощ от колега от Пловдив, който е вещ в диагностиката с комп. Забелязах също и от към шофиорската страна под капака в двигателния отсек маркуч до бомбето. не личи да е рязан, но стърчи с дупка някакви предположение, каква роля има?

Колега щом колата е в Пловдив, отиваш при колегата Atsalov и той ще ти направи пълна диагностика на колата... и ще получиш отговор на всичките си въпроси...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Exesus » 15 Ное 2014, 12:48

Телефон или кординати (адрес за да мога да се добера по лесно с GPS, че Пловдив не ми много познат, като цяло). GSM може на лично.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 15 Ное 2014, 12:55

Капачето ще се оправи,за пепелника не знам,не всички имат ченджър някой имат само окабеляване,за маслото и антифриза никой не може да ти каже на 100%,дисковете ще ги смениш,НО не иска да запали.....човече ти ме уби.Как така въртеше ли стартера?Гориво имаше ли?Маркуча не го мисли това е преливника за казанчето на течността за чистачки
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Exesus » 15 Ное 2014, 12:59

Имаше много малко нафта и сложиха 10 литра, ток и даваха и да стартера въртеше, но не искаше да запали. На дисплея се виждаше колата все едно е на подемник и след него червена удивителна в кръг, от там си мисля, че може да е влезнала в някакъв сервизен режим незнам. Сервиса беше на -1000.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от miroleskov » 15 Ное 2014, 13:00

Не си играй с тази кола.Имаше някъде ИЗ форума коя лампа за грешка какво показва,Намери я може да ти стане ясно горе долу какъв и е проблема,но според мен не се занимавай
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d
Мечтае да кара: М6 G-PoweR

Мнение от hol1gans » 15 Ное 2014, 13:16

Exesus написа:Здравейте колеги след, като се разделих с е46-цата реших да мина на е60 и искам мнение за ето тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=81p55t обява. Вчера ходих да я гледам.

+ Много добър външен вид
+ Добри гуми

- Липсва чейнжъра

На мен ми се струва, че отвътре са напръскани пластмасите и кожата доста професионално. Като цяло са доста здрави и държат на доста км ако са пидържани, но това не-палене може да е доста сериозен проблема. Не е регистрирана, първоначално имаш 3000+ за рег., каско, обслужвсне и т.н. По добре да се купи регистрирана кола, и тези 3000 ако се хвърли по колата ще стане в много добро състояние.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 15 Ное 2014, 13:18

На мен не ми е ясно как така гледаш една кола, оказва се, че даже не може да запали, но все пак ти е направила добро впечатление и говориш "ако се стигне до покупка"? Това въобще не ми изглежда сериозно. Това, че са и сложили от най-евтината боя и са и сменили някои части на интериора няма да те изкара после 6 месеца от сервизите, пък ако ще да ти изглежда запазена. Село Труд - бягай надалеч.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S8
Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago

Мнение от timur_lenk » 15 Ное 2014, 13:30

Има нафта в маслото,не я взимай тази кола
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61