Избор на зимни гуми

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Избор на зимни гуми

Мнение от vld » 07 Окт 2019, 11:08

Mastar написа:Здравейте дойде момента за зимни гуми спрял съм се на BF goodrich g force winter 195/65 някой да е карал с такива.

Колега в Е60 раздела, едва ли някой е карал с точно този размер, иначе въпросната гума е хубава, аз карах такава на е39ката само че, рамер 205/60/15 и беше супер.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Mastar » 07 Окт 2019, 15:02

vld написа:
Mastar написа:Здравейте дойде момента за зимни гуми спрял съм се на BF goodrich g force winter 195/65 някой да е карал с такива.

Колега в Е60 раздела, едва ли някой е карал с точно този размер, иначе въпросната гума е хубава, аз карах такава на е39ката само че, рамер 205/60/15 и беше супер.

Мерси колега сега видях че съм сбъркал раздела.

Потребител
Аватар
Кара: 118d '06

Мнение от A.Velikov » 08 Окт 2019, 10:54

Здравей колега. Аз карам с такива. Модела е g force winter 2. За мен няма по-добра гума за цената си. На няколко приятели съм я рекламирал и всички са доволни. Баща ми си взе такива, пак след моята реклама :mhihi: - също не иска други вече. За зимите във Велико Търново е перфектния избор (повече студен и замръзнал асвалт, отколкото сняг, въпреки че и на сняг не съм имал проблеми). На предната кола карах 6 зими с тях. Махнах ги, защото махнах колата, но като нищо още да ги търкалят :lol: . На сегашнния ми комплект ще е 3-та зима, но предвид опита ми до сега, не очаквам изненади. Предстои ми покупка на зимни гуми за колата на половинката, но 14-ки и избора е ясен - пак Bf goodrich.

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 08 Окт 2019, 15:34

A.Velikov написа:

Здравей колега. Аз карам с такива. Модела е g force winter 2. За мен няма по-добра гума за цената си. На няколко приятели съм я рекламирал и всички са доволни. Баща ми си взе такива, пак след моята реклама :mhihi: - също не иска други вече. За зимите във Велико Търново е перфектния избор (повече студен и замръзнал асвалт, отколкото сняг, въпреки че и на сняг не съм имал проблеми). На предната кола карах 6 зими с тях. Махнах ги, защото махнах колата, но като нищо още да ги търкалят :lol: . На сегашнния ми комплект ще е 3-та зима, но предвид опита ми до сега, не очаквам изненади. Предстои ми покупка на зимни гуми за колата на половинката, но 14-ки и избора е ясен - пак Bf goodrich.

Мда, добра гума е, приятели са ми споделяли същото.
Четох и мнения тук - http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/BFGoodrich/gForce-Winter-2.htm, където също има доста висока оценка.

Потребител
Аватар

Мнение от Mastar » 08 Окт 2019, 17:03

Мерси колеги и аз ще пазарувам такива :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60,530d 04'
Мечтае да кара: Eleanor
Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7

Мнение от krispd » 13 Окт 2019, 23:39

Колеги,досега бях с 225/50/17 ,но искам да си сложа нещо по-високо,което да пълни калника визуално ,а и ще е по-комфортно. Кой е максималният размер откъм височина 225/55/17 или може и още. Ще сложа и фланци,защото особено отзад доста навътре ми стоят.
Work hard in silence,let success make the noise.

Предишна

Назад към Е60/Е61