Вода задна седалка в краката
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Re: Вода задна седалка в краката
Vladko написа:А ти как разбра точно че не тече? Имай впредвид чо тоя мокет има доста дебел слой дунапрен, който попива като гъба.
Ами след посещение и на форумен сервиз , където момчетата бяха много любезни , проверихме въпросната черна гняз дали е прекъсната и не е ... Дори според тях е мистерия как може да се е наводнила, май остава на това , че последния човек , който возих отзад е оставил леко отворен прозореца докато е валяло и се е напълнила , друго обяснение няма. Сега се надявам само да не се е прецакало уплътнението след като един път го отлепихме.
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
колега случва ми се някой път да пипна копчето за задните прозорци и да ги смъкна без да усетя. може и при тебе така да е станало.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Todor Trayanov
- Потребител
-
Колега,имах същия проблем преди един месец.Стелката на задна дясна, беше прогизнала.
Няма смисъл да търсиш друг проблем. Водата влиза по снопа с кабелите,които минават от към акумолатора към компютъра, който се намира от дясната страна под кутията за филтъра.При мен направо си беше аквариум,като премахнах кутията за филтера всичко беше пълно с вода.Почистих,отводнителните канали от долу и проблема се реши.
относно подсушаването,аз я исуших за един ден.Първо я водиш на някоя по хубава Автомивка да ти издърпат водата максимално с прахусмукачка за пране, след което слагаш една духлака отзат в краката и я оставяш да работи няколко часа.При мен бяха нужни 5-6 часа за да изсъхне напълно.
Няма смисъл да търсиш друг проблем. Водата влиза по снопа с кабелите,които минават от към акумолатора към компютъра, който се намира от дясната страна под кутията за филтъра.При мен направо си беше аквариум,като премахнах кутията за филтера всичко беше пълно с вода.Почистих,отводнителните канали от долу и проблема се реши.
относно подсушаването,аз я исуших за един ден.Първо я водиш на някоя по хубава Автомивка да ти издърпат водата максимално с прахусмукачка за пране, след което слагаш една духлака отзат в краката и я оставяш да работи няколко часа.При мен бяха нужни 5-6 часа за да изсъхне напълно.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
BorislavB написа:колега случва ми се някой път да пипна копчето за задните прозорци и да ги смъкна без да усетя. може и при тебе така да е станало.
Май това ще излезе , но ще следя , следващия проливен дъжд ще я проверявам колата да видя дали ссе стича от някъде вода , ако ли не , значи това ще да е ...
- myltoop01
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 530D
Todor Trayanov написа:Колега,имах същия проблем преди един месец.Стелката на задна дясна, беше прогизнала.
И при мен се оказа че водата влиза от там. Може би ще трябва уплътняване със силикон ?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
- CrazyElement
- ентусиаст
-
myltoop01 написа:Todor Trayanov написа:Колега,имах същия проблем преди един месец.Стелката на задна дясна, беше прогизнала.
И при мен се оказа че водата влиза от там. Може би ще трябва уплътняване със силикон ?
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Да ама на мене в кутията имаше 1-2 пръста вода, и я източих без никакъв проблем със спринцовка и маркуч , но наистина от лепите беше доста затлачено под въздушните филтри сега ги почистих и се надявам да няма проблем. Проливните дъждове не беше текло повече вода отзад, направи ми впечатление , че и кутията на ЕКУТО не беше запечатана , тя нали се държи на 4 шетограма , но също така се и закопчава от към прозореца и не беше закопчана , което е странно , кой я е отварял ... , нямам история в БМВ да са ми правили нещо по ЕКУто , нито съм и правил ремонти свързани с него ...
Не искам да отварям нова тема, затова ще попитам тук. Забелязах, че кората която е между задната дясна врата и задният прозорец е мокра и седи на мокри петна. От някъде влиза вода и не успях да разбера от къде. Това се случва при силен дъжд. Освен това, забелязах, че има една кафява линия, по-навътре към тавана. Явно някога се е мокрило повече и мокрото петно се е разширило към тавана. Някой да има на идея от къде може да влиза тази вода?
Водата се стича по страничната кора към задната кора.
Забелязах, че самото гумено уплътнение също е влажно.
Водата се стича по страничната кора към задната кора.
Забелязах, че самото гумено уплътнение също е влажно.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Randy на 04 Окт 2016, 21:59, променена общо 1 път
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
виж състоянието на уплътненията на задното стъкло като за начало.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
Имаш ли шибидах или панорамен покрив? От там често са течовете.
blackyhn написа:Имаш ли шибидах или панорамен покрив? От там често са течовете.
Имам шибидах, но по тавана до задната кора няма признаци на теч. Теча е в задна дясно кора .
Randy написа:blackyhn написа:Имаш ли шибидах или панорамен покрив? От там често са течовете.
Имам шибидах, но по тавана до задната кора няма признаци на теч. Теча е в задна дясно кора .
Колега същият проблем и при мене тази кора от зад в дясно е мокра, сега даже имам вода и под задната седалка ама там където седи бензиновата помпа.
По отношение на водата на пода на задните седалки там проблема беше в отводнителните тапи на купето. Махнах седалките мокета и с полиуретаново лепило оамазах всичко и от тогава няма проблем.
Няма начин да няма начин
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3