530d vs. 535d
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: 530d vs. 535d
CrazyElement написа:badsharki написа:...
То май няма 4х4 преди фацелифта, иначе да ела да те повозя на моите 350 коня зимата
ми няма возене гледаш си колата през прозореца и почваш да проверяваш разписанията на градския транспорт. Не ме разбра между другото знаех , че веднага ще има засегнати собственици на 530, но това си е факт колега , разгледай из нета виж примерно 550 или 535 ще видиш , че повечето идват с повече екстри , дали самите собственици имат повече пари и ги поръчват ?! Ами не знам, но това е факт. Примерно аз имам Head Up display , печка, подгрев на седалки , голямата навигация ако искаш да си търся такава 530 щях доста време да търся , докато 535 имаше доста с такива екстри , това исках да кажа
. Но наистина не знам дали има разлика между базовия пакет на 530 и 535.
Изобщо не съм се засегнал колега.

Ако искам мога да карам 535d, ако искам мога да карам и F10 535d. Но в крайна сметка 530xd ми пасна най-много на изискванията. То затова и са направили толкова модификации. Едни искат бързина (и разход под 5/100

Но друго исках да кажа. Не съм съгласен, че двете коли са различен клас. Но пък де да знам. Може и да не съм прав и ако наистина са различен клас, молЪ тИ сЪ кажи коя в кой клас е да знам, че да не се излагам.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Взимаш 535Д и си свиркаш
Шанса да случиш на кефе е точно толкова голям колкото и ако купиш 530, така че, ако колата е хубава и има екстри взимай я, защото след години, само екстрите държат цената 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
badsharki написа:CrazyElement написа:badsharki написа:...
То май няма 4х4 преди фацелифта, иначе да ела да те повозя на моите 350 коня зимата
ми няма возене гледаш си колата през прозореца и почваш да проверяваш разписанията на градския транспорт. Не ме разбра между другото знаех , че веднага ще има засегнати собственици на 530, но това си е факт колега , разгледай из нета виж примерно 550 или 535 ще видиш , че повечето идват с повече екстри , дали самите собственици имат повече пари и ги поръчват ?! Ами не знам, но това е факт. Примерно аз имам Head Up display , печка, подгрев на седалки , голямата навигация ако искаш да си търся такава 530 щях доста време да търся , докато 535 имаше доста с такива екстри , това исках да кажа
Ако искам мога да карам 535d, ако искам мога да карам и F10 535d. Но в крайна сметка 530xd ми пасна най-много на изискванията. То затова и са направили толкова модификации. Едни искат бързина (и разход под 5/100) и си купуват 535d. Други като мен искат стабилност (и висок разход) и си купуват xd. От БМВ са се погрижили да задоволят колкото се може повече претенции.
Но друго исках да кажа. Не съм съгласен, че двете коли са различен клас. Но пък де да знам. Може и да не съм прав и ако наистина са различен клас, молЪ тИ сЪ кажи коя в кой клас е да знам, че да не се излагам.И още нещо. Ако накичим и двете различно-класови коли с всички възможни екстри за модела, 530d пак ще има една екстра повече - xDrive. Е зимата ще ми излиза по-скъпа, че не можеш да сравняваш разхода за билетчета на градски транспорт с разход за зимни гуми, гориво и т.н., ама кеф цена няма.
Това за класа беше базик

П.П. Ето ти дино графиката от маднес , сега те предизвиквам да отидеш ти някъде да си измериш твоята кола да видим изобщо дали ще успее да си хване сток конете

http://postimg.org/image/yxytp8ucb/
Поздрави!
Последна промяна CrazyElement на 13 Сеп 2015, 1:04, променена общо 1 път
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Благодаря Ви все пак, че ми казахте че Е60 535д 4х4 няма, аз говорех за 530д преди фейса че има 4х4, ама нищо де, пак научих нещо от Вас...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- CrazyElement
- ентусиаст
-
netmurder написа:Благодаря Ви все пак, че ми казахте че Е60 535д 4х4 няма, аз говорех за 530д преди фейса че има 4х4, ама нищо де, пак научих нещо от Вас...
Не се разбрахме правилно аз затова казвам , че може и с добро да се пише , наистина и аз не съм уточнил в поста ми , дали говоря за 530 или 535 , но повярвай ми говорих за 535 , много добре зная , че 530 има 4х4.
Поздрави

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
CrazyElement написа:badsharki написа:CrazyElement написа:badsharki написа:...
Ако искам мога да карам 535d, ако искам мога да карам и F10 535d. Но в крайна сметка 530xd ми пасна най-много на изискванията. То затова и са направили толкова модификации. Едни искат бързина (и разход под 5/100) и си купуват 535d. Други като мен искат стабилност (и висок разход) и си купуват xd. От БМВ са се погрижили да задоволят колкото се може повече претенции.
Но друго исках да кажа. Не съм съгласен, че двете коли са различен клас. Но пък де да знам. Може и да не съм прав и ако наистина са различен клас, молЪ тИ сЪ кажи коя в кой клас е да знам, че да не се излагам.И още нещо. Ако накичим и двете различно-класови коли с всички възможни екстри за модела, 530d пак ще има една екстра повече - xDrive. Е зимата ще ми излиза по-скъпа, че не можеш да сравняваш разхода за билетчета на градски транспорт с разход за зимни гуми, гориво и т.н., ама кеф цена няма.
Това за класа беше базик, 535xd e60 няма за колегата горе дето само ме следи и гледа да се заяжда с мене, за колегата , който кара малко по-бавна 530 от моята ,а разликата ни е 115 коня нямам намерение изобщо да обяснявам или да се доказвам, аз гонки с други 535Д имам и дино графика имам от маднес там колата беше 380 после я намалих на около 350 нямам дино за другия ремап, но скоро ще имам и ще ти я кача искам само да ти кажа , че 2-3 секунди разлика от 100-180 са няколко тира
сам си прави извода колко "Малко по-бърза е това"..
П.П. Ето ти дино графиката от маднес , сега те предизвиквам да отидеш ти някъде да си измериш твоята кола да видим изобщо дали ще успее да си хване сток конете
Поздрави!
И ако си хване сток конете какво?
- CrazyElement
- ентусиаст
-
adovet написа:CrazyElement написа:badsharki написа:CrazyElement написа:badsharki написа:...
Това за класа беше базик, 535xd e60 няма за колегата горе дето само ме следи и гледа да се заяжда с мене, за колегата , който кара малко по-бавна 530 от моята ,а разликата ни е 115 коня нямам намерение изобщо да обяснявам или да се доказвам, аз гонки с други 535Д имам и дино графика имам от маднес там колата беше 380 после я намалих на около 350 нямам дино за другия ремап, но скоро ще имам и ще ти я кача искам само да ти кажа , че 2-3 секунди разлика от 100-180 са няколко тира
сам си прави извода колко "Малко по-бърза е това"..
Поздрави!
И ако си хване сток конете какво?
Ми нищо поздравявам те , че имаш запазена кола и това е

П.П. Нищо лично ти ме накара да ти докажа колко коня е моята кола сега аз карам ти да докажеш за твоята

- kambone
- Потребител
-
- Кара: Passat 5.5
- Мечтае да кара: е30
Може ли да ви призова да спрете да си мерите ремаповете и да се придържате към някаква конструктивна дискусия за разликите между (фабрични) 530д и 535д, за да може темата да е всъщност полезна за хората идвайки тук от други теми и от гугъл за да четат за да направят преценка какво да изберат за себе си?
- CrazyElement
- ентусиаст
-
kambone написа:Може ли да ви призова да спрете да си мерите ремаповете и да се придържате към някаква конструктивна дискусия за разликите между (фабрични) 530д и 535д, за да може темата да е всъщност полезна за хората идвайки тук от други теми и от гугъл за да четат за да направят преценка какво да изберат за себе си?
Каква да е разликата има една турбина повече 535д върви определено повече от 530, разхода е почти един и същ, много по-лесно ти е да намериш 535д с повече екстри, 530 има 4х4 докато 535д няма това е общо взето.
П.П. Еmooo не знам аз моята я взех 20 000

- adovet
- старши ентусиаст
-
Колегите се "заяждат" с теб защото в няколко теми пишеш глупости. И други колеги в другите теми ти казаха да спреш с глупостите ама ти, който ти каже нещо на въпреки се заяжда.
ПС: Само така и не стана ясно защо мислиш, че 535д е с повече екстри, и само не изтъквай тезата, че щом е по мощно клиента е поръчал повече екстри, защото съм сигурен, че по богатите клиенти в повечето случаи ще предпочетат Хd пред малко повече коне. Не забравяй че стоково разликата в конете не е голяма.
ПС: Само така и не стана ясно защо мислиш, че 535д е с повече екстри, и само не изтъквай тезата, че щом е по мощно клиента е поръчал повече екстри, защото съм сигурен, че по богатите клиенти в повечето случаи ще предпочетат Хd пред малко повече коне. Не забравяй че стоково разликата в конете не е голяма.
adovet написа:Колегите се "заяждат" с теб защото в няколко теми пишеш глупости. И други колеги в другите теми ти казаха да спреш с глупостите ама ти, който ти каже нещо на въпреки се заяжда.
Ако погледнеш офетата на бмв ще видиш, че наистина 535 идва с повече екстри включени в базовата цена.
Tool - Fear Inoculum
- adovet
- старши ентусиаст
-
Ами гледах ги на ф10 и не видях нещо по различно. Между другото като гледах оферти, то бмв са направили сега почти всичко да се плаща. Още малко ще пишат като допълнителна екстра и Ел. Стъклата и огледалата. Преди петата серия идваше с доста базови екстри.
- kambone
- Потребител
-
- Кара: Passat 5.5
- Мечтае да кара: е30
Какво значи "разходът е почти един и същ"?
Разлика 1 литър, 2 литра градско / дълъг път ?
Като разходи по подръжка и надеждност освен още една турбина друго какво трябва да вземе в предвид човек ?
Разлика 1 литър, 2 литра градско / дълъг път ?
Като разходи по подръжка и надеждност освен още една турбина друго какво трябва да вземе в предвид човек ?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
До сега съм видял няколко 535-ци в моя град в който живея и все бяха с по малко екстри от моята 530
Само казвам

Само казвам

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!