AVIO Diesel
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- cfm56
- Потребител
-
- Кара: самолед
- Детайли за колата: E61LCI 530xD
Re: AVIO Diesel
Всичко за характеристиките на керосина което казвате са вярни, макар че незнам защо спомена Jet A, като той се използва само в щатите а ние както и останалата част от света сипваме Jet A1 (до -47 freezing point)

За да сме обективни трябва да споменем че от ЕКО никога не са твърдяли ,че горивото им е самолетно. В рекламата се казва само че ползват система за почистване подобна на тази в авиацията. Естествено това е реклама и се правят някакви асоциации но.....това е все пак реклама.
P.S. в FB съм
Брей,само пилоти в тази тема върлуват
Получих,вече,.....комплекс за малоценност,като прост автомобилист тук.....
.... 

Втори резервоар правя с авиото, верно разхода е леко повдигнат с около 0,5л. при градско шофиране но пък колата ми се струва по динамична /може пък и аз да се по отпускам и от там да идва и разликата от половин литър/. Само, че колата няма нищо общо до преди това я карах само с ромпетролска нафта вървеше си колата ама и доста пушеше като се сръчка сега с авиото я няма тази "екстра". 5-цата не съм я пробвал с в пауър но при реното разликата между шел и всички останали разликата бе драстична в полза на шелчето.

- fissikela
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 525d Touring
- Мечтае да кара: Сред колегиални шофьори
- Детайли за колата: М пакет
Бмв е39 525ДА М57 двигател....
Винаги съм зареждал на Еко.От както си взех БМВто започнах да зареждам на РомПетрол.Бях доволен колата припушваше при настъпване на газта и тн. ,до момента в който колата започна да се държи странно....
От тогава в продължение на 3 резервоара зареждам само Економи от Еко.Колата леко се кротна и си припушваше леко...
От две седмици насам ,сипвам два пъти по около 30л. от Авио и.... ми колата си ме слуша пее ми сутрин докато не загрее след което започва да си тананика и при настъпване на газта в задното огледало виждам как се отдалечават новите Ц,Е и някой С класи и нищо друго
.
Разхода не съм го засичал но при мен е около 12.0 12.5 в София.
Доволен съм и от Економи и от Авио.
В шел не зареждам още от както съм взел книжка ,в ОМВ ми казаха че колата ми харчи 17 на 100 ..... това е
Винаги съм зареждал на Еко.От както си взех БМВто започнах да зареждам на РомПетрол.Бях доволен колата припушваше при настъпване на газта и тн. ,до момента в който колата започна да се държи странно....
От тогава в продължение на 3 резервоара зареждам само Економи от Еко.Колата леко се кротна и си припушваше леко...
От две седмици насам ,сипвам два пъти по около 30л. от Авио и.... ми колата си ме слуша пее ми сутрин докато не загрее след което започва да си тананика и при настъпване на газта в задното огледало виждам как се отдалечават новите Ц,Е и някой С класи и нищо друго

Разхода не съм го засичал но при мен е около 12.0 12.5 в София.
Доволен съм и от Економи и от Авио.
В шел не зареждам още от както съм взел книжка ,в ОМВ ми казаха че колата ми харчи 17 на 100 ..... това е
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Аз зареждам от шел от v-power nitro+ дизел и е по-добър от авио дизела на еко, поне моята кола върви по добре с него.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
- tihomair
- младши ентусиаст
-
- Кара: Дизел
- Мечтае да кара: Бензин
- Детайли за колата: Touring
top написа:Аз зареждам от шел от v-power nitro+ дизел и е по-добър от авио дизела на еко, поне моята кола върви по добре с него.
Колега каква ти е колата, та да усещаш разлика? Питам, защото и аз преди доста години усещах, че върви повече, но това беше Пежо 206 - 1,4-68 к.с.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3