Посрещащи светлини
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Посрещащи светлини
Ами то всичко е написано, няма идея какво не правиш като хората. За това си има хора за всичко 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
axel.folu написа:iceblast написа:Ами то всичко е написано, няма идея какво не правиш като хората. За това си има хора за всичко
Колега попитах каква роля играе паникаларм 10 поста надолу това че има хора за всичко какво общо има както и да е айс лек ти ден
Колега такава роля играе, че като не ти е ясно, по добре не барай - това означава че си има хора за всичко

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
axel.folu написа:netmurder написа:axel.folu написа:iceblast написа:Ами то всичко е написано, няма идея какво не правиш като хората. За това си има хора за всичко
Колега попитах каква роля играе паникаларм 10 поста надолу това че има хора за всичко какво общо има както и да е айс лек ти ден
Колега такава роля играе, че като не ти е ясно, по добре не барай - това означава че си има хора за всичко
Е да де ама като не ми е ясно искам да се науча
Колега не ти вярвам, че искаш да се научиш!!! Казах ти къде да гледаш, но ти пак питаш кое как къде и защо!!!!!???
Ето какво трябва да направиш и ако това не го разбереш, се предавам

LMA:
HEIMLEUCHTEN_FUNKSCHL aktiv
HEIMLEUCHTEN_VERLANG aktiv
HEIMLEUCHTEN_ABRUCH aktiv
CAS:
PANIKALARM panikalarm
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Aksen
- Потребител
-
- Кара: E60 530D, E36 328 STAGE 2
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
iceblast написа:Това, което обсъждаме са по-скоро изпращащи светлини (преди да слезеш от колата дърпаш лоста за дългите и светят ХХ секунди). Това, което може да се направи с ЛМ1 е същото нещо, само че да бъде активирано с копчето на багажника.
Би ли обеснил малко по подробно ,как се активира и как точно се прави ? В каква позиция трябва да бъде ключа за фаровете?
Ключа на фаровете не играе роля, това реално е HOME LIGHTS, но просто се активира от ключа. Когато загасиш колата и дръпнеш лоста за дългите ти се пускат фаровете за ХХ секунди (настройва се в АйДрайва), та това същото нещо, вместо да дърпаш лоста може да се активира от ключа и по-конкретно копчето за отваряне на багажника.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Не много полезна екстра защото когато искате да се отвори багажника се пускат и фаровете
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Аз съм в другата крайност ,много полезна функция и доста често използвана от мен лично.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Atsalov написа:Аз съм в другата крайност ,много полезна функция и доста често използвана от мен лично.
Трябва да имаш здрав акумулатор

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
adovet написа:Atsalov написа:Аз съм в другата крайност ,много полезна функция и доста често използвана от мен лично.
Няма нищо общо с това да имаш здрав акумулатор. При мен си е фабрична опция. Когато отключа колата ми светват ринговете. Има опция и за настройка за изпращане, но аз съм свързал така допълнителни дневни светлини, че ми гаснат 30- тина секунди след изключването на колата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
adovet написа:Atsalov написа:Аз съм в другата крайност ,много полезна функция и доста често използвана от мен лично.
То на такава кола ако нямаш здрав акумулатор по-добре не я карай.
- adovet
- старши ентусиаст
-
rafa224 написа:adovet написа:Atsalov написа:Аз съм в другата крайност ,много полезна функция и доста често използвана от мен лично.
Няма нищо общо с това да имаш здрав акумулатор. При мен си е фабрична опция. Когато отключа колата ми светват ринговете. Има опция и за настройка за изпращане, но аз съм свързал така допълнителни дневни светлини, че ми гаснат 30- тина секунди след изключването на колата.
Тук не говорим за дневните светлини а за късите светлини. иначе и моите съм ги нагласил като твоите.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
adovet написа:rafa224 написа:adovet написа:Atsalov написа:Аз съм в другата крайност ,много полезна функция и доста често използвана от мен лично.
Тук не говорим за дневните светлини а за късите светлини. иначе и моите съм ги нагласил като твоите.
Тогава значи говорим не за "посрещащи светлини" а за "забавено изключване на предните светлини..." Това е от инструкцията ми за експлоатация.
Idrive контролер
1. Натиснете бутона Menu
2.Натиснете контролера,за да извикате I менюто
3. Изберете Settings и натиснете контролера.
4.Изберете Vehicle/Tyres и натиснете контролера
5. Завъртете контролера докато се маркира Light и натиснете контролера
6.Изберете Home Lights и натиснете контролера
7.Завъртете контролера, за да зададете желаната продължителност
8.Натиснете контролера, за да запазите промените.
- adovet
- старши ентусиаст
-
rafa224 написа:adovet написа:rafa224 написа:adovet написа:Atsalov написа:Аз съм в другата крайност ,много полезна функция и доста често използвана от мен лично.
Тогава значи говорим не за "посрещащи светлини" а за "забавено изключване на предните светлини..." Това е от инструкцията ми за експлоатация.
Idrive контролер
1. Натиснете бутона Menu
2.Натиснете контролера,за да извикате I менюто
3. Изберете Settings и натиснете контролера.
4.Изберете Vehicle/Tyres и натиснете контролера
5. Завъртете контролера докато се маркира Light и натиснете контролера
6.Изберете Home Lights и натиснете контролера
7.Завъртете контролера, за да зададете желаната продължителност
8.Натиснете контролера, за да запазите промените.
Това е за нагласяне на времето на изпращащите(посрещащи) светлини.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3