е60 520 (бензин)бял пушек от гърнето и капки

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 520i
Мечтае да кара: 550i

Re: е60 520 (бензин)бял пушек от гърнето и капки

Мнение от deathless » 09 Ное 2014, 16:51

Николай Диянов написа:Колега, първото което трябва да направиш, както са препоръчали колегите, е да смениш сервиза незабавно. На първо място как така са сипали 10/40 масло и на второ място как е възможно ти, в качеството си на собственик на един такъв автомобил, да не се поинтересуваш какво се сипва, къде си оставяш колата и да имаш определени изисквания към извършената работа? По темата- какво означава "двигателят замина"- бъде малко по- конкретен. Започна още повече да пуши, не върви, издава нехарактерни шумове или...?

Смених сервиза , но вече беше късно .. В стария сервиз който ми го беше препоръчал приятел сипаха 10/40 уж било по гъсто и нямало да пуши след това разбрах , че ще си прецакам още повече мотора и го смених на 5/30 и колата значително се оправи , но пак си пушеше . Мериха му компресия и казаха че е зле гълта въздух или нещо такова . Проблемът беше че вече си бях поръчал да ми докарат двигателя и нямаше смисъл да ремонтирам стария . И до утре ще е с нов двигател на 90к :)

Предишна

Назад към Е60/Е61