Грешка Dynamic Drive
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- mashinata_13
- Потребител
-
Re: Грешка Dynamic Drive
На мен също ми светеше постоянно 7-серия Е65.При завои с по-висока скорост от 60-70 се накланя доста гадно.Отначало се чудех дали не ми поднася задницата,но след като ми ставаше и на сух път разбрах,че е от въпросния модул.Както по горе колегата казва,това е един цилиндър и от двете му страни излизат щанги.Самия модул пред 2 години струваше 1200 лв в моргите,но в цяла София само в една го бях намерил(тази срещу Бриколаж в Люлин 1).Понеже приятелката ми учеше в Мюнхен преди и ходех често до там,занесох колата на един немски майстор,човек който преди е работил в БМВ и сега си е направил собствен сервиз и му казах за проблема.Той се изсмя и каза,че това е било една от най-глупавите екстри които са можели да сложат в 7 серия заедно с цилиндъра в багажника за повдигането
Каза,че има начин да се махне целия механизъм,слага се една букса,която да залъгва и караш,все едно нямаш.Като цяло няма много смисъл от тази екстра,защото съм карал 7 серия без нея и вози едно и също.Сигурен съм,че и за 5 серия е така.Но ако е проблемна,а тя става точно от големите неравности по нашите пътища,е голяма играчка да я оправяш.Аз не се наех,защото след смяната на модул за 1300 лв,не се знае колко ще издържи новия модул,а и никой не ти дава гаранция за качеството на частта.

31 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3