Запитване
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Запитване
Благодаря , тоест целият Шедоу лайн е само черните лайстни около вратите.
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Черните бъбреци (BMW Performance) са отделно, по спомен бяха към 110-120лв единия
Не знам какво им е перформанс, нормалните бъбреци боядисани с черен спрей са...

stankata777 написа:Обяснете на лаик какво включва шедоу лайн на този екземпляр?
Станката, аз отдавна знам какво е шедоу лайн, както се вижда от поста ми съм сложил усмивка, просто го споменах като куриоз.
В случай, че съм те разбрал погрешно - извинявай!

За еинджъла съм склонен да вярвам, че по слабия, просто е с крушка 6 вата, а не 10. Колкото до самите фарове, нали си имат щампа кога са произведени, ако стигнеш до оглед ги погледни, аз като ходих на огледи, на повечето коли се разминаваха годините на щампите 

Съвет от мен 
Повечето хора гледат щампата на гумено-пластмасовото уплътнение, но то се сменя мн лесно.
Таа... Съвета ми е на фара отгоре има една шахтка, отваряте я и поглеждате точната дата на производство на лупата.

Повечето хора гледат щампата на гумено-пластмасовото уплътнение, но то се сменя мн лесно.
Таа... Съвета ми е на фара отгоре има една шахтка, отваряте я и поглеждате точната дата на производство на лупата.
Колеги, друго нещо се сетих да ви попитам ако се спра на коментирания автомобил - как стои въпроса с каското на М-пакетна кола. В Швакето, където май всички застрахователи работят по него има ли М-пакетна версия на автомобила, съответно евентуално по-висока застрахователна премия/сума или ги застраховат като базова версия само по година и двигател?
Идеята ми е главно при евентуален удар и счупване на М-броня, какво да очакваме от каското в случай на ЕО и на доверен сервиз. Незнам дали Е60 ще може да вреди на доверен сервиз, но ако да - то могат ли да те финтират с нормална броня вмесно М-кова. При ЕО ще съобразят ли сумата на М-кова броня или и там може дръвце да се хапва?
Идеята ми е главно при евентуален удар и счупване на М-броня, какво да очакваме от каското в случай на ЕО и на доверен сервиз. Незнам дали Е60 ще може да вреди на доверен сервиз, но ако да - то могат ли да те финтират с нормална броня вмесно М-кова. При ЕО ще съобразят ли сумата на М-кова броня или и там може дръвце да се хапва?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
goppe написа:Колеги, друго нещо се сетих да ви попитам ако се спра на коментирания автомобил - как стои въпроса с каското на М-пакетна кола. В Швакето, където май всички застрахователи работят по него има ли М-пакетна версия на автомобила, съответно евентуално по-висока застрахователна премия/сума или ги застраховат като базова версия само по година и двигател?
Е то като гледам не е голяма разликата между обикновената броня и М-пакет бронята...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
netmurder написа:goppe написа:Колеги, друго нещо се сетих да ви попитам ако се спра на коментирания автомобил - как стои въпроса с каското на М-пакетна кола. В Швакето, където май всички застрахователи работят по него има ли М-пакетна версия на автомобила, съответно евентуално по-висока застрахователна премия/сума или ги застраховат като базова версия само по година и двигател?
Е то като гледам не е голяма разликата между обикновената броня и М-пакет бронята...
Голяма си е! И като визия, и като цена!
...............................
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
vesko4114 написа:netmurder написа:goppe написа:Колеги, друго нещо се сетих да ви попитам ако се спра на коментирания автомобил - как стои въпроса с каското на М-пакетна кола. В Швакето, където май всички застрахователи работят по него има ли М-пакетна версия на автомобила, съответно евентуално по-висока застрахователна премия/сума или ги застраховат като базова версия само по година и двигател?
Голяма си е! И като визия, и като цена!
Виж като визия да, но като цена!?
Номенклатурен номер : 51117897208
Описание : ОБЛИЦОВКА БРОНЯ ПРЕДНА M
Ед.цена (с ДДС) : 1381.72 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Номенклатурен номер : 51117111740
Описание : ОБЛИЦОВКА ПРЕДНА БРОНЯ PDC
Ед.цена (с ДДС) : 1160.64 BGN
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
ОК, явно цената не се различава особено, което означава че недай си боже ако има авария ще го изкусурим някакси.
Ако има авария, ще получиш пари за броня втора употреба. Обикновенни се намират под път и над път, но М-кове - не, така че това не трябва да те успокоява, че като нови са приблизително едни пари.
Е неприятно в такъв случай, аз затова и питах ако например се преборим за доверен сервиз, тогава те какво ще сложат? Макар че с Е60д едва ли ще може да се добере човек до техен сервиз.
Абе вътрешно
Абе вътрешно

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Каското на предишният автомобил си правех в ДЗИ,последната година за 6год.Е90 ми искаха завишение от 20% ако искаш оригинални части при заведена щета,провери там какви са условията им!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5