Монтиране фейс волан на пре-фейс Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Re: Монтиране фейс волан на пре-фейс Е60
nik0las написа:E30_DK написа:nik0las написа:аз го правих наскоро, но без перата за скоротсите.....
Проблема е че постарите въз. възглавници имат различно окабеляване и има модул който се намира в долната част на третия лъч след като махнеш кората. При новите волани тоя модул го няма изобщо и няма къде да се върже възглавицата - можеби има начин но аз него знам!
Аз си играх МНОГО да преправям самия воланда направя място за модула но в крайна сметка стана перфектно!
волатните още имат разлика отзад водачите за позиция но стават без проблеми.....
Успех с начинатието!
Въпросният модул за бега от фабричния волан ли се прехвърля... предполагам същото сеправи и с водачите за позиция?
В скоро време някой да правил тази интервенция... при мен даже сторостите са ръчни - за пера не може и дума да става
Коя година ти е колата? Защото ако е след септември 2005 има шанс да не си с този модул.
Иначе модула за управление на волана е в долния край на 3тия лъч и е една П образна кутиика. Тя трябва да се прехвърли на новия волан и да се направи гнездо за нея.
Незнам за какви водачи говориш?? Шлиците на кормилния прът ли?
Колата е точно 1 година преди 9.2005г... нали затова и темата е за волан от фейса да се сложи на кола преди фейса. В момента намирам ///М и спортни волани само от фейса и някой от продавачите ме убеждават, че ставали без проблем. Като се разтърсих тук из форума видях, че не е точно така и затова питам дали лесно може да се преправи така, че да стане всичко както трябва или по-добре е да чакам да изпадне волан, който си е за кола от преди фейса.
За водачите и аз не знам кои са точно - прочетох за тях по-нароре - виж удебелените букви.
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne
Re: Монтиране фейс волан на пре-фейс Е60
водачите за центриране на волана към лентовия кабел да, но става. Също проблем е и механизма за отключване на контрата на лентовия кабел...
Доста игра е но става ако си от София мога да ти го направя някой уикенд пиши ми на лично и така....
Доста игра е но става ако си от София мога да ти го направя някой уикенд пиши ми на лично и така....
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3