Монтиране фейс волан на пре-фейс Е60

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu

Re: Монтиране фейс волан на пре-фейс Е60

Мнение от E30_DK » 26 Юни 2014, 19:42

nik0las написа:
E30_DK написа:
nik0las написа:аз го правих наскоро, но без перата за скоротсите.....

Проблема е че постарите въз. възглавници имат различно окабеляване и има модул който се намира в долната част на третия лъч след като махнеш кората. При новите волани тоя модул го няма изобщо и няма къде да се върже възглавицата - можеби има начин но аз него знам!

Аз си играх МНОГО да преправям самия волан :banghead: да направя място за модула но в крайна сметка стана перфектно!

волатните още имат разлика отзад водачите за позиция но стават без проблеми.....

Успех с начинатието!

Въпросният модул за бега от фабричния волан ли се прехвърля... предполагам същото сеправи и с водачите за позиция?

В скоро време някой да правил тази интервенция... при мен даже сторостите са ръчни - за пера не може и дума да става :mhihi:

Коя година ти е колата? Защото ако е след септември 2005 има шанс да не си с този модул.

Иначе модула за управление на волана е в долния край на 3тия лъч и е една П образна кутиика. Тя трябва да се прехвърли на новия волан и да се направи гнездо за нея.

Незнам за какви водачи говориш?? Шлиците на кормилния прът ли?

Колата е точно 1 година преди 9.2005г... нали затова и темата е за волан от фейса да се сложи на кола преди фейса. В момента намирам ///М и спортни волани само от фейса и някой от продавачите ме убеждават, че ставали без проблем. Като се разтърсих тук из форума видях, че не е точно така и затова питам дали лесно може да се преправи така, че да стане всичко както трябва или по-добре е да чакам да изпадне волан, който си е за кола от преди фейса.
За водачите и аз не знам кои са точно - прочетох за тях по-нароре - виж удебелените букви.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne

Re: Монтиране фейс волан на пре-фейс Е60

Мнение от nik0las » 26 Юни 2014, 20:36

водачите за центриране на волана към лентовия кабел да, но става. Също проблем е и механизма за отключване на контрата на лентовия кабел...

Доста игра е но става ако си от София мога да ти го направя някой уикенд пиши ми на лично и така....
Изображение

Предишна

Назад към Е60/Е61