Xenon на дългите светлини....?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bobo_0833
- Потребител
-
- Кара: гумите да свирят
- Мечтае да кара: и да пушат
Re: Xenon на дългите светлини....?
Колеги заинтрегувахте ме с тамата и може ли да ми разясните малко повече за самото свързване на Ксенон H7 Canbus на дългите светлини и дали има този неприятен лаг (забавяне) при светкавицата и като цяло дали е ефективно и аз съм преди фейса с обикновенни х7 крушки... Като цяло някой може ли да ми препоръча ксенон за дългите светлини? Благодаря предварително.
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
Bobo_0833: Има достатъчно информация в темата.
MadChicken написа:Китайското 4300к доста се различава от оригиналните 4300кТака че от сега се подготви, че разлика ще има каквото и да сложиш.
Аз лично използвам това: http://www.autopro.bg/ксенон-h7r-autopro-canbus
Доволен съм от гледна точка на това, че е с много хубави баласти и пали много бързо, което е от значение за светкавицата.
Цветът обаче си се различава малко...
- PECO78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M3
iceblast написа:Аз тествах Би-ксенона и наистина щрака, няма лъжа няма измамаДаже се разрових и в LMA открих една опция, която активираш само биксенона когато присветваш на някой.
Опцията е: BI_XENON_BEI_LH -> aktiv
как точно да я намеря тази екстра за биксенона да присветкаш
Ами както съм споменал. С NCS Експерт -> LMA модула -> BI_XENON_BEI_LH -> aktiv -> Кодираш и готово.
- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e60
- Мечтае да кара: служебна :)
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
iceblast написа:Ами както съм споменал. С NCS Експерт -> LMA модула -> BI_XENON_BEI_LH -> aktiv -> Кодираш и готово.
В интерес на истината - така е доста по-добре,аз си го активирах миналата седмица и вчера по магистралата на дъжда доста добра работа върши..и го рпепоръчвам на всеки,който пътува по-често.Доста по-добре се вижда,когато е нужно..
Ако някой не може да се оправи за софия - бих ударил едно рамо как да се оправи с НЦС-а ,ако има нужда
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
Ксенона, който препоръча MadChicken за дългите светлини си го поръчах и вчера го монтирах. Супер е с една дума
Изключително бързо пали на светкавица. Благодаря на MadChicken за препоръката 

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Да разбирам ли ,че ако вътрешните фарове на префейс кола искам да сложа ксенон и са кодирани на 40% да работят няма да стане?
Другия ми въпрос е - ако не става да ми препоръчате качествени крушки светещи максимално близо до ксенон 5000к
/за да ми се връзват с ориг. ксенон /
Другия ми въпрос е - ако не става да ми препоръчате качествени крушки светещи максимално близо до ксенон 5000к

Последна промяна laviatan на 17 Май 2013, 8:32, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Slay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525Д'09
- Мечтае да кара: по хубави пътища
laviatan написа:Да разбирам ли ,че ако вътрешните фарове на префейс кола искам да сложа ксенон и са кодирани на 40% да работят няма да стане?
Philips Blue vision.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Аз страдах от не до толкова добри къси, но след като смених крушките, фаровете грейнаха! Сложих Philips Xtreme Vision и горещо ги препоръчвам на всички! Светят с 4800, светлината е чисто бяла и са наистина уникални. Казваха ми преди това, че са най-доброто на пазара, а след като ги сложих се убедих, че наистина са страхотни. Дали са най-добри не мога да кажа, но в сравнение с това, което свалих, разликата е огромна.
Поздрави

Поздрави
...............................
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
vesko4114 написа:Аз страдах от не до толкова добри къси, но след като смених крушките, фаровете грейнаха! Сложих Philips Xtreme Vision и горещо ги препоръчвам на всички! Светят с 4800, светлината е чисто бяла и са наистина уникални. Казваха ми преди това, че са най-доброто на пазара, а след като ги сложих се убедих, че наистина са страхотни. Дали са най-добри не мога да кажа, но в сравнение с това, което свалих, разликата е огромна.![]()
Поздрави
Колега може ли да споделиш на каква цена закупи крушките и от къде, че и моите къси нещо не ги бива...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
vesko4114 написа:Аз страдах от не до толкова добри къси, но след като смених крушките, фаровете грейнаха! Сложих Philips Xtreme Vision и горещо ги препоръчвам на всички! Светят с 4800, светлината е чисто бяла и са наистина уникални. Казваха ми преди това, че са най-доброто на пазара, а след като ги сложих се убедих, че наистина са страхотни. Дали са най-добри не мога да кажа, но в сравнение с това, което свалих, разликата е огромна.![]()
Поздрави
Светят с 4800 - за халогенна крушка едва ли.....но ще пробваме

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
netmurder написа:vesko4114 написа:Аз страдах от не до толкова добри къси, но след като смених крушките, фаровете грейнаха! Сложих Philips Xtreme Vision и горещо ги препоръчвам на всички! Светят с 4800, светлината е чисто бяла и са наистина уникални. Казваха ми преди това, че са най-доброто на пазара, а след като ги сложих се убедих, че наистина са страхотни. Дали са най-добри не мога да кажа, но в сравнение с това, което свалих, разликата е огромна.![]()
Поздрави
Колега може ли да споделиш на каква цена закупи крушките и от къде, че и моите къси нещо не ги бива...
260лв е бройката, може да си спазариш и отстъпка. Магазинчето е зад наказателния паркинг на канала. Мога да дам и точен адрес.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
Gqbriel написа:vesko4114 написа:Аз страдах от не до толкова добри къси, но след като смених крушките, фаровете грейнаха! Сложих Philips Xtreme Vision и горещо ги препоръчвам на всички! Светят с 4800, светлината е чисто бяла и са наистина уникални. Казваха ми преди това, че са най-доброто на пазара, а след като ги сложих се убедих, че наистина са страхотни. Дали са най-добри не мога да кажа, но в сравнение с това, което свалих, разликата е огромна.![]()
Поздрави
Светят с 4800 - за халогенна крушка едва ли.....но ще пробваме
Имам предвид D1S крушка. Ако някой иска да сравним с неговите, поне да видим разликата на къси и дълги. На дългите освен биксенона съм добавил и H7 OSRAM Nightbreaker Plus. Мога да кажа, че в момента имам много силни фарове.
Поздрави
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4