чукане на кардан
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bezdomnia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
Re: чукане на кардан
miroleskov написа:В Ямбол ако те устройва,защото виждам, че си от София.Инъче смяната не е трудна всеки сервиз може да ти го направи само си потвърди диагнозата първо.
колегата е много прав..потвърди диагнозата защото темата като я пусках и първо ми казаха че е това гумено каре ...смених си го но чукането го имах още,не се набутах щот беше тръгнало но чукането не се оправи,симптомите на това каре са други,мога да говоря и обесня за ръчни скоростни кутии ако те интересува,не знам как се отразява на автоматични,но определено металното чукане и звънтене няма да ти се оправи с това каре,трябва да смениш карето на другия край на кардана едно метално .
здравейте имам сащия проблем от няколко дни сас сащото почукване отпред от карето на кардана . Званя по всякакви мест но никаде не успявам да намеря само карето навсякаде варви каре с кардан комплект и цената е 1000+ коете не ме устроива моля дайте някакво решение или продавач/доставчик които може да ми помогне . Благодаря.
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Колеги някой дали знае карданите на е60 530Д и 530ХД еднакви ли са. Може ли на ХД да се сложи кардан от кола само със задно?
- zerhanzenun
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530d LCI
Здравейте,
искам да попитам взаимнозаменяеми ли са гумените карета на снимките?Мога ли карето от първата снимка да го заменя с това от втората снимка?
искам да попитам взаимнозаменяеми ли са гумените карета на снимките?Мога ли карето от първата снимка да го заменя с това от втората снимка?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BMWDream
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW F01 740d xDrive
Ако ударът е плътен и силен е от карето. Ако е "дзънкане" , все едно удряш с лъжица по тръба, тогава са шлиците...Така ми правеше и на 39-ката и на 60-ката...Като сложа 1-ва примерно и каже един път "дзън" и като карам напред го няма повече, но използвам ли моторна спирачка или сложа задна и пак го прави...
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07 530GT xDrive
ЗдравейТе ! Може би тук не е мястото, но все пак да попитам кардан от Е60 530Д автоматик дали става на Е60 530Д ръчка ? Поздрави на всички !
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3