Съвет за покупка на Е60, Помагайте колеги!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Re: Съвет за покупка на Е60, Помагайте колеги!
Който има пари за такова от 30, няма да търси такова от 18, обикновено хората съберат минимума и ходят да взимат, щото видеш ли е по-гъзарско.
BMWPOWERRR_ACM написа:Има и нещо друго обаче. Аз също съм за закупуването на по-скъпа кола, но ако приемем, че една съмнителна Е60 е 18, а в нормален вид 30...това си е голяма разлика. Да не говорим, че на поддържаната пак може да и идва времето и пак да се ръсят пари за ремонти, но онзи с евтината ще има бая пари в резерв и после ще знае, че го е заменил с ново поне. Да не говорим, че след време и двете коли ще струват почти еднакво защото в БГ няма кой да ти оцени как ти си поддържал колата и колко истинска е тя. Ако има такъв той ще си иде до Германия и пак няма да погледне твоята защото или е лъган преди тук или/и е слушал за много опарени хора с нашите ТЪРГОВЦИ. Та една монета винаги има две страни. Не се знае със сигурност при закупуването на кола ние от коя сме.
Има доста истина в думите ти

П.С.: А и какво пречи на кола обявена за 30к, да се окаже в еднакво състояние или пък по-лошо от някоя за 18к? Не винаги по-скъпото е по-хубаво

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
Rainbow написа:BMWPOWERRR_ACM написа:Има и нещо друго обаче. Аз също съм за закупуването на по-скъпа кола, но ако приемем, че една съмнителна Е60 е 18, а в нормален вид 30...това си е голяма разлика. Да не говорим, че на поддържаната пак може да и идва времето и пак да се ръсят пари за ремонти, но онзи с евтината ще има бая пари в резерв и после ще знае, че го е заменил с ново поне. Да не говорим, че след време и двете коли ще струват почти еднакво защото в БГ няма кой да ти оцени как ти си поддържал колата и колко истинска е тя. Ако има такъв той ще си иде до Германия и пак няма да погледне твоята защото или е лъган преди тук или/и е слушал за много опарени хора с нашите ТЪРГОВЦИ. Та една монета винаги има две страни. Не се знае със сигурност при закупуването на кола ние от коя сме.
Има доста истина в думите тиМоята сегашна като е поддържана (не е Е60) и с всичко платено, за 2 месеца се обадиха 3-ма купувача
А разликата от 18 до 30к си е 12 000 лв., колко ремонти трябва да направиш, че да си много назад с тази от 18 (изключваме шанса да си ултра карък и да е пълен гробник и всичко да спре
)?!
П.С.: А и какво пречи на кола обявена за 30к, да се окаже в еднакво състояние или пък по-лошо от някоя за 18к? Не винаги по-скъпото е по-хубаво
e60 трябва да доставя удоволствие, а не просто да е в движение. Но явно купувачите в ценовия сегмент под 20к имат други критерии.
Tool - Fear Inoculum
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши

форума много ми харесва, но понякога прекалявате с натрапването на собственото мнение и писане на глупости, на които и вие не си вярвате
Радвам се, че все пак имаше хора, които дадоха своето мнение без да се подиграват и се опитаха да помогнат
В крайна сметка брат ми(колата беше за него) взе точно синята от горубляне, на която свалиха 300лв от началната цена и то с яко пазарене

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
ivan83 написа::clap:
форума много ми харесва, но понякога прекалявате с натрапването на собственото мнение и писане на глупости, на които и вие не си вярвате
Радвам се, че все пак имаше хора, които дадоха своето мнение без да се подиграват и се опитаха да помогнат
В крайна сметка брат ми(колата беше за него) взе точно синята от горубляне, на която свалиха 300лв от началната цена и то с яко пазарене, няма значение, да му е честита на братото, да си я кара със здраве, пък кучетата нека си лаят...кервана си върви
Честита да му е!

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
ivan83 написа::clap:
В крайна сметка брат ми(колата беше за него) взе точно синята от горубляне, на която свалиха 300лв от началната цена и то с яко пазарене, няма значение, да му е честита на братото, да си я кара със здраве, пък кучетата нека си лаят...кервана си върви
Пускаш тема че търсиш кола и показваш няколко избрани от теб, и какво очакваш.......,в крайна сметка ако някой от нас ти е помогнал с нещо трябва да си доволен. Всеки дава своето мнение, било то обективно или субективно, ако разбираш за какво ти говоря.
Карайте колата със здраве и безаварийно

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3