Питане (проблем?) за резервната гума
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Питане (проблем?) за резервната гума
aero написа:Колега къде ще го "ръгнеш" този крик
В коритото на резервната гума се побира нормално.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Крик от Е36 няма как да върши работа, защото на Е60 колата се вдига отдолу, а на Е36 крика влиза странично в праговете.
Аз преди 3 години, когато си решавах проблема с резервната гума, си взех от морга крик от Е39 за 10лв, който е същия като на Е60 и върши чудесна работа.
Аз преди 3 години, когато си решавах проблема с резервната гума, си взех от морга крик от Е39 за 10лв, който е същия като на Е60 и върши чудесна работа.
Only dead fish follow the stream...
- crank666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 60 530d Manual
- Мечтае да кара: BMW M 550d
Някой колега знае ли къде могат да се сложат модулите, защото нямам място в легена. Със стандартна 16-ка за резервна гума съм.

Николай Занчев написа:Искам да попитам ако някой знае всички Е60-ки ли излизат със 17"-ка леген за резервната гума и какъв трябва да е размера на гумата става въпрос за патерицата?Също така какво ЕТ трябва да бъде патерицата?
Колата е била с рънфлат гуми но са свалени взехме патерица 17"ка но не се събира в легена патерицата е с размер 135/90/17.
Някой ако може да помогне ще бъда благодарен
Също така някой ако може да каже дали колата е излезнала заводски със рънфлат гуми защото аз не можах да намеря информация по ВИН-а,ако някой може да провери ще бъда благодарен.
колега гумата пасва ли на главините на колата отпред и отзад,ако пасва махни мокетениа леген в багажника и мисля че ще пасне ..
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3