Асистент за дълги светлини
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Асистент за дълги светлини
Ейййййй за всичко аз съм виновен хаха
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
MadChicken написа:Отметката в менюто не работи, ако колата е с LM1, а не LM2.
Ей това е проблема

Също така не ми излиза иконката на таблото

Сигурен ли си, че асистента ти работи тогава? Пробва ли го реално на пътя и как - предполагам на принципа на заслепяването
При мен изхождам че не работи от това, че нямам иконка на таблото. Разбира се когато го пробвах позадържах дългите срещу някои идващи към мен коли, но не съм бил нагъл да държа прекалено много, защото колата не включваше на къси и аз спирах дългите...

При мен изхождам че не работи от това, че нямам иконка на таблото. Разбира се когато го пробвах позадържах дългите срещу някои идващи към мен коли, но не съм бил нагъл да държа прекалено много, защото колата не включваше на къси и аз спирах дългите...
- adovet
- старши ентусиаст
-
goppe написа:Сигурен ли си, че асистента ти работи тогава? Пробва ли го реално на пътя и как - предполагам на принципа на заслепяването![]()
При мене от доста далече хваща насреща идващата кола.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Ако си прекодирал KOMBI модула (добавил си $5AC в VO-то предполагам) и продължава да не излиза иконка - или софтуера му е прекалено стар или самото табло също е достатъчно старо за да го няма този символ, защото тази екстра я пускат някъде около малкия фейслифт, ако не се лъжа или по-скоро когато сменят LM1 с LM2...
Only dead fish follow the stream...
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
MadChicken написа:Ако си прекодирал KOMBI модула (добавил си $5AC в VO-то предполагам) и продължава да не излиза иконка - или софтуера му е прекалено стар или самото табло също е достатъчно старо за да го няма този символ, защото тази екстра я пускат някъде около малкия фейслифт, ако не се лъжа или по-скоро когато сменят LM1 с LM2...
А иначе колега този асистент може ли да се подкара на кола 2004г....
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
MadChicken написа:Ако си прекодирал KOMBI модула (добавил си $5AC в VO-то предполагам) и продължава да не излиза иконка - или софтуера му е прекалено стар или самото табло също е достатъчно старо за да го няма този символ, защото тази екстра я пускат някъде около малкия фейслифт, ако не се лъжа или по-скоро когато сменят LM1 с LM2...
Всичко прекодирах, дядовата ръкавичка обаче. Софтуера ми е от края на 2007г. и според WinKFP и датени 45 и 50.2 няма по-ново -> 9126642 (нещо такова беше).
Аз четох, че таблата произведени след 03.2005 го поддържат, моето е края на 2004.
Благодарско на Боби за активирането на асистента. Иконката си излиза на таблото и остава да тествам извън града. 

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Сега другия важен въпрос в темата е : да намерим параметъра който кара светлините да се включват над 55км/н и да се корегира да работи и на по-малка скорост.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Atsalov написа:Сега другия важен въпрос в темата е : да намерим параметъра който кара светлините да се включват над 55км/н и да се корегира да работи и на по-малка скорост.
To реално под 55 не ти трябват дълги, поне аз така мисля

Atsalov написа:Сега другия важен въпрос в темата е : да намерим параметъра който кара светлините да се включват над 55км/н и да се корегира да работи и на по-малка скорост.
Аз гу знам параметъра, срещах го като четох по форумите, трябва да го изкопая пак.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
Тази екстра си е супер готина ( много съм благодарен на Боби ) на мен не ми излиза на таблото, но няма никакво значение това, важното е че си бачка перфектно, а и с новите крушки ефекта е: нека бъде ден

Какви крушки си взе колега? За ксенона ли говориш или за халогените/ринговете?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
goppe написа:Какви крушки си взе колега? За ксенона ли говориш или за халогените/ринговете?
Да за ксенона говоря, Филипс екстрийм вижън и чак сега разбрах че съм имал фарове ( а и разлепих фолиото на фаровете че с него си беше зле и с новите крушки )
- maro78
- Потребител
-
- Кара: E46 320d'99 E61 530xd'07
- Мечтае да кара: По нормални пътища
Аз съм с най стария софтуер на I drive-а и го нямам FLA асистента в менюто, но като е на автоматичен режим си работи перфектно без индикации по таблото.Единственото което ме дразни е, че не хваща мижавите стопове на по старите коли и от време на време запалвам на някой врата.

60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4