Съвет за БМВ 5-ца!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: Съвет за БМВ 5-ца!
На следващата сбирка евентуално, ако има подходящо място, където няма да пречим на другите участници в движението 

- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 545i
Само от любопитство - 535d с М пакета - защо на бъбреците вертикалните ламели са черни?!? Не трябва ли да са лъскави?
Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
"Лъскави" са стандарт,но вероятно собственика е предпочел шедоу лайн от листата с допълнителното оборудване!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
Не знам как е при М пакета, но при мен шедоу лайн запазва лъскавите ламели, само елемнтите около стъклата са тъмни...
Продавам тунинг кит за 335i на Vishnutuning (http://www.vishnutuning.com/RevIICAN.htm) - тестван 30 хил. км на 390 к.с. и 550 Нм
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
Sapa написа:Само от любопитство - 535d с М пакета - защо на бъбреците вертикалните ламели са черни?!? Не трябва ли да са лъскави?
В различните години е различно.
Мисля че чак от фейслифта на 6-цилиндровите коли бъбреците са хромирани и в средата. Преди това са черни.
Отделно някой може да си е правил оптични подобрения на своя глава.
Шадоу-лайна според мен няма връзка с цвета на бъбреците.
Но пък, за тотално объркване, според мен "хром-лайна" което значи примерно хромирани пръскалки на предния капак, е възможно да включва и хромирани ламели на бъбреците

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- Sapa
- кандидат ентусиаст
-
Би било интересно някой запознат да каже как е всъщност. Моите наблюдения са, че от самото начало, хромираните бъбреци са слагат на по-мощните коли - от 530 нагоре включително (дизел и бензин). Така например ако колята няма номер отзад може да познатете каква е по ауспуха, бъбреците и оборотомера. Мисля, само това не важи за 540, 545 и 550 на които тези показатели са еднакви, но поне се знае, че е 8 цилиндъра бензин 

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3