Питане за дистанционно за печка
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Питане за дистанционно за печка
bvv1 написа:Не знам дали има такива нагреватели(възможно е),но съм сигурен че БМВ което има печка без значение дали е 1ва 3та 5та или Нта модификация, то тя се включва задължително при ниски температури за спомагане на по-бързо затопляне на купето!
При мен работи и над 8 градуса

F07 535d
F07 530d
E60 530d
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
вчера попитах как така при това глобално затопляне ни очаква супер студена зима?
и ми отговориха че супер студените зими били част от глобалното затопляне.
та вече и аз не знам
та вече и аз не знам

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Винаги ми е било смешно как в един спортен седан като 5 series може да влачиш нафтова печка. Виждал съм хора да правят драгове с 5ци и ме изпушва на смях като видя от едната страна някакъв наточен голф без седалки, брави и свалена боя (за да не тежи)а от другата 5ца..... с нафтова печка
Какво ли ще видим още? Чип тунинг на печка да топли повече?

Tool - Fear Inoculum
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
Emooo написа::
![]()
това ми хареса

Само внимавай и се запасявай с печки, че казват, че след глобалното затопляне следвал ледников период

da6ip написа:вчера попитах как така при това глобално затопляне ни очаква супер студена зима?
та вече и аз не знам
Emooo написа:Винаги ми е било смешно как в един спортен седан като 5 series може да влачиш нафтова печка.
Нека да е смешно

F07 535d
F07 530d
E60 530d
- bvv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: слон
Emooo написа:Винаги ми е било смешно как в един спортен седан като 5 series може да влачиш нафтова печка. Виждал съм хора да правят драгове с 5ци и ме изпушва на смях като видя от едната страна някакъв наточен голф без седалки, брави и свалена боя (за да не тежи)а от другата 5ца..... с нафтова печка![]()
![]()
Какво му е спортното на седана (като изключим Мката) незнам,това си е средно висок клас автомобил предназначен за пътуване и удобство, и няколко пъти повтаряш НАФТОВА печка нали знаеш че на бензиновите коли печките са бензинови

Преди да полетиш-трябва да се научиш да ходиш!
- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
- Мечтае да кара: E38 740D BiTurbo 245 HP '99
Кажете още малко за печката, моля!
Аз съм с Е38; има печка. Остави ме на един връх... ходих тея дни на планина, пуснах печката да топли, гря около 20 минути и се самоизключи. Послушах още музика 20-30 минути - а да запаля - не. Стигна се до пътна помощ и целонощно приключение за да свалим колата с рапатрак и да я запаля в сервиз с ток от друга кола. Слабо!
Как така от БМВ не са предвидили като се види, че пада драстично акумулатора да се изключи печката и да предупреди? Освен това ако съм с нов и добър акумулатор пак ли ще е така? Толкова ток ли иска печката, че един вид да е неблагоприятно да се използва въобще?
Разкажете малко повече за печката! Мерси!
Като се пусне с таймер, след колко време спира? Раймерите са само два, но са само за старт без стоп. Освен това как се определя дали таймера е за топлене или само за вентилацията?
Аз съм с Е38; има печка. Остави ме на един връх... ходих тея дни на планина, пуснах печката да топли, гря около 20 минути и се самоизключи. Послушах още музика 20-30 минути - а да запаля - не. Стигна се до пътна помощ и целонощно приключение за да свалим колата с рапатрак и да я запаля в сервиз с ток от друга кола. Слабо!
Как така от БМВ не са предвидили като се види, че пада драстично акумулатора да се изключи печката и да предупреди? Освен това ако съм с нов и добър акумулатор пак ли ще е така? Толкова ток ли иска печката, че един вид да е неблагоприятно да се използва въобще?
Разкажете малко повече за печката! Мерси!
Като се пусне с таймер, след колко време спира? Раймерите са само два, но са само за старт без стоп. Освен това как се определя дали таймера е за топлене или само за вентилацията?
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Печката мисля работи максимум 30 минути при Е60, твоята вероятно се е изключила на 20та именно защото ти е паднал акумулатора. Със слушането на музика вероятно си го довършил. Не знам при е38 как е, но предполагам трябва да има индикация за слаб акумулатор, при Е60 със сигурност има.

- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
Вероятно. Добре, а тези печки при добър акумулатор работят ли надеждно, примерно в рамките на 2-3 часа стоене в колата в студ да я пуснеш 4-5 пъти за да си поддържаш купето топло?
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
4-5 пъти в рамките на 2-3 часа, не знам колко време смяташ да работи през тези 4-5 пъти, но ако е над 30 мин, вероятно няма да го понесе акумулатора ти. Предполагам не случайно за го сложили този лимит.

- IceFire
- кандидат ентусиаст
-
Тоест идеята на печката по принцип е еднократно да ти загрее купето преди шофиране най-вече; не да прекарваш в колата 2-3 часа (гледайки телевизия, или правейки друго) на топличко?
Ееее ма не се радвате ,че имате ми сега и 2-3 часа. Дайте ми я на мен мен ме устройва и 15мин сутрин 

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4