Е60, Странен проблем !?!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Значи днес ходих до Дару и ми казаха, че струвало някъде около 100 лв, + -, в зависимост от модела и от кога не бил актуализиран софта...
Пича ми каза също така че времето за работа зависело от това колко бързо новия софт, ще си направи всички "чекинги" и дали ще даде някакви грешки и т.н. По принцип ми каза оставяте я преди обяд и следобед си я взимате...
По моя проблем ми каза че можело и от софта да е проблема и при смяната да се оправи, но имало случаи когато и цялото радио било за смяна при такива проблеми... Та засега ще пробваме софта, пък вие стискайте палци
Пича ми каза също така че времето за работа зависело от това колко бързо новия софт, ще си направи всички "чекинги" и дали ще даде някакви грешки и т.н. По принцип ми каза оставяте я преди обяд и следобед си я взимате...
По моя проблем ми каза че можело и от софта да е проблема и при смяната да се оправи, но имало случаи когато и цялото радио било за смяна при такива проблеми... Та засега ще пробваме софта, пък вие стискайте палци

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Е60, Странен проблем !?!
Тва със смяната на радиото хич не ми харесва, тва да не е консуматив...
Дано стане по-безболезнено.
Ти пита ли и в Камор за секи случай?
Дано стане по-безболезнено.
Ти пита ли и в Камор за секи случай?
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
В Камор не съм питала, все още- нямах време да стигна и до там... Но не би било логично да ми кажат друго, освен цената да е друга
Иначе тва за смяната на радиото и на мен не ми прозвуча никак добре, да не говорим че цената също беше доста висока.... Но пък тоя каза, че не било рядко срещан проблем...Ама по неговите критерии не знам, какво ще рече рядко срещан... Та така, дано да е само софта...

Иначе тва за смяната на радиото и на мен не ми прозвуча никак добре, да не говорим че цената също беше доста висока.... Но пък тоя каза, че не било рядко срещан проблем...Ама по неговите критерии не знам, какво ще рече рядко срещан... Та така, дано да е само софта...

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Re: Е60, Странен проблем !?!
kOnPuBkA написа:Случва ми се за втори път, откакто имам колата и ако се случи за трети вече ще се гръмна! Проблемът е следния- прибирам си днес колата в гаража, спирам си всичко ок, гася колата, вадя ключа ОБАЧЕ! радиото продължава да си свири... Натискам копчето за ОН/ОФФ долу на таблото- не ебава. Натискам копчето за ОН/ОФФ на звука на волана- не ебава. Паля колата пак, пробвам да сменя станция, да пусна ЦД, да изключа звука- не ебава!Единствено увеличаване/намаляване на звъка работи. Натисках всичко копчета подред почти, палих, гасих, на контакт седях на без контакт седях- Е НЕ ЕБАВА И ТВА Е ! Карах я даже из гаража, викам си ако върви може да се оправи
- пак същото. В комбинация с това установих че и телефонната ми уредба не работи по времето по което радиото се ебава яко с мен
![]()
Предния път когато се случи след почти един час чесане и натискане на копчета проблема изчезна също толкова мистериозно, както се и появи! Днес нямах толкова нерви и след около 15 минути мъка реших проблема кардиналано- махнах кората, развъртях едната клема на акумулатора, тока спря, завих и се оправиОбаче тва не е решение и се чудя някой дали има идея от какво може да е това, аз ли нещо съм тъпа и не ги разбирам нещата или и т.н. ??
Едва ли има друг идиот , на който да му се е случвала подобна простотия, но ако можете да помогнете със идея или съвет ще съм ви много благодарна
Хайде стига ве ! Е60 с проблеми ! Пък днеска мадамата в офиса на М-КАР в Пловдив 2 часа се опитваше да ме убеди колко готина и безаварийна кола била е60-цата! А какво правих там ли -ще попитате? Ами бях за тест на x drive системата ,защото няколко дни преди това ми се обадиха да тествам ....Че даже и примерна оферта ми направи за базов модел на 520 д .То хич не е много - само някакви си 4628 лв. първоначална и след това в продължение на 60 месеца по 1280 лв. Оказа се обаче ,че Автокаското допълнително се плащало на 4 вноски и като прибавиш още около 904 лв. към сумата за цялата година .... Освен това алармата била екстра,която струвала около 1000 лв. не знам си какво било есктра, биксенона била есктра и в крайна сметка цифрата от 80 000 набъбна на 95 000 лв. Е, сега имало промоция и правят подарък пакет за 10 000лв. т.е. плащаш вместо 95 00 сега само 85 000 лв ...Е, извинявайте ама да дадете толкова пари дори и на лизинг и след това още на вторият месец да ходите да се размотавате по разни сервизи ....Предпочитам да си карам е34-ката поне още година -две пък защо не и докато изкара и едва тогава да мисля за нещо ново .Иначе и на мен ми се кара нова кола -мога да си позволя да отделя по 1400 лв. за да си плащам лизинга ..Въпроса е дали има смисъл и до колко това е целесъобразно предвид ,че след втората година е60 може да се вземе на половината цена ......
Иначе да караш кола със системата x drive си е яко като преживяване и усещане - спор няма !

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Ca_Ma написа:колега изчакаи да излезне новата 5ца
Ако ви се чака още година и кусур ...... чакайте

Новата 5-та серия се очаква средата на 2010.
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Ходих в Дару кар за смяна на масла, имаше промоция - плащаш маслата и смяната безплатно, също така смениха и софт-а пак БЕЗПЛАТНО! Единственият проблем, който се появи е в "завиващите" фарове, сега си завиват когато си поискат
ама не мии пука
.....за Е60 530i става въпрос. Доколкото това, че бил дефектен модел, много скъп и бла бла бла бла мога да кажа само, че гроздето е виновно........КИСЕЛО Е
!!!

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
E34 написа:Единственият проблем, който се появи е в "завиващите" фарове, сега си завиват когато си поискат![]()
ама не мии пука
.....за Е60 530i става въпрос.
Ти па сега какво каза, че не ти пука на къде ти светят фаровете ли?:) Те колегите бяха казали, че ако нямаш грижи по-добре да не ти пипат софтуерчето...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
За фаровете е в смисъл, че са с екстра. Като съм на място и връткам волана и те се въртят, по-точно не въртят ами се местят по посока на завъртането.....иначе си светят слава богу в правилната посока по време на движение
този проблем обаче си се маха от само себе си, но аз не съм толкоз придирчив и не му обръщам внимание.....за софт-а ми го смениха без да ме питат въобще, казаха че германците официално така били наредили, а пък нали е безплатно кво толкоз да се дърпам....като цяло новия интерфейс е по-приятен

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
Penchev написа:Колежке ,какво стана с проблема ,ходи ли до ДАРУ за преинсталиране ?
Георги Пенчев
Ами... малко съм в сесия и не съм имала време да си погледна колата

След 16-ти февруари идва нейното време, ще пиша какво е станало непременно... Междувременно ми го направи още веднъц този номер, определено има нужда от преинсталиране...

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Случи ми се и на мен
За пръв път...
kOnPuBkA, каква викаш е цаката с разкачането, за да спре поне??!!
Направо откачих преди малко....палих,гасих,форсирах...всички копчета натиснах...не ще....а напред, а назад....пак не ще.....са само звука намалих
...ама надали ще се изключи от самосебе си...

kOnPuBkA, каква викаш е цаката с разкачането, за да спре поне??!!
Направо откачих преди малко....палих,гасих,форсирах...всички копчета натиснах...не ще....а напред, а назад....пак не ще.....са само звука намалих

- icog
- младши ентусиаст
-
- Кара: Трамвай по Графа
- Мечтае да кара: Подводница
- Детайли за колата: F10 530 xd
Четох в някакъв бюлетин, че това всъщност е нарочно направено с цел по-продължително запазване на качествата и способностите на автомобила. Логиката е проста:
В шоферската седлака има сензори, засичащите теглото и температурата на драйвера. Последните се натрупват в някаква база, където се съпоставят с количеството изпилени гуми за определен период. По резултата се съди дали автомобила се управлява от жена или мъж.
Научно е доказано, че употребата на автомобил от жена повишава риска от излизането на необичайни, невероятни и непредсказуеми шумове. За да не се нарушава комфорта на дамата в следствие на гореспоменатите шумове, радиото е програмирано не само да не се гаси, но и да си увеличава/намалява звука на произволни интервали от време.
Ако това ви дразни, решението е да давате от време на време на мъжа ви да покара автомобила за да го върне (ако не е безвъзвратно късно) към нормалните му параметри на работа.
В шоферската седлака има сензори, засичащите теглото и температурата на драйвера. Последните се натрупват в някаква база, където се съпоставят с количеството изпилени гуми за определен период. По резултата се съди дали автомобила се управлява от жена или мъж.
Научно е доказано, че употребата на автомобил от жена повишава риска от излизането на необичайни, невероятни и непредсказуеми шумове. За да не се нарушава комфорта на дамата в следствие на гореспоменатите шумове, радиото е програмирано не само да не се гаси, но и да си увеличава/намалява звука на произволни интервали от време.
Ако това ви дразни, решението е да давате от време на време на мъжа ви да покара автомобила за да го върне (ако не е безвъзвратно късно) към нормалните му параметри на работа.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Ха-Ха-Ха колко смешно
Няма решение, щото няма да дам на който и да било мъж да ми кара колата, ако...трябва тоя проблем да си виси цял живот, но.... колата ще-не-ще ще свикне само аз да сядам на шоф. седалка
Проблемът е сериозен

Няма решение, щото няма да дам на който и да било мъж да ми кара колата, ако...трябва тоя проблем да си виси цял живот, но.... колата ще-не-ще ще свикне само аз да сядам на шоф. седалка

Проблемът е сериозен

67 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5