Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Ами СПЕШНО означават, че му трябват пари, които няма, а ВИП обявата струва пари, които той няма 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
todorSTY написа:Едно на хиляда е зад такава цена да седи читава кола. 240 000 друг път може би 340 000. И аз почти година си мислех, че за малко пари ще мога да намеря нещо хубаво и след година чакане се убедих, че няма да мога, бръкнах се още малко и си намерих почти веднага.
Всъщност трябва да е ясно на всички, че германец си купува такава кола, за да кара много, понеже данъка и поддръжката й са скъпи. Обикновено се карат над 100 000км. на година, иначе не се избива. Повечето, които идват тук на ниска цена са по над половин милион километра, ако това ви е критерий. Друга тема как е поддържана, но така или иначе, 5 серия на нисък бюджет не се купува или след това се ползва без поддръжка, пък колкото изкара.
Never mistake motion for action...
emogo написа:Здравейте,
Разглеждам обяви и съм се спрял на Е61 защото искам комби дизел. Дайте съвет дали от най-евтините обяви може да излезе нещо приемливо (около 12 хил.).
Конкретно ако някой има наблюдение на този автомобил да сподели моля:
http://www.mobile.bg/11394207538835924
ПРОДАВА СЕ СПЕШНО + Бартер = ти си прави изводите...

..Bayerische Motoren Werke..

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Цената е нормална.КОмбитата паднаха доста,а и по принцип са по евтини винаги.
Така че за тази цена едва ли е по-съмнително от седан за 15000 лева с насаден ''М пакет'' за търговски вид.
Има тема за Е61 където двама колеги доста активно са обяснили всичките кусури на модела.
За мен комби значи едно-семеен мъж с поне две деца,карана именно заради това далеч по-нормално и недушманската отколкото седан със затъмнени стъкла и насадено ПВЦ м-пакетче.
А иначе в двигателния отсек може да се случи всичко което се случва на модела преди фейслифта.
Така че за тази цена едва ли е по-съмнително от седан за 15000 лева с насаден ''М пакет'' за търговски вид.
Има тема за Е61 където двама колеги доста активно са обяснили всичките кусури на модела.
За мен комби значи едно-семеен мъж с поне две деца,карана именно заради това далеч по-нормално и недушманската отколкото седан със затъмнени стъкла и насадено ПВЦ м-пакетче.
А иначе в двигателния отсек може да се случи всичко което се случва на модела преди фейслифта.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
А бе доста ама прочетет две страници по-рано на моя авер как за 12000 се наигра.
Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Моя комбак 535 ми стъпи на 20бимби 2005г
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line
Като нови комбитата са по-скъпи от седаните. В Германия се продават повече комбита от колкото седани. Отделно служебните коли са комбита до голяма степен.
А за конкретната обява - E61 Русенка от Търново с LED?!
А за конкретната обява - E61 Русенка от Търново с LED?!
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Кажете сега какво прецаках..... Разхода до преди няколко дни си ми беше около 11, и кой ме би през ръцете, та му дадох ресет и го нулирах. Гадината започна от 25, сега е около 15 и нещо, но днес цял ден ми държи толкова, а си карам съвсем нормално, градско имам предвид, карам си така както преди няколко дни, когато си ми беше 11. И хич не ми харесва това 15, много ме изнервя и депресира 

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Да добавя, този разход ми е на индикаторите под километража, по данни от монитора или там както се нарича е около 12 разхода.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Гледай този в скритото меню.Другия е нормално по бавно да се стабилизира.Поне 1000 км пробег за да е полуреален.
Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Карай извън града мисля че нема как да го свалиш в града и аз имах такъв случай а тези данни не са ли само по борд
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Идея нямам, на уредите при оборотите и километража ми показва едно, на монитора за навигацията и другите работи друго и аз нз, къде е истината. 

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
това което гледаш ти е моментния разход а на монитора ти е разхода за определен брои километри. Няма как да си дал кик даун и да не ти скочи стрелката на 30....
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Колега имаме два разходомера на монитора . Единия показва същото като на километража а другия е отделен . Всеки един си засича разхода по отделно. Ако ги занулиш и двата едновременно ще показват едно и също. Computer /Journey computer. Вероятно виждаш на монитора дазхода на (journey computer) , а на километража виждаш (Computer) който си занулил.....
ristaka 82 написа:Колега имаме два разходомера на монитора . Единия показва същото като на километража а другия е отделен . Всеки един си засича разхода по отделно. Ако ги занулиш и двата едновременно ще показват едно и също. Computer /Journey computer. Вероятно виждаш на монитора дазхода на (journey computer) , а на километража виждаш (Computer) който си занулил.....
Как се зануляваше