Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Въпросният Николай Богданов , е взимал по-много карти от Виваком системно на неговото си име, предплатени които след известно време ги е спирал и пак същото,това е информация от виваком.Има регистрирана фирма МОРА ЕООД с адресна регистрация ул. Рила 48 ет. 1 ап. 1, гр. Пазарджик, 4400 където предполагаме че и живее.
под всяка негова обява във мобиле олх и др. има описание ''В много добро състояние,за повече информация на посочения телефон'' като в следващите обяви ще е с друг телефонен номер
под всяка негова обява във мобиле олх и др. има описание ''В много добро състояние,за повече информация на посочения телефон'' като в следващите обяви ще е с друг телефонен номер
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
BMW
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
От къде щеше да ви внася колите на теб и другото момче.Страна,регион??Може да сме чули нещо наоколо.
И какво означава немалка сума.Колко точно му даде и за какъв модел кола,защото за едни много е смешно малко за други.По конкретна обява ли му даде пари за точно определен автомобил/и??Посочи ги,така може да се провери дали са продадени.Попитай и другото момче тези неща.
И какво означава немалка сума.Колко точно му даде и за какъв модел кола,защото за едни много е смешно малко за други.По конкретна обява ли му даде пари за точно определен автомобил/и??Посочи ги,така може да се провери дали са продадени.Попитай и другото момче тези неща.
- paxtara
- кандидат ентусиаст
-
jorsenbmw написа:От къде щеше да ви внася колите на теб и другото момче.Страна,регион??Може да сме чули нещо наоколо.
Колите казва че ги вкарва от Дрезден и на мен и на другото момче, иска 500евро за транспорта и 200евро за колата 700евро общо КАПАРО,другото момче е поръчал 3 коли 2100евро общо е дал капаро.Аз му дадох за това е60 от предният пост снимката,снимал съм обявата когато беше в мобилето
другото момче е дал за Х5 и две е60-тки черна и тъмно сива
BMW
Колега, познаваш ли го този човек от преди? Ако не - как така срещате някой за първи път и му давате с лека ръка пари срещу обещанието да ви докара коли? Акъла ми не го побира. 

Въпрос относно home lights искам да ги пускам от ключа
Гледах че от копче "багажник" пробвах но нема все едно са ми резнали тока четох тук там и стигнах до извода че трябва да го програмирам да ама не как?
Освен тук имам приятел със диагностика от там да откл опцията въпроса ми беше възможно ли е през iDrive
Колегини да попитам салон със памет мога ли да му прасна
? трябва ли да пре програмирам нещо
Гледах че от копче "багажник" пробвах но нема все едно са ми резнали тока четох тук там и стигнах до извода че трябва да го програмирам да ама не как?
Освен тук имам приятел със диагностика от там да откл опцията въпроса ми беше възможно ли е през iDrive
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Кодира се за изпращащите светлини. Ако имаш път към Перник мини да ти го активирам
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
axel.folu написа:Въпрос относно home lights искам да ги пускам от ключа
За салона се кодира, че даже се и окабелява, а може да се наложи и централният модул да се смени, ако нямаш парктроник.
iceblast написа:axel.folu написа:Въпрос относно home lights искам да ги пускам от ключа
За салона се кодира, че даже се и окабелява, а може да се наложи и централният модул да се смени, ако нямаш парктроник.
Ами имам нещо там PDC не е ли parking distance control
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Под това копче имаш ли друго
adovet написа:Под това копче имаш ли друго
Говоря в idrive из settings го мернах колега и аз съм от перник писах ти съобщение
Здравейте,
Разглеждам обяви и съм се спрял на Е61 защото искам комби дизел. Дайте съвет дали от най-евтините обяви може да излезе нещо приемливо (около 12 хил.).
Конкретно ако някой има наблюдение на този автомобил да сподели моля:
http://www.mobile.bg/11394207538835924
Разглеждам обяви и съм се спрял на Е61 защото искам комби дизел. Дайте съвет дали от най-евтините обяви може да излезе нещо приемливо (около 12 хил.).
Конкретно ако някой има наблюдение на този автомобил да сподели моля:
http://www.mobile.bg/11394207538835924
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Най-евтиното в обявите обикновено е най-скъпо в сервиза, но ти си знаеш... Май трябва да спра да ги пиша тия предупреждения.
Never mistake motion for action...
Leon написа:Най-евтиното в обявите обикновено е най-скъпо в сервиза, но ти си знаеш... Май трябва да спра да ги пиша тия предупреждения.
И аз от това се опасявам, но се надявам да попадна на нещо добро, а и няма гарация че някой не е "надул" цената точно заради това. Много от "перфектните" автомобили са просто добре напудрени. Исках да знам дали има все пак някой късметлия и кои са най-често прекриваните проблеми.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Едно на хиляда е зад такава цена да седи читава кола. 240 000 друг път може би 340 000. И аз почти година си мислех, че за малко пари ще мога да намеря нещо хубаво и след година чакане се убедих, че няма да мога, бръкнах се още малко и си намерих почти веднага.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
И, защо като се продава спешно не я е пуснал като вип или топ обява. Пълни измислици.