Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Ела да завъртиш волана на А6 на баща ми да видиш. Съпротивлението е същото като на твоя волан сега, като е свален 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
iceblast написа:Ела да завъртиш волана на А6 на баща ми да видиш. Съпротивлението е същото като на твоя волан сега, като е свален
Абе то и с 120 пак така се върти на аудито

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
На старото ми ауди беше доста по лек от на е46цата. С на е60 пак е по-лек от на е46. Дори на Ситриена е по-лек от на тройката
раьликата ме е нещо фрапантно, но се усеща след като се качиш от едната на другата иначе разлика така по спомен няма как да усетиш. На е60 волана прави пълен завой с доста по-малко въртене и особено ако паркираш на тесни места си е голям плюс.

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Каквото такова, ако има нещо ще го оправям и толкова, кола е, всичко се оправя.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Момчета да ви питам, тук в моето село Димитровград не мога да хвана никакво радио, общо взето хоризонт, фм+ и още едно макс, има ли варянт да се смени с някоя по-мощна оригинална антена за е60!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Мощност може да има само предавател.За приемник - чуствителност,а за антена GAIN - подобрение.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
Nukem написа:Момчета да ви питам, тук в моето село Димитровград не мога да хвана никакво радио, общо взето хоризонт, фм+ и още едно макс, има ли варянт да се смени с някоя по-мощна оригинална антена за е60!
+1 Абсолютно същото е и при мен

- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Nukem написа:Момчета да ви питам, тук в моето село Димитровград не мога да хвана никакво радио, общо взето хоризонт, фм+ и още едно макс, има ли варянт да се смени с някоя по-мощна оригинална антена за е60!

И аз в "мойто село" Ямбол имах сходен проблем (само 4 станции) , но при мен имаше нужда от допълнително програмиране на ССС. Понеже моята е Американка и чистотата на ръчно търсене варираше (91,1 - 91,3 - 91,5......) и неможеше да ги хваща чисто....
Опитай на ръчно да се увериш че ги изреда без пропуск. След това можеш да се ориентираш към антенния модул над задния прозорец....
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Да попитам и аз нещо, търся джанти 17 за зимата, ако може и с гуми, такива които стават все още разбира се
, тук ли е мястото да питам или си има отделна група?

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Колега имам 17ки гуми Nokian на 400km, които ми останаха като откраднаха Е60тката, все още са с таралежките по тях:(
Колеги, да ви питам един начинаещ въпрос - как работи асистента за дълги светлини? Като оборудване го имам (S5ACA - Fernlichtassistent - High-beam assistant), но досега не ми се е налагало да го ползвам. Пробвах го един път в града, но общо взето нищо не стана. Предполагам фаровете трябва да са на ауто и да са пуснати дългите. Има ли нещо друго, което пропускам?
Taruno написа:Колега имам 17ки гуми Nokian на 400km, които ми останаха като откраднаха Е60тката, все още са с таралежките по тях:(
Джанти имаш ли?
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
goppe написа:Колеги, да ви питам един начинаещ въпрос - как работи асистента за дълги светлини? Като оборудване го имам (S5ACA - Fernlichtassistent - High-beam assistant), но досега не ми се е налагало да го ползвам. Пробвах го един път в града, но общо взето нищо не стана. Предполагам фаровете трябва да са на ауто и да са пуснати дългите. Има ли нещо друго, което пропускам?
Копчето за фаровете на AUTO, трябва да ти излезе една иконка на таблото като бутнеш лоста за дългите и трябва да е тъмно за да хваща сензора насрещните светлини, това е.
- NASH
- Потребител
-
- Кара: N52B25
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: BMW E91 325XI, AUTOMAT, MPAK И МН ДРУГИ
Колеги, какво ще кажете за следната обява: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7ldgsm
Макар и с поражения от градушка не е ли ниска цената! От снимките не става много ясно дали са сериозни щетите.
Макар и с поражения от градушка не е ли ниска цената! От снимките не става много ясно дали са сериозни щетите.
- Spark 50
- Потребител
-
- Кара: N57D30O1
- Детайли за колата: F10 530d Xdrive
В града едва ли нещо ще стане.Пробвай го извън града ще останешщ очарованgoppe написа:Колеги, да ви питам един начинаещ въпрос - как работи асистента за дълги светлини? Като оборудване го имам (S5ACA - Fernlichtassistent - High-beam assistant), но досега не ми се е налагало да го ползвам. Пробвах го един път в града, но общо взето нищо не стана. Предполагам фаровете трябва да са на ауто и да са пуснати дългите. Има ли нещо друго, което пропускам?