Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Данните , които дава производителя за размерите на превозното средство винаги са без огледала ,антени и тем подобни -това е стандарта . 210 см гараж е много тесен с други думи ...
- stefan8898
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: samolet
- Мечтае да кара: F10 M5
Точно мерих по колата с метърчето - 2.10 ако е входа, ще влезе колата с прибрани огледала, като ще имаш по 2 - 3 сантима от двете страни, при прибрани огледала, тоест влизаш, ама мъка, всеки път ще трябва да внимаваш, по добре намери едно е 60 и виж как влиза и с колко.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Мерси, ще го мисля някак.
adovet написа:todorSTY написа:Благодаря за коментарите, мисля да се хвърлям пък каквото стане. Ще пиша като го взема. Ако някой може да ме насочи към човек, който да ми сложи фолио на прозорците и на бъбреците на решетката /искам ги черни/, ще съм благодарен.
Ти го вземи първо пък после циганийките
Ти тихо, че само бъбреците ти останаха

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
iceblast написа:adovet написа:todorSTY написа:Благодаря за коментарите, мисля да се хвърлям пък каквото стане. Ще пиша като го взема. Ако някой може да ме насочи към човек, който да ми сложи фолио на прозорците и на бъбреците на решетката /искам ги черни/, ще съм благодарен.
Ти го вземи първо пък после циганийките
Ти тихо, че само бъбреците ти останаха
Другото е ток какво искаш

Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
И понеже някакси никой не ми отговори ще попитам пак:
" Искам да попитам само за две неща. Когато е на режим ръчна смяна на скорости и спра на светофара примерно, на таблото не се изписва1 - демек първа скорост, а остава да пише 2 и трябва да бутна лостчето нагоре, за изпише 1, това нормално ли е? И още нещо, с гуми рънфлат е - 18ки и волана е малко тежичък, това нормално ли е или има нещо друго? Благодаря!"

" Искам да попитам само за две неща. Когато е на режим ръчна смяна на скорости и спра на светофара примерно, на таблото не се изписва1 - демек първа скорост, а остава да пише 2 и трябва да бутна лостчето нагоре, за изпише 1, това нормално ли е? И още нещо, с гуми рънфлат е - 18ки и волана е малко тежичък, това нормално ли е или има нещо друго? Благодаря!"
Нормално е, да. Колкото до тежкият волан, дай последните 7 цифри от рамата и ще ти кажа дали е номално да ти е тежък волана.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Той не, че е чак толкова тежък, но е една идея по-тежък отколкото трябва да е. СР14633
Би трябвало да ти е лек волана, не знам с какво го сравняваш, но при БМВ воланите са по-тежички. От гумите може да стане по-тегав, но не смятам, че е толкова забележимо. Аз от 16 към 18 цолови гуми не усетих разлика.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Попитах познати, а и момчето, което ми го продава и ми казаха, че специално рънфлета са по-тежки и затова е така и при други гуми ще има сериозна разлика, но искам и още мнения да събера.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Поне при прегледа нищо не ми казаха за сервотроника, няма грешки, пък и приемчика го кара, предполагам щеше да му направи впечатление, аз нямам опит с БМВ и не знам как трябва да е, но просто си мислех, че трябва да е по-лек.
По-тежки са тези гуми, спор няма, но чак да го усетиш... Пак те питам, с какво го сравняваш, че мислиш, че трябва да е по-лек? Ако го сравняваш с някой ВАГ там воланите са им като откачени. Ако мислиш, че твоя е тежък, ела врътни моя 

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Сравнявам с други коли, които съм карал, наскоро карах един Нисан, също и Хонда Сивик, на н4-5 години модел, на Алфа Ромео също е по-лек, но други БМВ не съм карал, само съм се возил 

Ем това ти е проблема! Сравни го с друго БМВ, но както казах на БМВ-тата воланите са им по-тежки.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Абе моя си е доста лекичък на място хем съм с 18
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Sent from my SM-G900F using Tapatalk