Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от Cinder » 11 Сеп 2014, 17:20

Само М5.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: samolet
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от stefan8898 » 12 Сеп 2014, 10:42

Продават се диференцияли за Е60, но хубавите са от 3.000 лева цена, и са Plug and play, например - quaife се казва диференцияла - виж в интернет.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530d
Мечтае да кара: X6

Мнение от ziko_86 » 12 Сеп 2014, 22:50

Колеги, може ли мнения за http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7h1o6u
Ex Alfa Romeo 156 1.9
Ex Alfa Romeo 156 1.9 16v
Ex Alfa Romeo 159 2.4 TI

ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA
Мечтае да кара: на nordschleife

Мнение от Trixster » 13 Сеп 2014, 2:44

Обявата е много постна и колата няма много хубави снимки. Предполагам, че човека който я кара не е ентусяст, но може колата да си заслужава да се види. Цената е малко висока за този двигател и екстри, но си има и предимство. Точно този двигател подлежи на чип тунинг и от 163к.с. става 197к.с., тъй като това е софтуерно орязана версия с цел екология и по-нисък данък. Отделно може и повече да се изкара от двигателя. Така че остава само оборудването като минус, ако всичко останало по техническата част е ОК. Като загледам таблото ми се струва, че свети лампа освен за колана и за нещо друго..........и горе долу това е.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle

Потребител
Аватар

Мнение от WillPower » 13 Сеп 2014, 11:11

Здравейте,

ще споделите ли мнението си за тези обяви:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11410004623378112&slink=7hvz9x

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11409767923956142&slink=7hvz9x

От двете си мисля, че въпреки малката разлика в пробега, втората изглежда да е реално на тези километри. Много се колебая между тези две и предвид, че едната се намира в Пловдив, другата в Добрич - огледа на място изисква немалко пътуване.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 14 Сеп 2014, 0:37

За първата не знам, ама за втората - сериозно ли? Това на живо ако го видя сигурно ще се отчая от марката BMW. 17к за това състояние, вече почвам да се замислям дали да не пусна и моята, щом се замисляте за такива коли за тази цена :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 / e46

Мнение от cocosas » 14 Сеп 2014, 1:16

Определено втората е доста зле. Първата по са ядва.

Потребител
Аватар

Мнение от WillPower » 14 Сеп 2014, 1:31

Имаш предвид състоянието на салона вътре предполагам? И на мен в последствие ми направи лошо впечатление. Честно казано и на мен ми се струва малко висока цената, особено спрямо другата, която е и 530. Но все се надявам, че по-високата цена ще означава и по-реален пробег, предполагам, че се заблуждавам... Колата ще се кара предимно извънградско и ще навърта около 40-50К годишно. Та в тази връзка няма да твърдя, че съм фанатик на марката БМВ, но нямам време за чести дребни проблеми, т.е. ходене по сервизи за щяло и нещяло. За това съм готов да дам и малко повече пари първоначално, само и само автомобилът да не е минал милиони километри... За съжаление откриването на подобен екземпляр Е60 изглежда като доста трудна задача, за това и май-май започвам да се отказвам от този модел. Разглеждайки обявите ми се струва, че нещата стоят по същият начин и при Ауди и Мерцедес, което не е чак толкова изненадващо де, не очаквам лимузини за по 80+ хил. лв. като нови да са минали колкото едни Корса или Клио, но пазарат в този сегмент сякаш е залят с внесени удряни, с фалшиви сервизни книжки, ремонтирани козметично (незнайно от кого) коли. Май ще се насоча към по-непретенциозна марка в търсене на надежден автомобил.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 14 Сеп 2014, 10:21

то има и на реални км, ама не са по 13-14к ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 14 Сеп 2014, 11:37

WillPower написа:Имаш предвид състоянието на салона вътре предполагам? И на мен в последствие ми направи лошо впечатление. Честно казано и на мен ми се струва малко висока цената, особено спрямо другата, която е и 530. Но все се надявам, че по-високата цена ще означава и по-реален пробег, предполагам, че се заблуждавам... Колата ще се кара предимно извънградско и ще навърта около 40-50К годишно. Та в тази връзка няма да твърдя, че съм фанатик на марката БМВ, но нямам време за чести дребни проблеми, т.е. ходене по сервизи за щяло и нещяло. За това съм готов да дам и малко повече пари първоначално, само и само автомобилът да не е минал милиони километри... За съжаление откриването на подобен екземпляр Е60 изглежда като доста трудна задача, за това и май-май започвам да се отказвам от този модел. Разглеждайки обявите ми се струва, че нещата стоят по същият начин и при Ауди и Мерцедес, което не е чак толкова изненадващо де, не очаквам лимузини за по 80+ хил. лв. като нови да са минали колкото едни Корса или Клио, но пазарат в този сегмент сякаш е залят с внесени удряни, с фалшиви сервизни книжки, ремонтирани козметично (незнайно от кого) коли. Май ще се насоча към по-непретенциозна марка в търсене на надежден автомобил.

Ами тогава колега, ела да ти дам моята за 23 000лв. и ти давам 23 000хил. километра гаранция, щото съм сменил всичко.
Такива с дупки в стелките са наистина на незнайни километри...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cocosas » 14 Сеп 2014, 11:54

WillPower написа:Имаш предвид състоянието на салона вътре предполагам? И на мен в последствие ми направи лошо впечатление. Честно казано и на мен ми се струва малко висока цената, особено спрямо другата, която е и 530. Но все се надявам, че по-високата цена ще означава и по-реален пробег, предполагам, че се заблуждавам... Колата ще се кара предимно извънградско и ще навърта около 40-50К годишно. Та в тази връзка няма да твърдя, че съм фанатик на марката БМВ, но нямам време за чести дребни проблеми, т.е. ходене по сервизи за щяло и нещяло. За това съм готов да дам и малко повече пари първоначално, само и само автомобилът да не е минал милиони километри... За съжаление откриването на подобен екземпляр Е60 изглежда като доста трудна задача, за това и май-май започвам да се отказвам от този модел. Разглеждайки обявите ми се струва, че нещата стоят по същият начин и при Ауди и Мерцедес, което не е чак толкова изненадващо де, не очаквам лимузини за по 80+ хил. лв. като нови да са минали колкото едни Корса или Клио, но пазарат в този сегмент сякаш е залят с внесени удряни, с фалшиви сервизни книжки, ремонтирани козметично (незнайно от кого) коли. Май ще се насоча към по-непретенциозна марка в търсене на надежден автомобил.

Не само от салона. Стелката е много зле. Отделно и старт/стоп бутона е значително изтъркан, а по принцип ако е на тези километри не би трябвало да има почти никакви следи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 14 Сеп 2014, 12:17

Колеги има ли някой от Враца, интересуват ме тези агенти дали са коректни, че вече от разични продавачи на 2-ра ръка поръчвам задни полуоски и 1-я път ми пратиха едни с голям луфт пред разпадаен а другия път полуоски от съвсем различна кола и съм се наплашил:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=7i7ji7
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 14 Сеп 2014, 19:19

cocosas написа:Определено втората е доста зле. Първата по са ядва.

Тя се ядва, но предполагам човека има бензиностанция в двора си, като гледам с колко нафта е оставена :clap:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cocosas » 15 Сеп 2014, 2:14

M-coupe написа:
cocosas написа:Определено втората е доста зле. Първата по са ядва.

Тя се ядва, но предполагам човека има бензиностанция в двора си, като гледам с колко нафта е оставена :clap:

Баси изверга ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a1n » 15 Сеп 2014, 9:46

Ако я е карал така постоянно, ще се сменя нафтова помпа...

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61