Фарове
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Фарове
Ами ако е от крушката и си дал 400лв за тях бих отишъл в магазина с гранатомет и да искам веднага смяна. С Osram много трябва да се внимава, защото всичките им модели имат китайски еквиваленти по 40лв и разликите са минимални, но има доста review-та как да разпознаем оригиналните от репликите. Първо провери затова, а после я свали и ходи. Тези крушки трябва да имат гаранция, докато си мълчим, което много обичаме в БГ, ще ни правят на будали цял живот.
- bib0555
-
-
- Кара: BMW E60 525i
- Мечтае да кара: МиГ-29
Колеги искам да ви попитам зелена лампичка на врътките на фаровете,като е на автоматичен режим лампичката мига...преди не мигаше.Защо сега мига 

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
bib0555 написа:Колеги искам да ви попитам зелена лампичка на врътките на фаровете,като е на автоматичен режим лампичката мига...преди не мигаше.Защо сега мига
Проблем със завиването на фаровете имаш.
- konstantin1991
- Потребител
-
Колеги,а къде е бушона за фаровете или за завиващите фарове по-точно,някой знае ли и има ли въобще бушон ? (за е60ка става въпрос) 

- Atsalov
- Ацалов
-
konstantin1991 написа:Колеги,а къде е бушона за фаровете или за завиващите фарове по-точно,някой знае ли и има ли въобще бушон ? (за е60ка става въпрос)
А проблема ти е? "Предпазител" за фаровете няма, има за целия лайт модул.
- konstantin1991
- Потребител
-
Ами и на мен ми мига зелено диодче,но на менюто НЕ ми излиза ,,adaptive headlight control malfunction''.Диодчето започна да мига след сваляне на фаровете и облепването им със защитно фолио.След връзването им обратно диодчето започна да мига...проверих всички кабели дали са свързани и стегнати,всичко изглежда ок.В някои чужди форуми пишат нещо за прекодиране на light module...
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Някой ремонтира ли ги и къде евентуално тези динамик фарове?
Аз и още две Е 60 ки сме с незавиващи ксенони .
Аз и още две Е 60 ки сме с незавиващи ксенони .
- Atsalov
- Ацалов
-
konstantin1991 написа:Ами и на мен ми мига зелено диодче,но на менюто НЕ ми излиза ,,adaptive headlight control malfunction''.Диодчето започна да мига след сваляне на фаровете и облепването им със защитно фолио.След връзването им обратно диодчето започна да мига...проверих всички кабели дали са свързани и стегнати,всичко изглежда ок.В някои чужди форуми пишат нещо за прекодиране на light module...
Хубаво е да се прочете колата, и ако е нужно да се кодира.
- Johnyboy
- Потребител
-
- Кара: Е61 520D SE Touring
И аз не съм доволен от силата на фаровете. От скоро имам Е61 11.07 г
С лупи е. И на всичкото отгоре като натисна спирачката фаровете леко премигват .
С лупи е. И на всичкото отгоре като натисна спирачката фаровете леко премигват .
- bib0555
-
-
- Кара: BMW E60 525i
- Мечтае да кара: МиГ-29
Колата се чете на няколко програми,грешки за фаровете не излизат никакви,кодиране също пробвахме,но проблемът си остана.Най-интересното е,че при палене на колата двата фара се движат нагоре надолу,все едно се нагласят,но диодчето продължава да мига.Смених дори модула под фара,който отговаря за движението на фара-ефект никакъв

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
То нагоре надолу може да се движат, но трябва и на ляво и на дясно когато си в движение, ако ти са завиващи де...
Иначе грешка не може да не дава, ходи при някой друг да е прочете, няма как да мига лампата и да не записва някаква грешка...
Иначе грешка не може да не дава, ходи при някой друг да е прочете, няма как да мига лампата и да не записва някаква грешка...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
netmurder написа:То нагоре надолу може да се движат, но трябва и на ляво и на дясно когато си в движение, ако ти са завиващи де...
Не записва
- konstantin1991
- Потребител
-
+1 На мен също не записва... 

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Много зависи, какво не работи...Ако е ЛМ-а може и да няма грешка. На мен за управлението ми вади грешка и за датчика на носача също.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
и аз имам една грешка за нивото, мойте не са завиващи и си мисля да го видя къде е този датчик на носача и да го сменя, не знам колко е нов и колко е втора ръка или афтермаркет, трябва да го проуча това.а
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!