За и против ремап-а
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Re: За и против ремап-а
badjo E60 написа:Чисто информативно, от Адлер тунинг какви са ви впечатленията??
За адлер - имам индиректни наблюдения, мой близък рециклира при тях турбина и направи ремап и е изключително доволен. Но говорим за е46 фейсова 320ка - с ръчни скорости.
На колегата с въпроса за VW - предполагам може и на лично да се питате,че тук все пак е тема за е60 ..
на колегата VRPerformance лично му благодаря - оправи некадърно премахнатия преди това ДПФ, а сега ми е вкарал мухата и съм в размисли и страсти за ремапа

- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
Няма какво да го мислиш. Супер си е. Пък и за този човек от Русе само добри неща се чуват. Мен ме интересува дали ако някой вече ми е направил римап после мога да отида на друго място и да се смени софтуера без да имам оригиналния? Тоест мога ли с римапната вече кола да отида и да направя при друг човек римап?
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
blackyhn написа:Няма какво да го мислиш. Супер си е. Пък и за този човек от Русе само добри неща се чуват. Мен ме интересува дали ако някой вече ми е направил римап после мога да отида на друго място и да се смени софтуера без да имам оригиналния? Тоест мога ли с римапната вече кола да отида и да направя при друг човек римап?
можеш
Но е по-добре да се работи върху оригиналния файл, че не се знае кой къде и какво е омазал преди това.
- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
Колеги,мнение за Петко от carpower имате ли,че мисля при него да е чипосвам?
Work hard in silence,let success make the noise.
В Пловдив при М****с май искат 400-450 за ремап със замерване на дино стенда.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
nikolae написа:В Пловдив при М****с май искат 400-450 за ремап със замерване на дино стенда.
И ти прецакват колата за бонус

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
CrazyElement написа:nikolae написа:В Пловдив при М****с май искат 400-450 за ремап със замерване на дино стенда.
И ти прецакват колата за бонус: D: D
Точно така!!!!
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
nikolae написа:В Пловдив при М****с май искат 400-450 за ремап със замерване на дино стенда.
Има много лоши отзиви за тях...
Виж Адлер Ауто в Годеч, за тях слушам само хубави неща...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- CrazyElement
- ентусиаст
-
netmurder написа:nikolae написа:В Пловдив при М****с май искат 400-450 за ремап със замерване на дино стенда.
Аз там си проверих рециклирани турбини , като малката течеше леко , и хората бяха доста разбрани , казаха ми , че може дори и така да карам , но аз си я оправих пак, мисълта ми е , че не ме излъгаха давай сега да рециклираме и двете турбини. Коректни са според мен.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
netmurder написа:nikolae написа:В Пловдив при М****с май искат 400-450 за ремап със замерване на дино стенда.
Коректни са, но според мен БМВ-тата определено не са им силата, виж при ВАГ са доста добри
- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
dextuar написа:netmurder написа:nikolae написа:В Пловдив при М****с май искат 400-450 за ремап със замерване на дино стенда.
Коректни са, но според мен БМВ-тата определено не са им силата, виж при ВАГ са доста добри
Да,но чипосване при тях В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!!!!
- CrazyElement
- ентусиаст
-
Пичове не знам , аз съм много доволен от моя мапер в Горна оряховица малко е далече , но е наистина много добър , няма нищо електронно , което да не може да чипира , дори прави чип тунинг на ск.кутии(за съжаление на нашите стари ЗФки не става). Много съм доволен , изпипва всичко, преди нямаше дино като ми прави чипа , 2 дни ми прави колата и стана супер нищо общо с това , което сътвориха М****** в Пловдив. Спира ЕГР,ДПФ и всичко без никакви проблеми, прави чипа според това какво искате , а не да ви изкара една графика на колата с макс кс. и после да си метните турбото след 10 000 км. Силно го препоръчвам, аз даже пак ще ходя за донастройка ,вече и на дино теста, след слагане на 2 пъти по-голям челен кулер
. Ето и страницата му https://www.facebook.com/oemotorsport/?fref=ts

- krispd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60,530d 04'
- Мечтае да кара: Eleanor
- Детайли за колата: Frozen Grey matte ; Logic 7
krispd написа:Колеги,мнение за Петко от carpower имате ли,че мисля при него да е чипосвам?
За него съм чувал само хубави мнения,но взима 500 левчета за е60,затова се надявам някой колега ,ако е ходил при него да изкаже мнение

Work hard in silence,let success make the noise.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
krispd написа:krispd написа:Колеги,мнение за Петко от carpower имате ли,че мисля при него да е чипосвам?
За него съм чувал само хубави мнения,но взима 500 левчета за е60,затова се надявам някой колега ,ако е ходил при него да изкаже мнение
Днес бях на Дино при него и мисля че момчето доста разбира. Също така стенда е много точен - тествахме и на един познат един мерцедес на доста малко километри и конете излязоха точно както са си по каталог