Фарове
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Фарове
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
- sawion
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530da 04'
- Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
- Детайли за колата: China Maina Town Tuning
аз по снимките не разбирам, че има рингове...
ако и на живо е така - не ми допада изобщо 

- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Кола преди фейслифта, не може да има рингове които да светят силно и ярко, като дневни светлини само със смяна на крушка.
Решението е да се отворят и да се сложат рингове от "umnitza", където има няколко варианта, но търсения ефект не е заводски и най-близкия цвят до заводския не е точно амбър.
Също така, решение е да се сменят фаровете с фейсови, за което трябва да се смени и LM-a с LM2 и тогава ринговете си светят амбър и визията си е заводска, за хората които търсят този резултат.
П.С.
Всичко това е писано и обсъждано в темата, а и други............... Няма смисъл от излишни пререкания, #КОЙ е по-голям "селянин"
Всеки сам си решава за цвета, крушката, ксенона и парите които е готов да отдели за начинанието..... итн.
Карането нощно време само на рингове (дневни светлини), само по себеси е простотия и нарушаване на ЗДП. В нормална държава ще плачеш, ако си помислиш да нарушиш правилника за гъзария.
Решението е да се отворят и да се сложат рингове от "umnitza", където има няколко варианта, но търсения ефект не е заводски и най-близкия цвят до заводския не е точно амбър.
Също така, решение е да се сменят фаровете с фейсови, за което трябва да се смени и LM-a с LM2 и тогава ринговете си светят амбър и визията си е заводска, за хората които търсят този резултат.
П.С.
Всичко това е писано и обсъждано в темата, а и други............... Няма смисъл от излишни пререкания, #КОЙ е по-голям "селянин"
Всеки сам си решава за цвета, крушката, ксенона и парите които е готов да отдели за начинанието..... итн.

Карането нощно време само на рингове (дневни светлини), само по себеси е простотия и нарушаване на ЗДП. В нормална държава ще плачеш, ако си помислиш да нарушиш правилника за гъзария.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
sawion написа:аз по снимките не разбирам, че има рингове...ако и на живо е така - не ми допада изобщо
Мойта е с нормални крушки и когато ги кодирам да светят на макс наистина не си личат ринговете и е малко грозничко
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
adovet написа:sawion написа:аз по снимките не разбирам, че има рингове...ако и на живо е така - не ми допада изобщо
Мойта е с нормални крушки и когато ги кодирам да светят на макс наистина не си личат ринговете и е малко грозничко
Чак пък да не си личат

- Trixster
- ентусиаст
-
Cinder написа:adovet написа:sawion написа:аз по снимките не разбирам, че има рингове...ако и на живо е така - не ми допада изобщо
Чак пък да не си личатСток ринговете, дори и на фейслифта, са с доста глупав дизайн. М/у другото, на твое място не бих ги държал на "макс" много дълго, защото ще си стопиш ринговете. Казвам го от опит
И аз не бих казал, чак пък да не се виждат. Пробва ли да смениш крушките с нови, ако са оригиналните с течение на времето почват да светят по-слабо ?
Пък и за фейс фаровете също има богат избор за модификация, по силни крушки, лед крушки, ксенон и пак "umnitza"
За мен на светъл цвят кола оригиналния цвят на ангелсите очи седи по-добре от бял/син. На тъмен обратното, а на черно всичко седи добре. :-)
Aristotle
Aristotle
- adovet
- старши ентусиаст
-
Trixster написа:Cinder написа:adovet написа:sawion написа:аз по снимките не разбирам, че има рингове...ако и на живо е така - не ми допада изобщо
Чак пък да не си личатСток ринговете, дори и на фейслифта, са с доста глупав дизайн. М/у другото, на твое място не бих ги държал на "макс" много дълго, защото ще си стопиш ринговете. Казвам го от опит
И аз не бих казал, чак пък да не се виждат. Пробва ли да смениш крушките с нови, ако са оригиналните с течение на времето почват да светят по-слабо ?
Пък и за фейс фаровете също има богат избор за модификация, по силни крушки, лед крушки, ксенон и пак "umnitza"
За мен на светъл цвят кола оригиналния цвят на ангелсите очи седи по-добре от бял/син. На тъмен обратното, а на черно всичко седи добре. :-)
Аз не ги държа на макс, защото съм виждал доста стопени рефлектори, а и както казах заслепяват и не си личат ринговете.
- Trixster
- ентусиаст
-
adovet написа:а и както казах заслепяват и не си личат ринговете.
Чак сега те разбрах какво имаш предвид.

Aristotle
Aristotle
Ето как светят моите стокови фейс през нощта. И на мен не ми харесва особено честно казано, почти не се различават, не знам на колко процента са кодирани. От друга страна си има и предимство, че светят силно, защото така си ги ползвам за дневни светлини. Повече ми харесва как светят на долната снимка, тук съм ги хванал една секунда преди да изгаснат. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- adovet
- старши ентусиаст
-
dimodi написа:Ето как светят моите стокови фейс през нощта. И на мен не ми харесва особено честно казано, почти не се различават, не знам на колко процента са кодирани. От друга страна си има и предимство, че светят силно, защото така си ги ползвам за дневни светлини. Повече ми харесва как светят на долната снимка, тук съм ги хванал една секунда преди да изгаснат.
Moже да си ги намалиш малко
- Tinaki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е70 3.0si
Здравейте колеги, не мина и месец без проблеми....... крушки за една камара пари (D1S OSRAm NIGHT BREAKER мисля че 2 крушки близо 350-400 лв ) и едната даде фира май, не съм сигурен може и от баласта да е..
Когато, запаля колата и се пуснат фаровете светлината на двата фара е еднаква за около (10-15 секунди ) и след това едната крушката изменя цвета към жълто-червено
Какво мислите че е, крушката или баласта ?
ВИДЕО
Когато, запаля колата и се пуснат фаровете светлината на двата фара е еднаква за около (10-15 секунди ) и след това едната крушката изменя цвета към жълто-червено

ВИДЕО
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Tinaki написа:Здравейте колеги, не мина и месец без проблеми....... крушки за една камара пари (D1S OSRAm NIGHT BREAKER мисля че 2 крушки близо 350-400 лв ) и едната даде фира май, не съм сигурен може и от баласта да е..
Когато, запаля колата и се пуснат фаровете светлината на двата фара е еднаква за около (10-15 секунди ) и след това едната крушката изменя цвета към жълто-червено![]()
ВИДЕО
Колега лично на мен ми се струва че е от крушката, но за да си сигурен просто им размени местата и то ще си покаже

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!