Фарове

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Фарове

Мнение от Nukem » 28 Май 2015, 19:22

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Мнение от memorex » 28 Май 2015, 19:51

Е то това е фейса а човека пита за пре– фейс или бъркам

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 28 Май 2015, 20:17

Nukem написа:Изображение

Не е зле :mhihi:
Only dead fish follow the stream...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Внимателно

Мнение от rG_ArkaN » 28 Май 2015, 21:20

Аз питам за преди фейса

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530da 04'
Мечтае да кара: А7 3.0TFSI
Детайли за колата: China Maina Town Tuning

Мнение от sawion » 28 Май 2015, 21:29

аз по снимките не разбирам, че има рингове... :dunno: ако и на живо е така - не ми допада изобщо :no:

ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA
Мечтае да кара: на nordschleife

Мнение от Trixster » 29 Май 2015, 1:47

Кола преди фейслифта, не може да има рингове които да светят силно и ярко, като дневни светлини само със смяна на крушка.
Решението е да се отворят и да се сложат рингове от "umnitza", където има няколко варианта, но търсения ефект не е заводски и най-близкия цвят до заводския не е точно амбър.
Също така, решение е да се сменят фаровете с фейсови, за което трябва да се смени и LM-a с LM2 и тогава ринговете си светят амбър и визията си е заводска, за хората които търсят този резултат.

П.С.
Всичко това е писано и обсъждано в темата, а и други............... Няма смисъл от излишни пререкания, #КОЙ е по-голям "селянин"
Всеки сам си решава за цвета, крушката, ксенона и парите които е готов да отдели за начинанието..... итн.

:OT:
Карането нощно време само на рингове (дневни светлини), само по себеси е простотия и нарушаване на ЗДП. В нормална държава ще плачеш, ако си помислиш да нарушиш правилника за гъзария.
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 29 Май 2015, 7:52

sawion написа:аз по снимките не разбирам, че има рингове... :dunno: ако и на живо е така - не ми допада изобщо :no:

Мойта е с нормални крушки и когато ги кодирам да светят на макс наистина не си личат ринговете и е малко грозничко

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 29 Май 2015, 8:36

adovet написа:
sawion написа:аз по снимките не разбирам, че има рингове... :dunno: ако и на живо е така - не ми допада изобщо :no:

Мойта е с нормални крушки и когато ги кодирам да светят на макс наистина не си личат ринговете и е малко грозничко

Чак пък да не си личат :mhihi: Сток ринговете, дори и на фейслифта, са с доста глупав дизайн. М/у другото, на твое място не бих ги държал на "макс" много дълго, защото ще си стопиш ринговете. Казвам го от опит :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Trixster » 29 Май 2015, 9:33

Cinder написа:
adovet написа:

Чак пък да не си личат :mhihi: Сток ринговете, дори и на фейслифта, са с доста глупав дизайн. М/у другото, на твое място не бих ги държал на "макс" много дълго, защото ще си стопиш ринговете. Казвам го от опит :mhihi:

И аз не бих казал, чак пък да не се виждат. Пробва ли да смениш крушките с нови, ако са оригиналните с течение на времето почват да светят по-слабо ?
Пък и за фейс фаровете също има богат избор за модификация, по силни крушки, лед крушки, ксенон и пак "umnitza"

За мен на светъл цвят кола оригиналния цвят на ангелсите очи седи по-добре от бял/син. На тъмен обратното, а на черно всичко седи добре. :-)
Aristotle

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 29 Май 2015, 12:01

Trixster написа:
Cinder написа:
adovet написа:

И аз не бих казал, чак пък да не се виждат. Пробва ли да смениш крушките с нови, ако са оригиналните с течение на времето почват да светят по-слабо ?
Пък и за фейс фаровете също има богат избор за модификация, по силни крушки, лед крушки, ксенон и пак "umnitza"

За мен на светъл цвят кола оригиналния цвят на ангелсите очи седи по-добре от бял/син. На тъмен обратното, а на черно всичко седи добре. :-)

Аз не ги държа на макс, защото съм виждал доста стопени рефлектори, а и както казах заслепяват и не си личат ринговете.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Trixster » 29 Май 2015, 12:50

adovet написа:а и както казах заслепяват и не си личат ринговете.

Чак сега те разбрах какво имаш предвид. :yes:
Aristotle

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 29 Май 2015, 12:55

Ето как светят моите стокови фейс през нощта. И на мен не ми харесва особено честно казано, почти не се различават, не знам на колко процента са кодирани. От друга страна си има и предимство, че светят силно, защото така си ги ползвам за дневни светлини. Повече ми харесва как светят на долната снимка, тук съм ги хванал една секунда преди да изгаснат. :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от adovet » 29 Май 2015, 13:44

dimodi написа:Ето как светят моите стокови фейс през нощта. И на мен не ми харесва особено честно казано, почти не се различават, не знам на колко процента са кодирани. От друга страна си има и предимство, че светят силно, защото така си ги ползвам за дневни светлини. Повече ми харесва как светят на долната снимка, тук съм ги хванал една секунда преди да изгаснат. :)

Moже да си ги намалиш малко

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е70 3.0si

Мнение от Tinaki » 31 Окт 2015, 0:25

Здравейте колеги, не мина и месец без проблеми....... крушки за една камара пари (D1S OSRAm NIGHT BREAKER мисля че 2 крушки близо 350-400 лв ) и едната даде фира май, не съм сигурен може и от баласта да е..
Когато, запаля колата и се пуснат фаровете светлината на двата фара е еднаква за около (10-15 секунди ) и след това едната крушката изменя цвета към жълто-червено :confused:

Какво мислите че е, крушката или баласта ? :evil:

ВИДЕО

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 31 Окт 2015, 0:41

Tinaki написа:Здравейте колеги, не мина и месец без проблеми....... крушки за една камара пари (D1S OSRAm NIGHT BREAKER мисля че 2 крушки близо 350-400 лв ) и едната даде фира май, не съм сигурен може и от баласта да е..
Когато, запаля колата и се пуснат фаровете светлината на двата фара е еднаква за около (10-15 секунди ) и след това едната крушката изменя цвета към жълто-червено :confused:

Какво мислите че е, крушката или баласта ? :evil:

ВИДЕО

Колега лично на мен ми се струва че е от крушката, но за да си сигурен просто им размени местата и то ще си покаже :D
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61