Разход на нашите автомобили
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Разход на нашите автомобили
В малките часове на денонощието няма.
Има две работещи стационарни камери и тук таме някой бавно прибиращ се в дясната лента.

- intense
- Потребител
-
- Кара: E60 LCI 530xD
Габрово - Каварна - Варна, с доста обикаляне по курортите между Варна и Каварна, общо 705км - средно 8л/100км. Shell V-power Nitro Diesel от Габрово. Навръщане от Варна за София налях обикновен ОМВ дизел и за първи път осетих разлика в работата на автомобила. Доста по-шумна и мудна беше.
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
Колеги, два разбирача ми обясняват, че не трябва да сипвам BARDAL BDC в шел-ския VPower. Имало вечер прекалено много добавки в него .. Вашето мнение, относно добавката ? Изненадвам се, че доста хора ми казват "е така се развалят дюзи" ?!?!?
Аз на "скъпите" нафти не слагам добавки, само на нормалните. След два пълни резервоара Shell V Power
пак ми харчи същото, върви по същия начин, шуми и работи по същия начин. Май ще пробвам още някой друг
резервоар ромпетрол. Цена - качества ми се струва най-хубава.
пак ми харчи същото, върви по същия начин, шуми и работи по същия начин. Май ще пробвам още някой друг
резервоар ромпетрол. Цена - качества ми се струва най-хубава.
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
Аз преди да се преместя само ромпетрол + бдц слагах и бях мнооого доволен. Вече нямам ромпетрол наблизо 

Не робувам на марка бензиностанции, но все пак зареждам на по-популярните. ОМВ, Лукойл, Шел....досега никога не съм откривал разлика в поведението на колата, а е сравнително слабичка (2л дизел)
- v3n0m
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 525D M 05', Audi a6, e53 x5 3d
- Мечтае да кара: е60 M5
Някой има ли наблюдения над Max Motion?
Любовта към жената е преходна, а любовта към БМВ - вечна!!!
- TytusPulo
- младши ентусиаст
-
- Кара: CLS 320
- Мечтае да кара: X6 M6, CLS AMG, 6 Series Gran Coupe
dextuar написа:andy написа:Докарват се без проблем колега.
Бургас - София 9/100 (темпомат 190-200)
София - Сандански 6.8/100 - фулирам на ОМВ (разхода е с натрупване, не за отсечката)
Сандански - Йоанина 6.5/100 - темпомат 160 след Солун (разхода е с натрупване, не за отсечката)
Връщане по същия маршрут същото темпо. Само на АМ Тракия темпомат 160. Фулиране и краен разход 6.7/100 - само БГ нафта
Бургас - София няма ли много полиция по тоя маршрут. В по-миналата неделя се прибирах оттам и на всеки 15-20 км имаше патрулка. Никъде нямаше знак, че снимат, но това не им пречи да са го правили.
Има обикновенно на Пазарджик и на изхода на тунелите, понеже някой малоумник е решил да сложи ограничение 80 в тунелите. Чакам една евентуална честитка от там и една от София от телевизионната кула към Гео Милев

Мисля да спра да ги плащам тези честитки, писна ми да им пълня гушите.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
TytusPulo написа:dextuar написа:andy написа:Докарват се без проблем колега.
София - Сандански 6.8/100 - фулирам на ОМВ (разхода е с натрупване, не за отсечката)
Сандански - Йоанина 6.5/100 - темпомат 160 след Солун (разхода е с натрупване, не за отсечката)
Връщане по същия маршрут същото темпо. Само на АМ Тракия темпомат 160. Фулиране и краен разход 6.7/100 - само БГ нафта
Бургас - София няма ли много полиция по тоя маршрут. В по-миналата неделя се прибирах оттам и на всеки 15-20 км имаше патрулка. Никъде нямаше знак, че снимат, но това не им пречи да са го правили.
Има обикновенно на Пазарджик и на изхода на тунелите, понеже някой малоумник е решил да сложи ограничение 80 в тунелите. Чакам една евентуална честитка от там и една от София от телевизионната кула към Гео Милев![]()
Когато се прибирах в неделя преди 2 седмици, имаше буквално винаги по 2 патрулки, обърнати срещуположно на движението и в двете посоки. Не знам дали са снимали, но бяха през 30 км някъде. Никъде нямаше знак, че записват. Е и аз нямах знак, че ги записвам, така че просто се надявам да не получа честитка, че ще трябва после да се правят разследвания...
- TytusPulo
- младши ентусиаст
-
- Кара: CLS 320
- Мечтае да кара: X6 M6, CLS AMG, 6 Series Gran Coupe
dextuar написа:TytusPulo написа:dextuar написа:andy написа:Докарват се без проблем колега.
Има обикновенно на Пазарджик и на изхода на тунелите, понеже някой малоумник е решил да сложи ограничение 80 в тунелите. Чакам една евентуална честитка от там и една от София от телевизионната кула към Гео Милев![]()
Когато се прибирах в неделя преди 2 седмици, имаше буквално винаги по 2 патрулки, обърнати срещуположно на движението и в двете посоки. Не знам дали са снимали, но бяха през 30 км някъде. Никъде нямаше знак, че записват. Е и аз нямах знак, че ги записвам, така че просто се надявам да не получа честитка, че ще трябва после да се правят разследвания...
Последно по закон ако снимат са задължени да слагат знак, поне така беше до преди 3-4 месеца. Ако не си плащаш честитките какви са последствията?
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Като не искаш да им "пълниш гушите", спазвай ограниченията. Като не ги спазваш, не мрънкай
Ако колата ти е регистрирана в данъчното, ще ти отидат при данъците глобите. Ако не е регистрирана и си тарикат, който не плаща и данъци, може и да не ти дойдат "честитките"

Ако колата ти е регистрирана в данъчното, ще ти отидат при данъците глобите. Ако не е регистрирана и си тарикат, който не плаща и данъци, може и да не ти дойдат "честитките"

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Има навсякъде знаци където има камера, ако няма знак няма да получите честитка, иначе ако си следите знаците и намалявате поне на тях шанса клони към 0 да ви глобят.
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Е91 330Д само със задно, с 19-ки, пълна до горе с 4 човека и багаж!
София /4-ти км./ - Варна /по м-ла "Хемус"
с Македонска нафта и допълване на ЕКО с Авио /около 7-8 л./ на компа средна скорост 99.7 км/ч среден разход 7,2 л/100 км.
Връщане по същия маршрут зареден до горе от Марешки във Варна. Средна скорост 99,5 км/ч и разход 7.5 л/100км.
Смятам че е нормално. Вие какво мислите?
с Македонска нафта и допълване на ЕКО с Авио /около 7-8 л./ на компа средна скорост 99.7 км/ч среден разход 7,2 л/100 км.
Връщане по същия маршрут зареден до горе от Марешки във Варна. Средна скорост 99,5 км/ч и разход 7.5 л/100км.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Dani Dupeto написа:Е91 330Д само със задно, с 19-ки, пълна до горе с 4 човека и багаж!
Всичко в рамките на нормалното с 19ки и толкова натоварен.
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Русе - Св. Св Константин и Елена - Варна - Св. Св Константин и Елена - Русе, двама възрастни, две деца и много багаж
Климатика по принцип не се спира, по магистралата 140/150 км, на връщане имаше патрулка която снимаше и сериозно се опасявам да няма честитка.
Дизел от Сакса/ Круиз с добавка на Бардал.

Климатика по принцип не се спира, по магистралата 140/150 км, на връщане имаше патрулка която снимаше и сериозно се опасявам да няма честитка.
Дизел от Сакса/ Круиз с добавка на Бардал.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.