Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
topalano13 написа:iceblast написа:Колата, която си пуснал няма DPF. М пакета е слаган допълнително, седалките са си нейните. Волана е сменян също. Голямата навигация е слагана допълнително.
Торка не се маха! Торка за автомата е същото както съединителя за ръчната кутия.
Ами в предния коментар пише "отстраняване на проблеми като пепруди, торк, ДПФ". Какви проблеми има с торка по принцип? И оше нещо, как разбра че няма ДПФ и ако наистина няма това не е ли проблем?
Мерси за отговорите
ДПФ за Е60 става сериен мисля от 2005год,преди това е бил опция.Визуално се познава при наличие на завити надолу накрайници на ауспуха,тези с ДПФ са винаги с прави тръби!
Може да проверяваш оборудването на автомобила с вин номера(последните седем символа от рамата) тук - http://www.bmwarchiv.de
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- topalano13
- Потребител
-
- Кара: Нищо за сега
- Мечтае да кара: БМВ-та
stankata777 написа:topalano13 написа:iceblast написа:Колата, която си пуснал няма DPF. М пакета е слаган допълнително, седалките са си нейните. Волана е сменян също. Голямата навигация е слагана допълнително.
Торка не се маха! Торка за автомата е същото както съединителя за ръчната кутия.
Ами в предния коментар пише "отстраняване на проблеми като пепруди, торк, ДПФ". Какви проблеми има с торка по принцип? И оше нещо, как разбра че няма ДПФ и ако наистина няма това не е ли проблем?
Мерси за отговорите
ДПФ за Е60 става сериен мисля от 2005год,преди това е бил опция.Визуално се познава при наличие на завити надолу накрайници на ауспуха,тези с ДПФ са винаги с прави тръби!
Може да проверяваш оборудването на автомобила с вин номера(последните седем символа от рамата) тук - http://www.bmwarchiv.de
Много благодаря!
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Мнение за това e60?
Обявата седи от мноого време (сигурно година, че и повече) и се чудя защо не са я отнесли?
http://bit.ly/1cPT9NL
Обявата седи от мноого време (сигурно година, че и повече) и се чудя защо не са я отнесли?
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
datchko написа:Мнение за това e60?
Тъй като на снимките не се вижда някакъв проблем (освен че М-пакета е слаган допълнително), предполагам че на живо по колата личат около 15 кг. кит примерно

Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
da6ip написа:datchko написа:Мнение за това e60?
Тъй като на снимките не се вижда някакъв проблем (освен че М-пакета е слаган допълнително), предполагам че на живо по колата личат около 15 кг. кит примерно
Как разбра, че е слаган допълнително ?
- da6ip
- старши ентусиаст
-
няма черен таван, няма М-волан, няма М-опора за левия крак, няма М-лайстни на праговете, и има този отвратителен хром около прозорците
- stankata777
- ентусиаст
-
Няма как да има М лайстни на праговете след като има Индивидуал надпис там.Трябва да се прочете вина,защото ако наистина е индивидуал изпълнение, е напълно възможно да е поръчана и с М оптик пакет...
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
струва ми се ,че ще мога да бръкна под предния капак без да го отварям ..
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Alexi написа:струва ми се ,че ще мога да бръкна под предния капак без да го отварям ..

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- da6ip
- старши ентусиаст
-
stankata777 написа:Няма как да има М лайстни на праговете след като има Индивидуал надпис там.Трябва да се прочете вина,защото ако наистина е индивидуал изпълнение, е напълно възможно да е поръчана и с М оптик пакет...
Имам пряк достъп до Е60 с индивидуал кожа и М-пакет, и ще споделя че праговете са М, а не индивидуал.
Също като тази кола, която няма композиция 1 или 2, а е просто една кожа Мерино, най-много с разширен обхват.
И тук изобщо не споменаваме останалите 4 признака по-горе.
Моята е с фабричен М-пак и индивидуал изпълнение. Праговите ми са с надпис individual. Мисля че това какви прагове точно има го има в option list-a и вероятно е въпрос на избор, така че може и двата варианта. Аз съм се чудил дали не е по-добре да пише М на праговете но в крайна сметка individual е по-рядко срещано от М-пакета.
Ето и част от документа ми
715 M AERODYNAMIKPAKET
778 EINSTIEGSLEISTEN "BMW INDIVIDUAL"
715 M AERODYNAMIKPAKET
Tool - Fear Inoculum
- stankata777
- ентусиаст
-

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
todorSTY написа:Да попитам и аз нещо. До сега не се бях замислял, а и не бях срещал подобна тема или информация. Познат от автосервиз ми каза, че Xdrive давали някакви сериозни проблеми, съответно доста скъпи и той би посъветвал да се купува обикновеното със задно. Като хора, които разбирате повече от мен и най-малко карате БВМ, а аз все още си търся моето /за жалост, защото нямам търпение/ и разбира се предпочитам Xdrive, но тази информация ме накара малко да се замисля, та вярно ли е това и какво толкова пък сериозно му се разваля, защото честно казано не запомних какво точно ми каза?
Раздатките са доста слабички имайки предвид мощността на колата.При X3;X5 раздатката е по различна и там най-често се появява проблем с моторчето,който в повечето случаи може да се оправи и само чрез тъй нареченото обръщане на въпросното.При леките коли обаче много често се прецакват и самите раздатки освен въпросните моторчета .
- da6ip
- старши ентусиаст
-
Emooo написа:Моята е с фабричен М-пак и индивидуал изпълнение. Праговите ми са с надпис individual. Мисля че това какви прагове точно има го има в option list-a и вероятно е въпрос на избор, така че може и двата варианта. Аз съм се чудил дали не е по-добре да пише М на праговете но в крайна сметка individual е по-рядко срещано от М-пакета.
715 M AERODYNAMIKPAKET
Емо: какви са ти волана, тавана, опората за левия крак, и лайстните по прозорците?
Станката: разбрах какво имаш предвид, но въпросът първоначално беше дали м-пакета е оригинален, и това е което ме интересува най-вече в случая.