Зима с E60 530d
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Зима с E60 530d
То май ще се окаже, и че Е60 е на баща ти а не на тебе та за това така и не напълни резервоара веднъж до горе, в темата за разход. Джъткай си каквото искаш ама се спри да дрънкаш глупости тука, че само се излагаш.
Изпратено от моят SM-G930F с помощта на Tapatalk
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
adovet написа:То май ще се окаже, и че Е60 е на баща ти а не на тебе та за това така и не напълни резервоара веднъж до горе, в темата за разход. Джъткай си каквото искаш ама се спри да дрънкаш глупости тука, че само се излагаш.
Снимка от талона искаш ли? Колата съм я пълни 3 пъти до горе като се прибирах от чужбина и разхода е 1:1 с борда изяж се от яд смешник, ако искаш да се срещем някъде да ти кажа коя кола на кой е?
PS: Тука говорим за проходимост за колата ти се заяждаш с мене каже честно къв ти е проблема? Аз пиша моите проблеми с е60 зимата , твоята ако върви ОК пиши , че върви тука затова е тая тема , ти пак изкачаш с бруталния спам , на кой била колата , що не съм бил замерил колата пълно празно и некви ей такива простотии , абе приятел ти имаш сериозно проблеми, това като малък да не са те изпускали на глава?
- adovet
- старши ентусиаст
-
Айде по леко с тона и обидите, не си у ваше село
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Май е време единия да отстъпи или някой модератор да ви даде зимна ваканция и на двамата да си знаете...
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- CrazyElement
- ентусиаст
-
BorislavB написа:Май е време единия да отстъпи или някой модератор да ви даде зимна ваканция и на двамата да си знаете...
Тъпия форум е направен така , че въпреки , че съм ги блокирал ми излиза , че са писали иии ме човърка и цъкам да видя какво са написали и се дразня , трябва да оправят игнора да е така , че изобщо да нямаш опция да виждаш. Аз Аводет спамера отдавна съм го блокирал 39 годишен човек седи и се заяжда с хората все едно е 10 годишен хлапак.. Няма какво да коментирам , то тука се вижда кой е крив кой е прав.
Аз освен да коментирам моите проблеми с е60 през зимата друго не правя , да признавам си , че пиша много ама то и затова е форума в крайна сметка коментираме темата ... , ветеринарния лекар идва тука и спами и се заяжда , на кой била кола , не знам си кво някакви пълни простотии , ама изглежда е отишъл на една сбирка с някой от форума и никой не го наказва. Той едно адекватно мнение не е дал в тази тема освен да се заяжда.
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
CrazyElement написа:Е като не му трябва си джъткам с нея акъл, кво те интересува кой нали аз или баща ми си караме колите , тука говорим за проходимостта на е60 , заеби все едно говоря с 1ви клас лапе , не спира да се заяжда .3186 написа:Аз лично смених на е60 550и със спортно окачване и М-пакет и там където 530ката ми минава(коловозите около блока), бензиновата дере предна броня. Лично аз мисля да си реша проблема с допълнителен комплект пружини за зиматаИначе я докарах от Варна до София преди 1 седмица на собствен ход с летни рънфлет гуми и се държеше доста над очакванията ми, дори и през заледени места, където можех да изпробвам проходимостта й.
Е затова говоря , ама то тука всичките карат базови е60ки и нямат този проблем, ама няма проблем де те започнаха да се заяждат и аз ще се заяждам
Аз само да вметна че съм eibach pro kit / M sport и 18"-ки 245/40/18

А относно коментара, че само с дрифт се качва колата, мерси за комплимента! Ако изкарам пътя до Алеко само на дрифт при насрещен трафик ще черпя

Sent from my iPhone using Tapatalk
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- adovet
- старши ентусиаст
-
Ти спамиш с глупавите си коментари, всички ти казват че дрънкаш глупости, но ти продължаваш.А тези приказки ела да се разберем на живо, обиди и т. н си ги запази за другаде, във форума такова отношение не се толерира
- CrazyElement
- ентусиаст
-
adovet написа:Ти спамиш с глупавите си коментари, всички ти казват че дрънкаш глупости, но ти продължаваш.А тези приказки ела да се разберем на живо, обиди и т. н си ги запази за другаде, във форума такова отношение не се толерира
Не аз нямам предвид да се бием ХАХа , просто да говорим диалог , защото изглежда тука по форума не се получава.
Не мисля , че говоря глупости , говоря това което ми се случва , като запаля колата в сегашните условия и се опитам да изляза от моята пресечка ( заледена и стръмна) , все пак приятел затова е темата нали ? ЗИМА с е60 ? Споделям моя си опит и давам някакви си мои догатки защо е така , никой не карам да ми вярва.
В началото на темата колегата , който създаде темата се оплакваше , аз пък качих супер стръмната улица с малко лед УАУ , даже и снимки има , да ама като засилих колата и стана тракшъна помага и засилката и става , обаче като падна хубавия сняг и се опитах да тръгна от място е не ще , та това споделях и си чешем езиците тука, защото нямаме другата работа. Мен лично дебата ми харесва , всеки дава някакви доводи и т.н. друго колеги се включват едни подкрепят мен , други колегите , които изкачват Еверест без да им светне тракшъна

Разбираш ли , и идваш ти и почваш да ме нападаш , осъзнай се малко ..
Последна промяна CrazyElement на 01 Фев 2017, 20:21, променена общо 1 път
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
CrazyElement написа:adovet написа:То май ще се окаже, и че Е60 е на баща ти а не на тебе та за това така и не напълни резервоара веднъж до горе, в темата за разход. Джъткай си каквото искаш ама се спри да дрънкаш глупости тука, че само се излагаш.
Снимка от талона искаш ли? Колата съм я пълни 3 пъти до горе като се прибирах от чужбина и разхода е 1:1 с борда изяж се от яд смешник, ако искаш да се срещем някъде да ти кажа коя кола на кой е?
PS: Тука говорим за проходимост за колата ти се заяждаш с мене каже честно къв ти е проблема? Аз пиша моите проблеми с е60 зимата , твоята ако върви ОК пиши , че върви тука затова е тая тема , ти пак изкачаш с бруталния спам , на кой била колата , що не съм бил замерил колата пълно празно и некви ей такива простотии , абе приятел ти имаш сериозно проблеми, това като малък да не са те изпускали на глава?
Crazy, снимай им фиша си от заплатата с два бона чисто на месец и им затвори устата.
Последна промяна vvasilev1 на 01 Фев 2017, 20:31, променена общо 1 път
- CrazyElement
- ентусиаст
-
Стига сме спами ли , обясних на колегата аводет как стоят нещата надявам се да разбере все пак е 39 годишен човек
. Нека се придържаме към темата затова как ни вървят колите зимата
.

- CrazyElement
- ентусиаст
-
По темата улиците в моя светъл град още не са проходими за е60 , колега с мерцедес е270 на задно задираше брутално по коловозите тази вечер , а неговия е определено по-висок от моята .. изглежда скоро бмвто няма да излиза
. Определено май е оферта както колегата каза да се сменят пружините с по-дълги зимата.

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
CrazyElement написа:BorislavB написа:Май е време единия да отстъпи или някой модератор да ви даде зимна ваканция и на двамата да си знаете...
Аз Аводет спамера отдавна съм го блокирал 39 годишен човек седи и се заяжда с хората все едно е 10 годишен хлапак.. Няма какво да коментирам , то тука се вижда кой е крив кой е прав.
Аз освен да коментирам моите проблеми с е60 през зимата друго не правя , да признавам си , че пиша много ама то и затова е форума в крайна сметка коментираме темата ... , ветеринарния лекар идва тука и спами и се заяжда , на кой била кола , не знам си кво някакви пълни простотии , ама изглежда е отишъл на една сбирка с някой от форума и никой не го наказва. Той едно адекватно мнение не е дал в тази тема освен да се заяжда.
Колега не познавам Adovet нито пък се познавам с теб, но повярвай ми че ти се държиш като 10 (ай 17-18 годишен пубер). Не пиша много по форума, но чета доста и на колегата Adovet мненията са доста по адекватни спрямо твойте, ай наздраве живи и здрави

Истината е че няма как да имаш 535д М и да нямаш втора кола за зимата или в града.
Тя е все пак кола за пътуване по хубави пътища на дълги маршрути, а не градска кола и още повече в заледени коловози.
Лично мое мнение не ангажиращо никого, към което се придържам и спазвам
Тя е все пак кола за пътуване по хубави пътища на дълги маршрути, а не градска кола и още повече в заледени коловози.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
andy написа:Истината е че няма как да имаш 535д М и да нямаш втора кола за зимата или в града.
Мерси колега , това се опитах да кажа вече 6-7 страници спам , който се изля. Че 535д М не е зимна кола.
Exclusive89 написа:CrazyElement написа:BorislavB написа:Май е време единия да отстъпи или някой модератор да ви даде зимна ваканция и на двамата да си знаете...
Аз Аводет спамера отдавна съм го блокирал 39 годишен човек седи и се заяжда с хората все едно е 10 годишен хлапак.. Няма какво да коментирам , то тука се вижда кой е крив кой е прав.
Колега не познавам Adovet нито пък се познавам с теб, но повярвай ми че ти се държиш като 10 (ай 17-18 годишен пубер). Не пиша много по форума, но чета доста и на колегата Adovet мненията са доста по адекватни спрямо твойте, ай наздраве живи и здрави
Като се опитваш да изкараш някой пубер или там както ме наричаш ( въпреки , че сме набори , ако ти гледам никнейнма) поне дай някакъв аргумент. Защото , аз освен да обяснявам как се държи колата ми зимата , и как бих искал да я заменя за 530хд друго не съм писал, и това всичкото е с цел да помогне на бъдещи колеги , да направят своя избор за кола адекватно, защото аз като купувах , моята не бях се замислил за зимните неизгоди.
А единственото , което колегата Avodet каза е , че не мога да карам ( без да е бил туак да види положението) и , че нямам пари да си фулирам колата да изчисля колко гори ( което изобщо не е по темата) И да мене не ме срам да кажа , че нямам излишни пари да си пълня колата всеки път до горе, и ако това ме прави Пубер здраве му кажи!
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
CrazyElement написа:andy написа:Истината е че няма как да имаш 535д М и да нямаш втора кола за зимата или в града.
Че 535д М не е зимна кола.
Следователно същото би се отнасяло и за 520д М, 520и М, 525д М, 525и М и т.н., е много е пресилено изказването. Да би би плюс да имаш втора кола, но да няма как? По същата логика трябва да имаш и втора кола за А6 ес-лайн и е-класа АМГ пакет, така ли?