CCC модул E60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: CCC модул E60
CrazyElement написа:Е ти си по същия начин като мене , изглежда немците са си карали колите с постоянно сложен диск на навигацията и четеца на ДВДто си умира след време , това е ремонт от софтелектроник ми бяха казали цена 100 лева.
Е, че защо е нужно да го вадиш тоя диск?! Аз също никога не го вадя и си стои постоянно в ДВД-то и не ми се вярва някой постоянно да го вади и да го слага само когато ще ползва навигация.
Много зависи и как са записани мп3-ките.
Можеш да хвърлиш едно око тука. От както
спазвам - всичко работи.
Можеш да хвърлиш едно око тука. От както
спазвам - всичко работи.
С Business навигация съм. От известно време започна да не чете всичко cd-та, докато преди 2 дни спря да чете каквото и да било. Пробвах с оригинално CD, със записвано, с mp3, със CD AUDIO, не ги чете. Приема диска, чува се за момент опит за прочитане или нещо подобно и изписва Medium cannot be read.
Пробвах с почистващо CD, но и при него ми изписва Medium cannot be read.
Имам чувството, че не е проблем в замърсена леща, а в механична повреда.
Дали да предприема ремонт (не съм се ориентирал къде), да търся друго cd или да помисля за преминаване към CCC?
Дали да предприема ремонт (не съм се ориентирал къде), да търся друго cd или да помисля за преминаване към CCC?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Alexius написа:С Business навигация съм. От известно време започна да не чете всичко cd-та, докато преди 2 дни спря да чете каквото и да било. Пробвах с оригинално CD, със записвано, с mp3, със CD AUDIO, не ги чете. Приема диска, чува се за момент опит за прочитане или нещо подобно и изписва Medium cannot be read.
по добре си сложи голям дисплей със ССС Профи навигация или най - добре СIC

То по-добре ама парички струва и нещо много са ги харесали повече от пионеер, сони и др. касетофончета :-)
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Е то и ремонта струва пари.
Така е да. Според мен ако намери евтин четец, да си го подмени.
Ако излиза много, да си направи великденски подарък :-)
Ако излиза много, да си направи великденски подарък :-)
Ще видя къде могат да го отремонтират и колко ще струва, а през това време вероятно ще се огледам и за добра оферта за голяма навигация.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Трябва ли всеки път да се вади CD,DVD-то, когато не се ползва?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
Аз пък сега се чудя , кое започва да сдава багажа, предимно когато колата е добре напечена от слънце ( тези дни 30 градуса) , забелязвам следния бъг , звука спира , обаче секундите на мп3 диска продължават да се движат , джойстика не ми е блокирал(както когато беше изгорял блутута , тогава цялата навигация умираше) и след няколко секунди 3-4-5 тръгва пак или като пусна друга песен. Реших , че е от диска пробвах с друг пак така , реших , че е В ЦД четеца пробвах радио , пак се случи и там , забелязвам , че като се случва блутута на телефона ми се дисконектва за 2-3 секунди , затова спрях тотално блутута от Идрайв менюто , но уви без успех ... , като спре звука на радиото виждам , че Т знака премигва, имам чуството , че просто модула губи всякакъв сигнал, но не мога да разбера защо на ЦД му се случва същото . Както и да е някакви предположения какво ще да е , прегряване на модула или пак блутут? Прави го доста рядко , някой път става през няколко минути друг път изобщо не става , както казах , става най-много когато вънка е жега.
Моя блутут беше заминал и правеше такива мизерии. На студено джойстика работи, но модула бавно реагира.
Музиката пука и какво ли не още. Като позагрее се оправя. Смених го и всичко е наред сега.
Можеш да пробваш да го разкачиш временно и сам ще разбереш още за ден-два.
Музиката пука и какво ли не още. Като позагрее се оправя. Смених го и всичко е наред сега.
Можеш да пробваш да го разкачиш временно и сам ще разбереш още за ден-два.
При преминаване от Business към CCC (преди фейслифт), като кабели, plug and play ли е (нямам предвид кодирането)?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Alexius написа:При преминаване от Business към CCC (преди фейслифт), като кабели, plug and play ли е (нямам предвид кодирането)?
При мен на Х5 Е70 всичко пасна идеално. Дори тръгна нормално без кодиране.
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Колега крейзи - и аз бях така изключваш блутута в багажника и си свиркаш