Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Волана е претапициран, но няма какво да се лъжем, никой не мисли, че тази кола е под 270к, че даже и отгоре.
Масова практика става напоследък вкарването на автомобили, регистрация, първи вноски и пускане в мобилето на някаква цена, пък ако мине мине. Човека си се вози и така.
Масова практика става напоследък вкарването на автомобили, регистрация, първи вноски и пускане в мобилето на някаква цена, пък ако мине мине. Човека си се вози и така.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
iceblast написа:Волана е претапициран, но няма какво да се лъжем, никой не мисли, че тази кола е под 270к, че даже и отгоре.
Когато търсих кола, масово имаше екземпляри регистрирани преди 2-3 месеца и с платено каско за цяла година. Един познат си купи кола с каско правено на вноски и с платени всички всноски. Това ме навежда на мисълта дали някой не си прави далавери с това каско ? Или да е ималя някоя сериозна щета и след това да е ремонтирана по каско и след това на пазара и в добавка към катастрофата и някой ремонт ...
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Това лесно се проверява
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- VALENTIN NENKOV
- Потребител
-
в плевен са малко опасни, не че др не са. Мн са диалогични и продават много,(в рамките на 3-4 ч продадоха 3 коли пред мен) за разлика от Варна .Аз съм вземал 2 коли от там. едната беше с чисто нови гуми 18 ки ,но и двете бяха със сериозни ремонти добре прикрити
cocosas написа:iceblast написа:Волана е претапициран, но няма какво да се лъжем, никой не мисли, че тази кола е под 270к, че даже и отгоре.
Когато търсих кола, масово имаше екземпляри регистрирани преди 2-3 месеца и с платено каско за цяла година. Един познат си купи кола с каско правено на вноски и с платени всички всноски. Това ме навежда на мисълта дали някой не си прави далавери с това каско ? Или да е ималя някоя сериозна щета и след това да е ремонтирана по каско и след това на пазара и в добавка към катастрофата и някой ремонт ...
Ако е пуснато на вноски и после изведнъж са платени - най-вероятно е имала хубава щета, която за да я платят трябва да се покрие цялото каско.
Адо, става лесно, ако имаш познати и са готови да нарушат правилата. Попринцип нямат право да показват стари щети на колата, когато е била собственост на друг човек, без негово знание.
VALENTIN NENKOV написа:в плевен са малко опасни, не че др не са. Мн са диалогични и продават много,(в рамките на 3-4 ч продадоха 3 коли пред мен) за разлика от Варна .Аз съм вземал 2 коли от там. едната беше с чисто нови гуми 18 ки ,но и двете бяха със сериозни ремонти добре прикрити
Това за официалните дилъри или за автокъщите се отнася?
Здравейте , от скоро наблюдавам една 520ка в германия. Линк към обявата не мога да дам защото я махнаха , но си пишем с продавача. Колата е на 124хиляди , 2005/11 , за 5хиляди евро. Малко нереална ми се стори цената , но когато попитах купувача ми потвърди че това е цената която търси. Та в емейлите , който си писахме каза че колата е минала технически преглед ноември 2013 и е валиден до ноемрви 2015. Каза , че скоро е сменял масло , въздушен филтър и спирачки ( мисля , че имаше предвид надклатки ). Каза , че сервизната книжа е водена стриктно и е с реални километри. Причината поради която я продава е защото вече той и жена му били около 65 годишни и колата не им трябвала. Та не знам дали не се въртят някакви далавери или просто човека е добра душа ето и малко снимки http://postimg.org/gallery/5640ro3i/b15a8bc0/
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
100% измама като гледам снимките и това не е 520
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Още ли има хора които вярват в чудеса
.

- bijuto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp
Въобще не си струва да се коментира 

- Herdim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 530d
nadahna написа:Здравейте , от скоро наблюдавам една 520ка в германия. Линк към обявата не мога да дам защото я махнаха , но си пишем с продавача. Колата е на 124хиляди , 2005/11 , за 5хиляди евро. Малко нереална ми се стори цената , но когато попитах купувача ми потвърди че това е цената която търси. Та в емейлите , който си писахме каза че колата е минала технически преглед ноември 2013 и е валиден до ноемрви 2015. Каза , че скоро е сменял масло , въздушен филтър и спирачки ( мисля , че имаше предвид надклатки ). Каза , че сервизната книжа е водена стриктно и е с реални километри. Причината поради която я продава е защото вече той и жена му били около 65 годишни и колата не им трябвала. Та не знам дали не се въртят някакви далавери или просто човека е добра душа ето и малко снимки http://postimg.org/gallery/5640ro3i/b15a8bc0/

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тя тая от 2 години се върти по обявите сигурно вече си е изкарала парите 2 пъти 

- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu

Ако имаше за тия пари, колата като от снимките, веднага взимам и аз... даже 2 ще взема, та ако ще и 518 да са

Странното е , че не иска депозит а пари на ръка като се видим. Не знам дали правят някакви далавери с документите ама намирисва като нищо ще ги осъдя нали уж сме пълноправни членове на ЕС.
- TurboDieselComby
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 320d Sport Line