Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
moleo написа:Може би аз съм балък, но хубавите коли струват пари. 2013 г. продадох 525 Е39 без кожа и навигация за 11 000лв. Колата беше в уникално състояние с фактури за 7000лв. Август месец 2013 година взех 530 XD М пакет, черни тавани, ел седалки, асистенст за дълги и т.н, произведена 12.07 година за 32 500. В момента колата ми е на 37 000лв с гуми, джанти и всичко сменено, В уникално състояние, каквито са били и другите ми коли. Винаги съм смятал, че една поддържана кола ще намери купувач.
Гледам обявите и не мога да повярвам, какви кенефи се продават за по 22-3 и са фейс. За всеки влак си има пътници.

Only dead fish follow the stream...
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
И така малко по темата за начинаещи... Имам вдин тъп въпрос
имам 18ки джанти. Две от тях са 8j а другите две са 9j. И четерите джанти бяха с гуми 245/40 рънфлат. И разбирасе махам рънфлата и съм в търсене на нормални гуми за родните ни пътища. И въпроса ми е понеже двете джанти са по-шуроки, не би лу трябяало да са с гуми 275/35? И ако ги нПравя и четерите така както съм ги взел с размер 245/40, кво ще ум стане? Гумата ще седи лу нормално на по широката джанта?

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Борда на джантата ще стои малко навънка спрямо гумата.Защо не си сложиш 275 отзад както си му е реда.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
cocosas написа:И така малко по темата за начинаещи... Имам вдин тъп въпросимам 18ки джанти. Две от тях са 8j а другите две са 9j. И четерите джанти бяха с гуми 245/40 рънфлат. И разбирасе махам рънфлата и съм в търсене на нормални гуми за родните ни пътища. И въпроса ми е понеже двете джанти са по-шуроки, не би лу трябяало да са с гуми 275/35? И ако ги нПравя и четерите така както съм ги взел с размер 245/40, кво ще ум стане? Гумата ще седи лу нормално на по широката джанта?
На джантата която ти е 9J 275/35 ще стои нормално, а с 245/40 няма да стои добре...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- cocosas
- младши ентусиаст
-
timur_lenk написа:Борда на джантата ще стои малко навънка спрямо гумата.Защо не си сложиш 275 отзад както си му е реда.
Защото първо ще ми вози доста твърдо, второ ако реша някой път няма да мога да ги завъртя с предните. Доста по трудно се намирАт биващи всравнение с малкия размер.
Няма такова нещо като ще ти вози по-твърдо, диаметъра е същият, т.е. страничната стена е идентична. Има гуми, попринцип 245 няма да ти е никакъв проблем, няма да седи грозно, защото не е тясна гума, но с големи баници отзад е по-хубаво, язък че мойте джанти са 4 х 8, иначе аз винаги бих сложил по-дебели гуми.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
267 лв е Kumho или UNIROYAL ,чисто нова. 275/35/18,лятна.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
cocosas написа:timur_lenk написа:Борда на джантата ще стои малко навънка спрямо гумата.Защо не си сложиш 275 отзад както си му е реда.
Защото първо ще ми вози доста твърдо, второ ако реша някой път няма да мога да ги завъртя с предните. Доста по трудно се намирАт биващи всравнение с малкия размер.
Добре колега според теб каква им е била идеята на тези дето са правили джантите, щом едни са 8J, а другите са 9J.... сигурно са имали в предвид задните гуми да са по-голям размер от предните...
П.С. А относно возията, аз карам с 245/35/19 и 275/30/19 и си вози супер. Предполагам че с 18-ките ще вози дори по добре, аналогичния на моя размер гуми...
- cocosas
- младши ентусиаст
-
netmurder написа:cocosas написа:timur_lenk написа:Борда на джантата ще стои малко навънка спрямо гумата.Защо не си сложиш 275 отзад както си му е реда.
Добре колега според теб каква им е била идеята на тези дето са правили джантите, щом едни са 8J, а другите са 9J.... сигурно са имали в предвид задните гуми да са по-голям размер от предните...
П.С. А относно возията, аз карам с 245/35/19 и 275/30/19 и си вози супер. Предполагам че с 18-ките ще вози дори по добре, аналогичния на моя размер гуми...
Аз знам каква им е била идеята, а мойта е малко по-различна

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
Разхода няма разлика.Като купих колата беше с 225,сега е с 275.
- m.lesurashki
- Потребител
-
- Кара: e60 - 530xd
- Мечтае да кара: M6 G-Power
Здравейте.
Незнам дали това е правилното място да попитам , но някой може ли да даде мнение за тази кола ?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5s63q4
Незнам дали това е правилното място да попитам , но някой може ли да даде мнение за тази кола ?
langadunga
- netmurder
- старши ентусиаст
-
timur_lenk написа:Разхода няма разлика.Като купих колата беше с 225,сега е с 275.
Подкрепям колегата, моята беше с 245 сега е 275 и не виждам никаква разлика нито в разхода нито във вървенето...
- m.lesurashki
- Потребител
-
- Кара: e60 - 530xd
- Мечтае да кара: M6 G-Power
Здравейте , незнам дали е тук мястото да попитам , но някой може ли да изкаже мнение за тази кола ??
langadunga
m.lesurashki написа:Здравейте , незнам дали е тук мястото да попитам , но някой може ли да изкаже мнение за тази кола ??
Аз като видя кола на 7-8 години и 100 х.км. от 5-та серия въобще не се заглеждам и най вече когато се и предлага от автокъща.
Понеже не съм разбирач, ако има желаещи от района можем да отидем да я погледнем заедно
Поздрави
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Две неща, които биха ме притеснили:
Вкарана, регистрирана и карана, а я продават толкова скоро като нищо да има належащ ремонт
Прилични екстри, но кожата се отпуснала доста, моята на 160 не беше толкова отпусната. Волана изглежда претапициран, линията, където се срещат двете парчета кожа долу бие на ляво
http://static.schmiedmann.dk/ProductPic ... 81_big.jpg
Автомобила не изглежда зле, аз бих го предледал, но ако е на 200к реални примерно, може да е за нов ДПФ или торка да е тръгнал
Вкарана, регистрирана и карана, а я продават толкова скоро като нищо да има належащ ремонт
Прилични екстри, но кожата се отпуснала доста, моята на 160 не беше толкова отпусната. Волана изглежда претапициран, линията, където се срещат двете парчета кожа долу бие на ляво
http://static.schmiedmann.dk/ProductPic ... 81_big.jpg
Автомобила не изглежда зле, аз бих го предледал, но ако е на 200к реални примерно, може да е за нов ДПФ или торка да е тръгнал