Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Благодаря за мненията. Спрях се на този автомобил, понеже се предлага от официален представител за региона,
надявайки се да си намеря читав екземпляр на Е60 с повечко екстри, х-драйв, печка и нормални километри.
От снимките не ми направи добро впечатление : джантите и карбоновото фолио вътре в салона.
Последното обикновенно се използва от джамбазите за да се скрият надраскванията и износванията по пластмасите.
А относно джантите: би трябвало да има една буквичка "М" ако не се лъжа.
Като цяло не съм се заглеждал по такива за да изказвам компетентно мнение, това което ми направи впечатление е
че капачките са доста зле. В момента карам Е90 от 2006, като моите капачки на джантите са в пъти по добре изглеждащи в сравнение с тези.
Както и да е, днес ходих лично да погледна за какво става на въпрос.
Оказа се че колата е в София
дадена за временно ползване на клиент оставил личния си автомобил за ремонт.
Разбрах се с момчетата като я върнат да отида отново на оглед.
Що се отнася за цената ще искам сериозна отстъпка (ако ми хареса, разбира се), като и според мен за тези пари нямат никакъв шанс да я продадат.
Надявам се другата седмица да я върнат и да отида да направя огледа.
А ако има навити от района може да отидем заедно, колкото повече очи гледат толкова по-добре.
Поздрави
надявайки се да си намеря читав екземпляр на Е60 с повечко екстри, х-драйв, печка и нормални километри.

От снимките не ми направи добро впечатление : джантите и карбоновото фолио вътре в салона.
Последното обикновенно се използва от джамбазите за да се скрият надраскванията и износванията по пластмасите.
А относно джантите: би трябвало да има една буквичка "М" ако не се лъжа.
Като цяло не съм се заглеждал по такива за да изказвам компетентно мнение, това което ми направи впечатление е
че капачките са доста зле. В момента карам Е90 от 2006, като моите капачки на джантите са в пъти по добре изглеждащи в сравнение с тези.
Както и да е, днес ходих лично да погледна за какво става на въпрос.
Оказа се че колата е в София

Разбрах се с момчетата като я върнат да отида отново на оглед.
Що се отнася за цената ще искам сериозна отстъпка (ако ми хареса, разбира се), като и според мен за тези пари нямат никакъв шанс да я продадат.
Надявам се другата седмица да я върнат и да отида да направя огледа.
А ако има навити от района може да отидем заедно, колкото повече очи гледат толкова по-добре.
Поздрави
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
колега лично мнение:
- като видях обявата по-рано днес, и първата ми мисъл беше: ти да видиш кола в България на реални километри
Няма гаранция, но поне не е на "134" хил...
- това вътре не е карбоново фолио, а оригинални лайстни "alu cube pure" - често срещани на м-спорт пакета, вкарай ги в гугъл и ще видиш.
- тавана май наистина е черен, вижда се по средната колона (Б-колоната) на снимката със задните седалки.
- много се зачудих на мнението че джантите били менте. Не мога да намеря нищо съмнително по тях. Пребоядисвани са, поради което липсва лепенката "М". Купуваш си за няколко лева лепенки и готово.
- капачките от тези години винаги са в такова състояние. моите на зимните джанти също. има нов модел капачки, които не корозират така, струват по 25 лв. всяка.
- мониторите на гърба на седалките са грознички, но са оригинален аксесоар, който е струвал доста като е купуван.
Остава да провериш и техническото състояние...
- като видях обявата по-рано днес, и първата ми мисъл беше: ти да видиш кола в България на реални километри

- това вътре не е карбоново фолио, а оригинални лайстни "alu cube pure" - често срещани на м-спорт пакета, вкарай ги в гугъл и ще видиш.
- тавана май наистина е черен, вижда се по средната колона (Б-колоната) на снимката със задните седалки.
- много се зачудих на мнението че джантите били менте. Не мога да намеря нищо съмнително по тях. Пребоядисвани са, поради което липсва лепенката "М". Купуваш си за няколко лева лепенки и готово.
- капачките от тези години винаги са в такова състояние. моите на зимните джанти също. има нов модел капачки, които не корозират така, струват по 25 лв. всяка.
- мониторите на гърба на седалките са грознички, но са оригинален аксесоар, който е струвал доста като е купуван.
Остава да провериш и техническото състояние...
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Относно мониторите ... седят ми малко като подарени в сравнение с тези на колегата Cinder на 550-то което продаде преди време.
- da6ip
- старши ентусиаст
-
cocosas написа:Относно мониторите ... седят ми малко като подарени в сравнение с тези на колегата Cinder на 550-то което продаде преди време.
на колегата синдер бяха индивидуал екстра и от завода, и вероятно още около 2-3 пъти по-скъпи от тези.
тези мисля са оригинални, но все пак от каталога за аксесоари - т.е. слагани след като колата е продадена един път вече като нова.
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
Стария фейс за 29500 айде малко по сериозно.2010 г. новия фейс 235 коня който върви адски много и гори 8.6 в града и 5.1 извън града има за 32000 http://www.cars.bg/c484525 това е в пъти по добър варянт !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- da6ip
- старши ентусиаст
-
Аз имам по различно мнение
:
- Тези джанти вече 100% са ментета
- Тази кола сериозно е на "135" хил.
- Няма М-пакет
- Няма кьорава екстра!
Колата от ВиаИнтеркар по-горе има някои екстри (освен ако не лъжат в обявата) които са доста редки на коли преди фейса:
- Асистент дълги светлини
- Soft Close
- Универсално дистанционно (за гараж, на който му трябва)
- Печка
- Екраните отзад (имайки предвид че май са оригинални)
- Да не говорим че комфортни седалки и Лоджик 7 за мен са задължителни за този клас автомобил.
Ако пре-фейсовата кола е на реални км и няма сериозен технически проблем, предвид очакваната отстъпка, според мен е по-добра алтернатива.

- Тази кола сериозно е на "135" хил.

- Няма М-пакет
- Няма кьорава екстра!
Колата от ВиаИнтеркар по-горе има някои екстри (освен ако не лъжат в обявата) които са доста редки на коли преди фейса:
- Soft Close
- Печка
- Да не говорим че комфортни седалки и Лоджик 7 за мен са задължителни за този клас автомобил.
Ако пре-фейсовата кола е на реални км и няма сериозен технически проблем, предвид очакваната отстъпка, според мен е по-добра алтернатива.
da6ip написа:Аз имам по различно мнение:
- Тази кола сериозно е на "135" хил.![]()
- Няма М-пакет
- Няма кьорава екстра!
- Soft Close
- Печка

Taruno написа:Прегледах снимката с PS и колоната е повече сива отколкото черна :S
От светлината е. На снимката на задната седалка може да се види средната колонка, ако беше светлият таван, щеше да се вижда.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
30 бона ще дам за е60 ако ми извадят фактури за сменени турбо и конвертор с нови.Към днешна дата за толкова пари в доста коли може да се качи човек.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
За толкова пари аз лично бих предпочел тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11375869796271802&f1=details&slink=5rtg58 Нищо, че и липсват някои екстри в сравнение с другата.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
timur_lenk написа:30 бона ще дам за е60 ако ми извадят фактури за сменени турбо и конвертор с нови.Към днешна дата за толкова пари в доста коли може да се качи човек.
Заради подобно мислене повечето Е60-ки, в които съм се качвал и с които съм се занимавал (а те са доста), приличат чисто и просто на КЕНЕФ.
Което е нормално, след като всеки смята, че за 15к ще си вземе нещо, приличащо на хубаво Е60.
Няма нужда когато някой разумно мислещ човек във форума реши да даде колкото трябва пари за хубаво Е60, да бъде обявяван едва ли не за ненормален, щото видиш ли за толкова пари може да вземе не знам си к'во...
Подобни мнения ще доведат отново до заключване на тази и без това ненужна тема.
Only dead fish follow the stream...
- DonTodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 3.0D & AUDI A6 3.0 TDI
- Мечтае да кара: M5
MadChicken написа:timur_lenk написа:30 бона ще дам за е60 ако ми извадят фактури за сменени турбо и конвертор с нови.Към днешна дата за толкова пари в доста коли може да се качи човек.
Заради подобно мислене повечето Е60-ки, в които съм се качвал и с които съм се занимавал (а те са доста), приличат чисто и просто на КЕНЕФ.
Което е нормално, след като всеки смята, че за 15к ще си вземе нещо, приличащо на хубаво Е60.
Няма нужда когато някой разумно мислещ човек във форума реши да даде колкото трябва пари за хубаво Е60, да бъде обявяван едва ли не за ненормален, щото видиш ли за толкова пари може да вземе не знам си к'во...
Подобни мнения ще доведат отново до заключване на тази и без това ненужна тема.
30 000 лв. за стария фейс е все едно да си купиш Голф 2 за 8000 лв

- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
Може би аз съм балък, но хубавите коли струват пари. 2013 г. продадох 525 Е39 без кожа и навигация за 11 000лв. Колата беше в уникално състояние с фактури за 7000лв. Август месец 2013 година взех 530 XD М пакет, черни тавани, ел седалки, асистенст за дълги и т.н, произведена 12.07 година за 32 500. В момента колата ми е на 37 000лв с гуми, джанти и всичко сменено, В уникално състояние, каквито са били и другите ми коли. Винаги съм смятал, че една поддържана кола ще намери купувач.
Гледам обявите и не мога да повярвам, какви кенефи се продават за по 22-3 и са фейс. За всеки влак си има пътници.
Гледам обявите и не мога да повярвам, какви кенефи се продават за по 22-3 и са фейс. За всеки влак си има пътници.
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- moleo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530XD 2008 235 hp
- Детайли за колата: М sport
stankata777 написа::yes: И преди Илко да е заключил темата заради лиричните отклонения да кажа,че последните две мнения преди моето, всъщност са много точна представителна извадка на купувачите в Бг.Едните - своеобразни "донове" с голф-2-3-4-мислене опитващи се да надскочат средата и интелекта си, и другите - мастадонти "балъци" купуващи нови коли или поддържани такива с реална история , на цена често 40-50% по-висока от борсите в Дупница,Враца и Горубляне....
Само да спомена, че Март месец 2013., след като продадох Е39 купих от Горубляне Audi Allroad 2008 за 30 000лв и счупих скорости след 1000км. не проверих колата и се оказа на 300 000 км., 4 месеца по късно и след ремонт от 5000лв си взех отново BMW. За това давам повече пари, проверявам колата в Бавария ауто ( Камор ) и се качвам и карам.
Поздрави на всички и успех с търсенето.