Разход на нашите автомобили

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 535D e60
Мечтае да кара: M5 F10

Re: Разход на нашите автомобили

Мнение от CrazyElement » 03 Апр 2016, 23:30

adovet написа:Хахайайааааа е с това мнение просто изби рибата от ново. А се спри малко вече АБСОЛЮТНО всички знаем че твоята кола е уникална 350++ и че харчи 5/100. Ако искаш да си хвалиш колата просто си отвори нова тема в раздел, извън темата. Сигурен съм че ще се получи тема поне 5-6 страници и ще бъде голям хумор и забава. Не е нужно във всяка тема да обясняваш колко е уникална колата ти, това е СПАМ който вярвай ми никой не го интересува.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Абе приятел , все се чудя ти четеш ли мненията до край или просто си поредния изнервен българин на света? Прочети ми пак мнението и виж къде казвам в директен смисъл уникална(като хубаво) казвам уникална в смисъл , че няма друга с такъв сетъп , това не означава , че е най-хубава ако ме разбираш? Ама изглежда ти е трудно да асимилираш някои неща , жалко мислих те за умен човек наистина.

На ремапната кола спатиите не можеш да и ловиш.. можеш да даваш коментари за 530Д фейс лифт сток и до там :) айде лека вечер от мен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 04 Апр 2016, 0:12

CrazyElement написа:
adovet написа:Хахайайааааа е с това мнение просто изби рибата от ново. А се спри малко вече АБСОЛЮТНО всички знаем че твоята кола е уникална 350++ и че харчи 5/100. Ако искаш да си хвалиш колата просто си отвори нова тема в раздел, извън темата. Сигурен съм че ще се получи тема поне 5-6 страници и ще бъде голям хумор и забава. Не е нужно във всяка тема да обясняваш колко е уникална колата ти, това е СПАМ който вярвай ми никой не го интересува.

Абе приятел , все се чудя ти четеш ли мненията до край или просто си поредния изнервен българин на света? Прочети ми пак мнението и виж къде казвам в директен смисъл уникална(като хубаво) казвам уникална в смисъл , че няма друга с такъв сетъп , това не означава , че е най-хубава ако ме разбираш? Ама изглежда ти е трудно да асимилираш някои неща , жалко мислих те за умен човек наистина.

На ремапната кола спатиите не можеш да и ловиш.. можеш да даваш коментари за 530Д фейс лифт сток и до там :) айде лека вечер от мен!

Казах ти пусни си тема и ще разискваме там твоя УНИКАТ. Стига си спамил. А това кой колко багаж има си личи от писанията ти.
ПС: да кажем не УНИКАТ ами втората и неповторима кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530D 218hp
Мечтае да кара: Параход

Мнение от blackyhn » 06 Апр 2016, 12:45

Пичове, време е да пиете по бира :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 06 Апр 2016, 12:52

blackyhn написа:Пичове, време е да пиете по бира :bchug:

... в неделя на срещата :) :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: LMB

Мнение от xacahb » 09 Апр 2016, 15:42

Отново Пловдив градско , и 30-40км извън градско - 435км 63литра, обикновен дизел на Еко. Е60 535д LCI с ремап

ентусиаст
Аватар

Мнение от CrazyElement » 09 Апр 2016, 19:42

xacahb написа:Отново Пловдив градско , и 30-40км извън градско - 435км 63литра, обикновен дизел на Еко. Е60 535д LCI с ремап

С какъв сетъп ти е колата колега , защото LCI гори стабилно по-малко от не фейса.. А така като гледам твойта си похапва 15/100 градско. И какъв ти е стила на каране ако я тормозиш редовно?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 10 Апр 2016, 3:24

Ами какъв може да му е стила на човек, който слага чип на кола, която сток си е 270 коня? Сигурно не е пенсионерски :D Напълно нормален разход с нормално натискане.. Под 13 едва ли може да се свали в града.

ентусиаст
Аватар

Мнение от CrazyElement » 10 Апр 2016, 14:49

SDLS написа:Ами какъв може да му е стила на човек, който слага чип на кола, която сток си е 270 коня? Сигурно не е пенсионерски :D Напълно нормален разход с нормално натискане.. Под 13 едва ли може да се свали в града.

Ми може няма да коментирам моята , защото тя не е фейс лифтова, Пловдив съм живял 2 години поне тогава когато бях градското е меко казано градско , то си е чисто извънградско , прави булеварди никъде няма нанагорнища , задръстване много рядко само между 5 и 6 , като цяло не е някакво фрапатно както е в София ... там чисто можеш да си изгориш 5 литра само от стоене на място. Не знам принципно фейс лифта разхода му е много по-добър , все пак е с други дюзи , ск.кутия и прочие за мен този разход е висок , освен ако не кара на кик даун на всеки светофар. Знам за 535д фейс лифтова , където градско гори 10/100 пак е с ремап, аз примерно с моята това никога не мога да го постигна , но при мене дюзите са друго поколение. Сега не се заяждам с човека може и това да е нормално , а другия дето му дава 10/100 да кара с 40 км/ч , то реално ако трябва да си тестваме колите , градско както си е реда трябва да караме с 50 , все пак закона така гласи :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от CrazyElement » 14 Апр 2016, 0:39

128 км/ч темпомат 150 км магистрала Хасково-София и останалите 50 км след тунела 120 км/ч темпомат с пуснат климатроник 6.8 точно на влизане в София.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 14 Апр 2016, 18:52

Продължаваме, Продължаваме... :)
Крейзи ако пътуваш за събора от София до Пловдив, може да се разбереш с някой колега да карате заедно по магистралата и после да видите кой колко харчи. Факт е, че твойте данни за кола над 10 години + чип, и т.н. са по-добри от стандартните... което не знам как се случва, при положение, че хората си слагат чип, за да дават газ, а не да се возат. Поне аз ги разбирам така нещата де.
П.С. На коя бензиностанция зареждаш, също е интересно.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 14 Апр 2016, 19:18

Giorceto написа:Продължаваме, Продължаваме... :)
Крейзи ако пътуваш за събора от София до Пловдив, може да се разбереш с някой колега да карате заедно по магистралата и после да видите кой колко харчи. Факт е, че твойте данни за кола над 10 години + чип, и т.н. са по-добри от стандартните... което не знам как се случва, при положение, че хората си слагат чип, за да дават газ, а не да се возат. Поне аз ги разбирам така нещата де.
П.С. На коя бензиностанция зареждаш, също е интересно.

Моите впечатления от чипосването е колата да бяга повече,но при нормално каране да гори по-малко... :dunno:
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 14 Апр 2016, 19:19

Е това е нормален разход според мен за тази скорост ... Даже очаквах по-малко

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е60

Мнение от SDLS » 14 Апр 2016, 19:43

Ако видя, че някой кара E60 на магистралата със 120км/ч поне ще знам кой е :mrgreen: Към 7 със 120км/ч на темпомат по ме съгласи да е нормален разход, аз съм пробвал да карам така на магистрала, но повече от 10км не съм успявал да издържа, а и честно казано разликата не е повече от 0.5л/100км ако карам 140-150, така че не се и мъча. :oops:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 14 Апр 2016, 21:36

Той колегата крейзи си ги засича по борда, ама както знаем никой не знае колко е верен неговия борд. От Хасково към София е изкачване. Готов съм да се обзаложа с него че със средна 128 и включен климатик не може да даде този разход.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: LMB

Мнение от xacahb » 14 Апр 2016, 22:06

Моят борд при темпомат 120-170 варира 7-9. Такива числа като 5.ХХ виждам при скорост 70-80 и попътен вятър :П
Колата и преди и след мап-а харчи почти еднакво , с изключение на моментите в които стъпвам - там разхода вече скача сериозно.

Относно Пловдив , напоследък с постоянните и повсеместни ремонта , смея да твърдя , че градското си е истинско градско :)

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61