Съвети и въпроси относно избор на Е6х

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е6х

Мнение от Speed_Am_All » 01 Яну 2020, 15:34

pampo написа:обдухване, подгрев отзад и подгрев на волана виждам в една от 100, а заедно не съм виждал на нито една. Само хед ъп не виждам на тая.
Head up има. Ама няма night vision, дистроник, top-hifi, пера на волана, lane departure warnining, асистент за дълги, поставки за чаши, щори, активни подпори, масаж, теглич. Вероятно няма soft close, dynamic drive, active steering, печка, usb, TV tuner, dvd changer и т.н.. Освен това не е фейс, което съществена екстра за мен.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Яну 2020, 22:46

pampo написа:Не знам как е състоянието на тоя автомобил, но до сега не съм виждал по-натоварена Е60ка, ако някой търси екстри, може да я провери...
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=dqrq75

По-голяма глупост не бях чел скоро! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Не стига това, ами яко са излъгали с годината, а километрите са минимум 400-500000! А като напишат вакум на вратите и разбирам какъв титан на мисълта я продава тая кола :mhihi: Вакум :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Няма такава простотия!!! На баба му вакума :mhihi: :mhihi: :mhihi: Дейба и идиотите....
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 01 Яну 2020, 23:02

Явно както винаги се впечатлявам от дрънкулки. Иначе е ясно, че рециклиране на автомата не става на 200хил км при тоя модел, ма знам ли, грабна ми окото. Вакуум го наричат супер много хора, не е определящо. Текстът няма грешка на всяка дума, не е писан от некой римлянин... Иначе номерът е с някакво лого на автокъща, а пише обслужена от-до...
А колкото до това, че съм казал глупост, не знам какво те кара да мислиш така. АЗ не съм виждал толкова добре оборудвана като съм прегледал някоя друга, не съм видял хиляди, че да знам колко безбройни екстри има моделът, казах какво ме впечатли, с риск да се наложи да четеш огромните ми глупости.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от Speed_Am_All » 01 Яну 2020, 23:14

Не разчитай всичко написано да е вярно. Аз soft-close (вакума) на преди фейса не съм виждал, но е възможно да е сложен допълнително. Аз като търсих кола един ми показваше че има без ключово отклюване (comfort access) и с второто дистанционно от джоба е отключваше и заключваше. Иначе кутията може и да замине преди 200к км. Моята на 149к беше за втулки и пакет и имам основание да вярвам че километрите са реални, защото е взех една година и 50к км след като беше изтекла гаранцията.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Яну 2020, 23:28

Аз пък зная доста Е60-ки с доста повече екстри :mhihi: Още като видя, че са излъгали с годините и си представям как са ги написали всички тия неща, че са сменени, а нищо сигурно не е правено. Или пък е на 500 000 и затова се е разпаднала. Може кутията да й стане нещо, ама всичките тия на куп преди 200 000. Айде няма нужда. :mhihi:

Това също е много интересно. Рециклирани скорости и нов хидротрансформатор :shock:
"Скоростите са рециклирани и е монтиран чисто нов хидросъединител"

Като чета какво е правено, този ще излезне по-голям маниак от мене. Тия обслужвания ако са правени, както са написани, това са 10000+ лева, че може и доста повече. То само ремонтите по скоростите с маслата и т.н., дето уж ги е правил, ако са читави, са 6000-7000 лева :mhihi: И след 10000+ лева ремонти и в mobile-то :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тая история ще е с неочакван край, на 1000% :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Нов хидротрансформатор, добре:
Номенклатурен номер : 24407557757
Описание : ХИДРО-ТРАНСФОРМАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 4235.96 BGN
Няма наличност
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 02 Яну 2020, 8:42

Speed_Am_All написа:... Аз като търсих кола един ми показваше че има без ключово отклюване (comfort access) и с второто дистанционно от джоба е отключваше и заключваше.

:banghead:
Тва звучи почти като виц, баси измекярите има...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d ; E46 330ci convertible
Мечтае да кара: Всичко що е BMW
Детайли за колата: E61 3.0d ++
E46 3.0i ++

Мнение от Biogame » 03 Яну 2020, 10:26

zAcK написа:Аз пък зная доста Е60-ки с доста повече екстри :mhihi: Още като видя, че са излъгали с годините и си представям как са ги написали всички тия неща, че са сменени, а нищо сигурно не е правено. Или пък е на 500 000 и затова се е разпаднала. Може кутията да й стане нещо, ама всичките тия на куп преди 200 000. Айде няма нужда. :mhihi:

Това също е много интересно. Рециклирани скорости и нов хидротрансформатор :shock:
"Скоростите са рециклирани и е монтиран чисто нов хидросъединител"

Като чета какво е правено, този ще излезне по-голям маниак от мене. Тия обслужвания ако са правени, както са написани, това са 10000+ лева, че може и доста повече. То само ремонтите по скоростите с маслата и т.н., дето уж ги е правил, ако са читави, са 6000-7000 лева :mhihi: И след 10000+ лева ремонти и в mobile-то :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тая история ще е с неочакван край, на 1000% :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Нов хидротрансформатор, добре:
Номенклатурен номер : 24407557757
Описание : ХИДРО-ТРАНСФОРМАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 4235.96 BGN
Няма наличност

Човека е маняк :lol:
:driving: :dunno: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 535d LCI

Мнение от kkashev » 06 Яну 2020, 21:06

Ние се смеем, ама обявата пак изчезна, честно не знам какви хора има и какви коли купуват. Всички обичат да бъдат лъгани и това е :)

Потребител
Аватар
Кара: Колело

Мнение от svetlozardv » 10 Яну 2020, 18:38

Здравейте колеги, предстои ми покупка на кола, поради факта че не мога да намеря точната(седан с доволни екстри на реална пазарна цена...) се примирих на комби с г/д добри ексти. Колата е 2009та и единственото което ме дразни е че няма памет на салона и ел. багажник, но пък има HUD, подгрев на волан, Поставки за чаши, печка, Адаптивни предни светлини, салона е рекаро но полу ел., DVD, TV, Блутут, Безключово палене, Датчик за светлина, Завиващи би-ксенони, Спортен волан(не е м-ков), огледата до колкото виждам също са с лайт пакет... По думите на собственика той е 2ри собственик на реални 300к била колата, всичко освен масло било сменено вече. Струва ли си за тези екстри и това описание да дам пари от порядъка на 14к и то за комби...525д 197 е двигателя. Някакви съвети ако може дадете...И има ли някой колега да ми помогне с vin номера, да я праверим. Мерси предварително
Последна промяна svetlozardv на 11 Яну 2020, 14:24, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535xi, MHD stage 2, xHP stage 3
Мечтае да кара: без да се ядосва

Мнение от drago9205 » 11 Яну 2020, 9:33

https://bmwvinreport.com/

Този сайт ми е давал добри справки на мен.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 14 Яну 2020, 10:29

svetlozardv написа:Здравейте колеги, предстои ми покупка на кола, поради факта че не мога да намеря точната(седан с доволни екстри на реална пазарна цена...) се примирих на комби с г/д добри ексти. Колата е 2009та и единственото което ме дразни е че няма памет на салона и ел. багажник, но пък има HUD, подгрев на волан, Поставки за чаши, печка, Адаптивни предни светлини, салона е рекаро но полу ел., DVD, TV, Блутут, Безключово палене, Датчик за светлина, Завиващи би-ксенони, Спортен волан(не е м-ков), огледата до колкото виждам също са с лайт пакет... По думите на собственика той е 2ри собственик на реални 300к била колата, всичко освен масло било сменено вече. Струва ли си за тези екстри и това описание да дам пари от порядъка на 14к и то за комби...525д 197 е двигателя. Някакви съвети ако може дадете...И има ли някой колега да ми помогне с vin номера, да я праверим. Мерси предварително

Каква е реалната пазарна цена на Е60 2009г? И как я изчисли - като гледаш италиански коптори на по 600к км ли?

Потребител
Аватар
Кара: Колело

Мнение от svetlozardv » 14 Яну 2020, 17:53

Dextuar написа:
svetlozardv написа:Здравейте колеги, предстои ми покупка на кола, поради факта че не мога да намеря точната(седан с доволни екстри на реална пазарна цена...) се примирих на комби с г/д добри ексти. Колата е 2009та и единственото което ме дразни е че няма памет на салона и ел. багажник, но пък има HUD, подгрев на волан, Поставки за чаши, печка, Адаптивни предни светлини, салона е рекаро но полу ел., DVD, TV, Блутут, Безключово палене, Датчик за светлина, Завиващи би-ксенони, Спортен волан(не е м-ков), огледата до колкото виждам също са с лайт пакет... По думите на собственика той е 2ри собственик на реални 300к била колата, всичко освен масло било сменено вече. Струва ли си за тези екстри и това описание да дам пари от порядъка на 14к и то за комби...525д 197 е двигателя. Някакви съвети ако може дадете...И има ли някой колега да ми помогне с vin номера, да я праверим. Мерси предварително

Каква е реалната пазарна цена на Е60 2009г? И как я изчисли - като гледаш италиански коптори на по 600к км ли?

Няма да обсъждам това кой как си продава "каляска" помолил съм за съвет за дадена кола. Не може хора да си продават 15 годишните коли които са гола вода..дори един нормален подгрев на седлките нямат за по +15к...Ето това е нереална пазарна цена, а за италианска кола кой говори..от там съм се откасъл да търся дори и колело

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 16 Яну 2020, 10:17

Според мен спокойно можеш да си купиш същата за 8к и да почнеш реставрацията :yes: Не следя пазара на Е60 обаче знам, че хубавото БМВ струва пари, независимо от възрастта си.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 16 Яну 2020, 16:00

terorero написа:

Според мен спокойно можеш да си купиш същата за 8к и да почнеш реставрацията :yes: Не следя пазара на Е60 обаче знам, че хубавото БМВ струва пари, независимо от възрастта си.

:no:

8к, 13 000 км , и НИКАКВИ проблеми , едно пълно обслужване и до там, и моля не ми обяснявайте че е било късмет, просто иска търсене и внимателно подбиране, но да се твърди че всички за тези пари за бараки, айде моля ви се ..... :dummy:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M4 (F83)

Мнение от terorero » 16 Яну 2020, 16:35

ivanski_2 написа:
terorero написа:

:no:

8к, 13 000 км , и НИКАКВИ проблеми , едно пълно обслужване и до там, и моля не ми обяснявайте че е било късмет, просто иска търсене и внимателно подбиране, но да се твърди че всички за тези пари за бараки, айде моля ви се ..... :dummy:

Вероятно ако си без особени претенции можеш да намериш нещо, дето да става. Твоето изключение само потвърждава правилото.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61