Бързи въпроси и отговори
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
Щом това показва най-вероятно е изключен.
При студен мотор, на празен ход ако отваря се вижда по дросела.
Като махнеш кората и наблюдаваш положението на дросела, където е пружината. При отворен ЕГР, дросела притваря.
Като махнеш кората и наблюдаваш положението на дросела, където е пружината. При отворен ЕГР, дросела притваря.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
andy написа:Щом това показва най-вероятно е изключен.
Добре, а как да го "включа", разполагам с inpa,ista и кавото още се сетиш
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
ivanski_2 написа:andy написа:Щом това показва най-вероятно е изключен.
Добре, а как да го "включа", разполагам с inpa,ista и кавото още се сетиш
Флашни си ДДЕ с ИСТА-П или WinKFP и ще почне да работи

Колеги, корите на предните и задните врати от фейслифтова Е61 2007г. стават ли на префейс 2005 ?
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Виждал съм доста пре фейсови коли, с фейсови кори. Но дали е plug & play не знам 

Дали трябва да се смени и таблото? Не успявам да кача снимки, но старата предна е с ръкохватка до горе, а новата - без. Не мога да разбера само по снимките дали става замяната.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Таблото НЕ трябва да се сменя колега. Сменяш само корите и си свиркаш 
П.п. сега видях, че само трябвало да се удължат кабели към копчетата на прозорците. Успех

П.п. сега видях, че само трябвало да се удължат кабели към копчетата на прозорците. Успех
- Гавраил Русев
- Потребител
-
Здравейте колеги.
Карам Е61 2006г имам вграден ТВ модул ..ХИБРИД..за цифрова и аналогова телевизия.
Хваща 2 програми черно бели но само на определени места.Не може на всякъде да работи.
Дайте съвет къде да търся проблема.
БЛАГОДАРЯ.
Карам Е61 2006г имам вграден ТВ модул ..ХИБРИД..за цифрова и аналогова телевизия.
Хваща 2 програми черно бели но само на определени места.Не може на всякъде да работи.
БЛАГОДАРЯ.
- moniii
- Потребител
-
- Кара: BMW E60 530D
Здравейте колеги, ако съм с динамик драйф пре фейс и сложа пак динамик фейс, трябва ли да пускам кабел от жабката до ЛМ2???
Защото в темите не видях, видях че се пуска ако не си динамик, но ако си не видях!
Защото в темите не видях, видях че се пуска ако не си динамик, но ако си не видях!
Е61 525Д - как да разбера дали ДПФ е избушен? До момента (за 1 година) не е светвала никаква лампа или символ свързан с регенерация. Не съм забелязал каквито и да било пушеци, но пълни маслото с гориво, горе долу 1л на 1000 км. Какво може да стане ако изолирам ДПФ само софтуерно? Благодаря предварително!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
PolYank написа:Е61 525Д - как да разбера дали ДПФ е избушен? До момента (за 1 година) не е светвала никаква лампа или символ свързан с регенерация. Не съм забелязал каквито и да било пушеци, но пълни маслото с гориво, горе долу 1л на 1000 км. Какво може да стане ако изолирам ДПФ само софтуерно? Благодаря предварително!
Само софтуерно ако спреш регенерациите ще гръмнеш турбината заради повишено налягане.
Иначе относно това дали е там и дали работи правилно може да се разбере с една диагностика.
Пълненето на нафта в маслото може да е от проблемни дюзи също.

- SpasT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 в цвят “мантинела”
Гавраил Русев написа:Здравейте колеги.
БЛАГОДАРЯ.
Според: https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e90-320d-lim/repair-manuals/65-audio-navigation-information-systems/25lLxro-
хибридния тунер декодира сигнал с кодиране MPEG2. Съдейки от: https://bg.wikipedia.org/wiki/DVB-T , в България имаме кодировка MPEG-4 за наземната цифрова телевизия.Така , че вероятно това е проблема ти.
Подобни грижи имат и някои по-стари модели телевизори със цифров ТВ тунер.
Здравейте,колко милиметра е оригиналната генерация на 535д 272к/с,входа на крайното гърне?
- VladoGerchev
- Потребител
-
Здравейте ,
От скоро имам БМВ Е60 525Д и имам някакъв проблем с музиката , музика почти не мога да слушам защото започва да грачи като усиля малко повече това е най доброто , сега вече нищо не се чува освен свистене като от кипящ чайник с вода гася колата вадя ключа и продължава поне още 5-10 минути докато спре и после отворя ли някоя от вратите започва пак като психо тормоз е
От скоро имам БМВ Е60 525Д и имам някакъв проблем с музиката , музика почти не мога да слушам защото започва да грачи като усиля малко повече това е най доброто , сега вече нищо не се чува освен свистене като от кипящ чайник с вода гася колата вадя ключа и продължава поне още 5-10 минути докато спре и после отворя ли някоя от вратите започва пак като психо тормоз е