Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Тия е двете ги взимам.:grin::grin::grin:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
jordankn написа:Колеги да ви споделя една моя мисъл за евтините обяви напоследък.
Вижте тази например - в Карс.бг
http://www.cars.bg/c462143
http://www.cars.bg/c462166
Звъня на човека аз и той ми разправя как колата не била тук, а в Австрия.. как той продавал коли и тук и там, но по евтините ги пращал към Бг. Питам го аз добре, кога ще пристигне тази кола в България и кога мога да я видя, защото искам да я видя преди да я купя. Той се държете доста неадекватно на мойте въпроси и ми отговаряше забавено.
Накрая каза, че ако искам да си запазя колата понеже щяла да пътува 10-15 дни до България, да му дам капаро. И нали се сещате че такава кола за такива пари или нещо и има или е някаква измама...Схемата му ми е ясна.. той прибира капарото, а ти не взимаш колата![]()
![]()
![]()
Някой да му е звънял и да има друга информация ?![]()
Тоя иска да ползва минимум 2-3 месеца патерици

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
както каза някой по-горе,те станаха 10 годишни,колко да струват
Нали целта е точно тази някой папагал да се хване на въдицата че пръв е видял колата-далавера и в устрема си да я вземе той ще да де и едни 200-300 лева капаро.защо не и 1000.По-гореописаната обява за 13 100 лева е посетена 2800 пъти за 48 часа!!!!!!От тях 5 баламурника да се хванат на подобен номер е супер.
А иначе тук всеки търси за цената на скъпа Е39 да вземе евтина,но наточена Е60.Магазин на ''Витошка'' за 10 000 евро не търсите ли?

Нали целта е точно тази някой папагал да се хване на въдицата че пръв е видял колата-далавера и в устрема си да я вземе той ще да де и едни 200-300 лева капаро.защо не и 1000.По-гореописаната обява за 13 100 лева е посетена 2800 пъти за 48 часа!!!!!!От тях 5 баламурника да се хванат на подобен номер е супер.
А иначе тук всеки търси за цената на скъпа Е39 да вземе евтина,но наточена Е60.Магазин на ''Витошка'' за 10 000 евро не търсите ли?
- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
goppe написа:Момчета, какви са вашите отиви зa:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=4hsxwf
Джантите ми приличат на Styling 167, само дето ми малеят за 17", а цвета им не стои добре на колата.
Тези хриле май са слагани допълнително, незнам да са фабрични за М пакета, попраевете ме ако греша.
Километрите са ясни...
Обявата не е оформена добре според мен, липсва каквато и да е допълнителна информация, снимките са много лоши.
Мерси предварително за мненията.
Джанти 167 има само в 19 цола, всичко друго е менте задължително. Но тези за зимни (очевидно), са си идеални.
Според мен колата има оригинални калници от М5 (мигача е разположен по-ниско), и оригинална предна броня от М5, което е супер.
За другото не мога да коментирам.
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
jordankn написа:Колеги да ви споделя една моя мисъл за евтините обяви напоследък.
Звъня на човека аз и той ми разправя как колата не била тук, а в Австрия.. как той продавал коли и тук и там, но по евтините ги пращал към Бг. Питам го аз добре, кога ще пристигне тази кола в България и кога мога да я видя, защото искам да я видя преди да я купя. Той се държете доста неадекватно на мойте въпроси и ми отговаряше забавено.
Накрая каза, че ако искам да си запазя колата понеже щяла да пътува 10-15 дни до България, да му дам капаро. И нали се сещате че такава кола за такива пари или нещо и има или е някаква измама...Схемата му ми е ясна.. той прибира капарото, а ти не взимаш колата![]()
![]()
![]()
Незнам кой ще се хване на тази въдица.Според мен въобще няма да получи кола.Иначе цената е нормална за кола 600к км.Няма за кога да се кара.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
da6ip написа:Джанти 167 има само в 19 цола, всичко друго е менте задължително. Но тези за зимни (очевидно), са си идеални.
Според мен колата има оригинални калници от М5 (мигача е разположен по-ниско), и оригинална предна броня от М5, което е супер.
Мерси da6ip. Само да попитам по твоя коментар понеже не съм компетентен - оригиналните калници и брони от М5 различават ли се от броните на М пакет и ако са различни - какви са разликите по принцип? Забелязвал съм, че задната броня на М5 е различна от М пакетната, но за предната незнам дали има разлики.
Ако има разлики между гореописаните заводски брони обаче, какво може да е продиктувало тогава смяната от М пакет на М5 калниците на тази кола?
Иначе аз си търся само с ръчни скорости Е60, автоматик не гледам

- da6ip
- старши ентусиаст
-
- Кара: баничарка с компресор
goppe написа:da6ip написа:Джанти 167 има само в 19 цола, всичко друго е менте задължително. Но тези за зимни (очевидно), са си идеални.
Мерси da6ip. Само да попитам по твоя коментар понеже не съм компетентен - оригиналните калници и брони от М5 различават ли се от броните на М пакет и ако са различни - какви са разликите по принцип? Забелязвал съм, че задната броня на М5 е различна от М пакетната, но за предната незнам дали има разлики.
Ако има разлики между гореописаните заводски брони обаче, какво може да е продиктувало тогава смяната от М пакет на М5 калниците на тази кола?
Иначе аз си търся само с ръчни скорости Е60, автоматик не гледам
М5 калниците са по-широки с 15 мм от всяка страна, заради по-широката следа на М5 и да побират по-големи гуми. Също така и подкалниците са по-различни. Бронята е с по-широки отвори за въздух заради охлаждането, по-ниска е надолу, и няма фарове за мъгла, също за да има по-големи отвори за охлаждането.
Ретрофита на тези неща на нормална Е60-ка излиза доста скъп и човек трябва да си е маниак..
Монтирането на М5 калници и броня се прави 90% заради визията, някакси изглежда доста по-добре, не знам дали трябва да те убеждавам

Задната броня на М5 е различна освен заради ауспусите, и заради дифузьора, понеже М5 няма леген за резервна гума, и оттам минава въздуха за дифузьора в бронята...
Space, pace and grace. www.more-to-come.com
Разбрано, мерси за изчерпателния отговор. Приемаме, че бронята и калниците са сменяни, за оригиналността им незнам.
Иначе колата си има вид, особено с комфортните седалки. Сигурно ще прослушам продавача следващата седмица ако до тогава някой не я вземе, защото сега не съм в София. По принцип малко съм резервиран за покупката на М пакет Е60, единствено и само заради кражбите на М-ковите елементи. Човек трябва да се превръща в пъдар и да си пази елементите по колата 24/7 (пък и цялата кола). Но да не създавам оффтопик, кражбите са коментирани многократно във форума, по-скоро си казвам да не ги чета, щото на няколко пъти се зачудвам трябва ли ми бумерска беля на главата
Иначе колата си има вид, особено с комфортните седалки. Сигурно ще прослушам продавача следващата седмица ако до тогава някой не я вземе, защото сега не съм в София. По принцип малко съм резервиран за покупката на М пакет Е60, единствено и само заради кражбите на М-ковите елементи. Човек трябва да се превръща в пъдар и да си пази елементите по колата 24/7 (пък и цялата кола). Но да не създавам оффтопик, кражбите са коментирани многократно във форума, по-скоро си казвам да не ги чета, щото на няколко пъти се зачудвам трябва ли ми бумерска беля на главата

da6ip написа:На тази снимка не може да се прецени дали е по-ниска отзад. Снимай цялата кола отстрани на нормална дневна светлина.
Нещо такова ако може да се добие представа :-)
п.с. каква е разликата м/у жълти точки на пружините и такива без точки ?
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04
![]()
![]()
Схема е вероятно! Иначе само БМВ-та продава тук - http://potrebitel2141823.prodavalnik.com/ Иначе история за такава схема - http://kolaotgermania.blogspot.com/
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
тоз палячо няма ли кой да го посъветва че не трябва да прави така 

Нещо напоследък много такива измамници има, не само за бмв, но и за мерцедес,ауди, vw ... явно хората се хващат на въдицата, което е много лошо.
От няколко дни се чудя и не мога да реша e90 или e60 искам да си взема... егати дилемата
От няколко дни се чудя и не мога да реша e90 или e60 искам да си взема... егати дилемата
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
e60 разбира се
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
jordankn написа:Нещо напоследък много такива измамници има, не само за бмв, но и за мерцедес,ауди, vw ... явно хората се хващат на въдицата, което е много лошо.
Аз навремето така се чудех между Е46 и Е39 и взех Е46. Не, че е лоша кола, но... сега съм сигурен, че следващата ще е Е60.

- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
от личен опит мога да кажа че разликите са основно 3 (поне за мен):
1. Габарити и място - е60 е доста по просторна и съответно голяма. размерите обаче не са никакъв проблем, ако разсъждаваш, че голямата кола е по-сложна за градски условия
2. Комфорт на возията - е60 отново е над тройката
3. Удоволствие и fun - това вече е изцяло въпрос на вкус. За мен тройката дава малко повече наслада, но всичко зависи от конкретната кола (окачване, двигател и т.н.). Избери си модели, направи тест драйв, виж как ги усещаш и си реши
Причината да мина от петица на тройка беше, че като я откраднаха исках нещо различно. F11 не ми е в бюджета, гледах какви ли не други марки и накрая взех е90
1. Габарити и място - е60 е доста по просторна и съответно голяма. размерите обаче не са никакъв проблем, ако разсъждаваш, че голямата кола е по-сложна за градски условия
2. Комфорт на возията - е60 отново е над тройката
3. Удоволствие и fun - това вече е изцяло въпрос на вкус. За мен тройката дава малко повече наслада, но всичко зависи от конкретната кола (окачване, двигател и т.н.). Избери си модели, направи тест драйв, виж как ги усещаш и си реши

Причината да мина от петица на тройка беше, че като я откраднаха исках нещо различно. F11 не ми е в бюджета, гледах какви ли не други марки и накрая взех е90