Какво външно захранване да използвам?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- M-S-BMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530D
- Мечтае да кара: jiguli
- Детайли за колата: BMW 530D 218 DPF
Re: Какво външно захранване да използвам?
Колеги аз също мисля да си флашна кутията сам. Колко излиза да си закупя само стейдж 2 това достатъчно ли е или трябва пълен лиценз 

- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
https://shop.rbttuning.com/M-S-BMW написа:Колеги аз също мисля да си флашна кутията сам. Колко излиза да си закупя само стейдж 2 това достатъчно ли е или трябва пълен лиценз
Доколкото съм сравнил цените излиза малко по-скъпо от колкото да отидеш при дилър но пък не си зависим от никой Когато искаш префлашваш Когато искаш си връщаш твоя оригинален софт когато искаш правиш каквото искаш.
M-S-BMW написа:Колеги аз също мисля да си флашна кутията сам. Колко излиза да си закупя само стейдж 2 това достатъчно ли е или трябва пълен лиценз
От миналата година вече не с предлага поотделно стейджове. Сега се плаща лиценза и стейджовете като се получава два кода, които въвеждаш в телефона преди флашването.
Цената за всичко беше 438лв.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
hamann25 написа:https://shop.rbttuning.com/M-S-BMW написа:Колеги аз също мисля да си флашна кутията сам. Колко излиза да си закупя само стейдж 2 това достатъчно ли е или трябва пълен лиценз
Доколкото съм сравнил цените излиза малко по-скъпо от колкото да отидеш при дилър но пък не си зависим от никой Когато искаш префлашваш Когато искаш си връщаш твоя оригинален софт когато искаш правиш каквото искаш.
От дилър има смисъл само ако:
1. Си намерил готин дилър, а не поредния, който само да ти налее софтуера и да те прати да си ходиш
2. Искаш да ти излезе по-евтино/ преди поне Custom модула беше 100лв отделно от цената за лиценза и картите
3. Не искаш да експериментираш ежедневно с различни настройки
4. Не искаш да носиш отговорност за инсталация, да купуваш кабели, да търсиш захранване и т.н
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2