Какво външно захранване да използвам?

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530D
Мечтае да кара: jiguli
Детайли за колата: BMW 530D 218 DPF

Re: Какво външно захранване да използвам?

Мнение от M-S-BMW » 25 Фев 2021, 0:17

Колеги аз също мисля да си флашна кутията сам. Колко излиза да си закупя само стейдж 2 това достатъчно ли е или трябва пълен лиценз :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 330xd LCI

Мнение от hamann25 » 25 Фев 2021, 8:13

M-S-BMW написа:Колеги аз също мисля да си флашна кутията сам. Колко излиза да си закупя само стейдж 2 това достатъчно ли е или трябва пълен лиценз :dunno:
https://shop.rbttuning.com/

Доколкото съм сравнил цените излиза малко по-скъпо от колкото да отидеш при дилър но пък не си зависим от никой Когато искаш префлашваш Когато искаш си връщаш твоя оригинален софт когато искаш правиш каквото искаш.

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 530D LCI и Е60 535d LCI

Мнение от andy » 25 Фев 2021, 9:44

M-S-BMW написа:Колеги аз също мисля да си флашна кутията сам. Колко излиза да си закупя само стейдж 2 това достатъчно ли е или трябва пълен лиценз :dunno:

От миналата година вече не с предлага поотделно стейджове. Сега се плаща лиценза и стейджовете като се получава два кода, които въвеждаш в телефона преди флашването.
Цената за всичко беше 438лв.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 25 Фев 2021, 11:55

hamann25 написа:
https://shop.rbttuning.com/

Доколкото съм сравнил цените излиза малко по-скъпо от колкото да отидеш при дилър но пък не си зависим от никой Когато искаш префлашваш Когато искаш си връщаш твоя оригинален софт когато искаш правиш каквото искаш.

От дилър има смисъл само ако:

1. Си намерил готин дилър, а не поредния, който само да ти налее софтуера и да те прати да си ходиш
2. Искаш да ти излезе по-евтино/ преди поне Custom модула беше 100лв отделно от цената за лиценза и картите
3. Не искаш да експериментираш ежедневно с различни настройки
4. Не искаш да носиш отговорност за инсталация, да купуваш кабели, да търсиш захранване и т.н

Предишна

Назад към Е60/Е61