Реотан задно стъкло !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07 530GT xDrive
Re: Реотан задно стъкло !
memorex написа:Трябва да се провери кабелния сноп на задния капак.Сваля се /издърпва се гумения "маркуч" и се търси прекъснатия кабел.
Разбирам колега ама при положение,че не е комби кабела оттам ли минава ?
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
vld написа:Има друга тема с подробно описание кое как се проверява.mitiwww написа:mitiwww написа:andy написа:Всички напречнни ленти на нагревателя са вързани паралелно. Няма как всички да прекъснат. Ако ходи ток до прозореца все някоя лента ще работи.
И аз така мисля колега ама не ми работи и не знам какво да правя вече,а зимата отново идва !
И никой не знае нищо по въпроса ?
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Може ли линк за темата,че нищо не намирам !Поздрави !
mitiwww написа:memorex написа:Трябва да се провери кабелния сноп на задния капак.Сваля се /издърпва се гумения "маркуч" и се търси прекъснатия кабел.
Да.
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
memorex написа:mitiwww написа:memorex написа:Трябва да се провери кабелния сноп на задния капак.Сваля се /издърпва се гумения "маркуч" и се търси прекъснатия кабел.
Да.
Разбирам.Днес цял ден си играя с него.Смених таблото с бушоните и релето.Ток има на бушона и на релето .На нагревателя отива само маса.Де да го търся тоз кабел.Цвят има ли или снимки да го видя.Нямам идея къде да търся схема да гледам.Тук е минус 9 градуса и вече ще откача,а съм в Германия и на сервиз май не ми се ще.Поздрави !!!
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
mitiwww написа:memorex написа:mitiwww написа:memorex написа:Трябва да се провери кабелния сноп на задния капак.Сваля се /издърпва се гумения "маркуч" и се търси прекъснатия кабел.
Да.
Разбирам.Днес цял ден си играя с него.Смених таблото с бушоните и релето.Ток има на бушона и на релето .На нагревателя отива само маса.Де да го търся тоз кабел.Цвят има ли или снимки да го видя.Нямам идея къде да търся схема да гледам.Тук е минус 9 градуса и вече ще откача,а съм в Германия и на сервиз май не ми се ще.Поздрави !!!
Всичко точно.На релето горе вдясно излиза 9,6 волта обаче не ще да щрака.Свалям го и съответно на акумулатора директно-щрака.На батерия от 9 волта щрака.Проверявам на буксите на таблото отляво и дясно и излиза 9,6 волта.Директно на минуса на акумулатора и на буксата пак 9,6 !Как да си го обясня нямам идея.
mitiwww написа:memorex написа:mitiwww написа:memorex написа:Трябва да се провери кабелния сноп на задния капак.Сваля се /издърпва се гумения "маркуч" и се търси прекъснатия кабел.
Да.
Прегледай ги един по един всички кабели и ще го намериш защото точно в тази гъвкава връзка се прекъсват.И понятие си нямам за цвета.
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
memorex написа:mitiwww написа:memorex написа:mitiwww написа:memorex написа:Трябва да се провери кабелния сноп на задния капак.Сваля се /издърпва се гумения "маркуч" и се търси прекъснатия кабел.
Да.
Прегледай ги един по един всички кабели и ще го намериш защото точно в тази гъвкава връзка се прекъсват.И понятие си нямам за цвета.
Колега разглобих таблото на парчета.Кабела е червено с бяло,но на него не отива ток от релето.Съответно на релето отива 12 волта,но на горните крачета дето трябва да го затвори отива 9,6 и не ще да щрака.На батерия от 9 волта щрака.Интересно е,че отива 9,6 постоянен дори и при изключено копче за подгрев.
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
memorex написа:Е нали си има таймер.
Съгласен съм,но защо не ще да щракне на 9,6 волта и да затвори веригата ?Това е интересно.
Да не е последното изречение.Може да има протрит оголен кабел.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
memorex написа:
Да не е последното изречение.Може да има протрит оголен кабел.
Колега прати ми линка ако обичаш,че нищо не разбирам така.Английския ми не е на много високо ниво като немския.
Ако напрежението на акумулатора падне под 12.2 волта реотана автоматично се изключва.
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
memorex написа:Ако напрежението на акумулатора падне под 12.2 волта реотана автоматично се изключва.
Чисто нов акумулатор сложих вчера.Днес го мерих 12,7В.
- mitiwww
- кандидат ентусиаст
-
mitiwww написа:memorex написа:Ако напрежението на акумулатора падне под 12.2 волта реотана автоматично се изключва.
Чисто нов акумулатор сложих вчера.Днес го мерих 12,7В.
А случайно да има нещо общо с IBS ,че ми е изключен и той ?
На скритото меню колко показва напрежението?Аз бих действал едно по едно.Провери ли кабелния сноп?Нов акумулатор ,регистрация ,IBS е много важен разбира се но при чисто нав акумулатор надали е той проблема според мен.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3