Проблем BMW E60 535d пуше черен дим

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E60 535D

Re: Проблем BMW E60 535d пуше черен дим

Мнение от BRIKETCHETO » 10 Юни 2016, 10:23

За да съм сигурен ще отида в М-кар да я закачат да видим какво е правено какво не е направено :banghead:

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 10 Юни 2016, 14:35

BRIKETCHETO написа:За да съм сигурен ще отида в М-кар да я закачат да видим какво е правено какво не е направено :banghead:

От сега мога да ти кажа какво ще ти кажат там - "Първо възстановяваме ДПФ-а и ако не се оправи, продължаваме да търсим причината."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 530dA
Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори

Мнение от B.Stoimenov » 10 Юни 2016, 14:45

Или аз ти препоръчвам варианта в който ни казваш от къде си и ние те насочваме към сервиз :) :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 535D e60
Мечтае да кара: M5 F10

Мнение от CrazyElement » 11 Юни 2016, 18:40

BRIKETCHETO написа:За да съм сигурен ще отида в М-кар да я закачат да видим какво е правено какво не е направено :banghead:

Колега ако имаш път отиди при моя мапер в Горна оряховица да ти е мапне и да ти я провери, за мен това е просто прецакан софтуер. Няма значение , че сте наляли оригиналния. ДПФ вече е махнат колата е нормално да мята сажди , очевидно е , че проблема е в сместа . Или малко въздух идва или много гориво. Живи данни са му майката така е мятане на боб , мойта примерно като я намачка с ремап е без никакви филтри и късъм генерация с по-голям диаметър хвърля отзаде малко черно. Обаче при продължително каране на магистрала ми се окъдяват гърнетата. Просто отиди при някой свестен мапер с дино да ти я мапне на дино да види какво става. Дебитомери, налягане турбини , дюзи и тем подобни всичко ще стане ясно доста бързо и ще се върнеш и с ремапната кола :). Не ходи при М-кар пълни глупаци са , навремето М***ЕС ми бяха объркали ДПФ беше махнат , но не спрян и колата пушеше много като регенерира , изрично им казах , че колата е с РЕМАП и дали това играе роля , и че ДПФ е премахнат , накрая ми размениха два вакума взеха ми 200 лева и нищо не оправиха :). Ако искаш координати на моя човек пиши ми на лично :)

Предишна

Назад към Е60/Е61