Странно поведение - климатироник
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Странно поведение - климатироник
Имам странен проблем с климатика. При много топли дни +25 градуса, колата стояла на слънце, климатика започва да духа много топъл въздух и така 5-10 минути, докато колата не загрее до около 65 градуса. След като стигне 60+ градуса всеки път започва да духа перфектно студено... Понякога като пускам и спирам климатика и започва да духа студено, но много рядко се получава този номер преди да стигне 60 градуса... Някои да има идеи 

- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
Странно поведение - климатироник
Пълнил ли си фреона скоро време ? С няколко познати говорих (с коли като нашите) всяка година си го допълват- макар да има компресия и прочие - губи фреон. Миналата седмица допълних моя и от 740 грама - допълниха ми 400 фреон и 5 масло... Сега духа значително по-добре и няма паразитни шумове ( преди това се чуваше виене, и едно звуци като на течаща вода - плацикане
)
Иначе при напечена цял ден кола и моя на 2-3 тата минута започва да духа студено, (всички ремъци и ролки са сменени януари)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Иначе при напечена цял ден кола и моя на 2-3 тата минута започва да духа студено, (всички ремъци и ролки са сменени януари)
Sent from my iPhone using Tapatalk
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Re: Странно поведение - климатироник
Моя климатик не знам да е пипан и допълван изобщо и започва да духа студено не по-късно от 30 секунди. 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2