Въпрос за предните шарнири
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Re: Въпрос за предните шарнири
adovet написа:Може да намажеш и целия под с грес, че сигурно е поизсъхнал и всичко кво видиш сухо, и да не забравиш да напълниш праговете с масло, нали знаеш едно време така правехме на жигулите.
Даа, ще намажа, че е сухо наистина и си надирам корите отдолу като мина през някой бардюр, ама се чудя със свинска мас или някаква по нова грес, ти жигулата с какво я маза едно време?
- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
netmurder написа:adovet написа:Може да намажеш и целия под с грес, че сигурно е поизсъхнал и всичко кво видиш сухо, и да не забравиш да напълниш праговете с масло, нали знаеш едно време така правехме на жигулите.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Адо не се стърпях
П.П. Щом шарнира няма луфт не го пипай, защото вместо да му удължиш живота, може да го намалиш !
Ето това мнение вече го взимам предвид и благодаря за него.
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
Подходяща част за темата:

Подходящ инструмент за темата:

Някога на едни източноевропейски автомобили от картон ги нямаше и се монтираше онова от първата снимка допълнително.
За това, че никой не му пречи да си монтира гресьорката на шарнира. 
И се получава:

За голямо съжаление, не съм фен на горното. При мен се ползват услугите на магазина и се монтират нови. Така съм си решил. Не съм толкова богат, че да правя горното и за това носачите се сменят комплект.

Подходящ инструмент за темата:

Някога на едни източноевропейски автомобили от картон ги нямаше и се монтираше онова от първата снимка допълнително.

И се получава:

За голямо съжаление, не съм фен на горното. При мен се ползват услугите на магазина и се монтират нови. Така съм си решил. Не съм толкова богат, че да правя горното и за това носачите се сменят комплект.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2