Adaptive Headlights проблем
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Adaptive Headlights проблем
netmurder написа:m_m_angelov написа:И аз ще се възползвам от темата на колегата,тъй като проблема е подобен
Колата е 530хд 2006 Моите фарове са завиващи ,но завиват само надясно >>>А Наляво не искат да завиват въпреки,че завивам с волана.Нито на место ,нито в движение.
До колкото ми е известно колега, когато колата е на място или се движи с малка скорост, фаровете завиват само на дясно, а при определена, по-висока скорост завиват и на ляво... мисля че това е с цел да не се заслепяват другите коли примерно на кръстовищата...
Прав си но мисля,че това е за щатите ,незнам за европа дали е така...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- krasigarchev
- Потребител
-
- Кара: BMW E91 320d
- Мечтае да кара: Самолет
Мерди за отговора...
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
Gqbriel написа:netmurder написа:m_m_angelov написа:И аз ще се възползвам от темата на колегата,тъй като проблема е подобен
Колата е 530хд 2006 Моите фарове са завиващи ,но завиват само надясно >>>А Наляво не искат да завиват въпреки,че завивам с волана.Нито на место ,нито в движение.
До колкото ми е известно колега, когато колата е на място или се движи с малка скорост, фаровете завиват само на дясно, а при определена, по-висока скорост завиват и на ляво... мисля че това е с цел да не се заслепяват другите коли примерно на кръстовищата...
Прав си но мисля,че това е за щатите ,незнам за европа дали е така...
И моите се държат по този начин. Само при по-висока скорост завиват и наляво.
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
Такаа, успях да си подкарам BMWhat на смартфона (платена, ма не точно
), тъй като колата ми почна да се побърква. Освен проблема с фаровете, започна да се изключва DSC-то, както и Angle sensor-а на волана, почна да се замисля преди да запали, и веднъж трябваше да ми дават ток. Прочетох грешките - 36 бр.
ТУК съм качил грешките в табличка. Тези, които намерих какво са, съм отбелязал, за останалите не намерих информация.
Изчистих грешките днес по обяд, утре вечер пак ще проверя дали има записани. Като цяло повечето проблеми отдавам на акумулатора - отишъл си е...
Бих бил доволен на мнението на някое по-запознато с грешките лице.

ТУК съм качил грешките в табличка. Тези, които намерих какво са, съм отбелязал, за останалите не намерих информация.
Изчистих грешките днес по обяд, утре вечер пак ще проверя дали има записани. Като цяло повечето проблеми отдавам на акумулатора - отишъл си е...

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
cerber_91 написа:Такаа, успях да си подкарам BMWhat на смартфона (платена, ма не точно), тъй като колата ми почна да се побърква. Освен проблема с фаровете, започна да се изключва DSC-то, както и Angle sensor-а на волана, почна да се замисля преди да запали, и веднъж трябваше да ми дават ток. Прочетох грешките - 36 бр.
Щом ти е паднал тока автоматично и са ти излезли много от грешките
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
От проблемен акумулатор, нещата отиват към проблемен алтернатор....
Напрежението при работещ двигател постоянно подскача, което ме навежда на мисълта за четки или регулатора на напрежение. Достига стойности до почти 15V, което е много. Утре отивам на чичко доктор да гледа какво може да сътвори.
Напрежението при работещ двигател постоянно подскача, което ме навежда на мисълта за четки или регулатора на напрежение. Достига стойности до почти 15V, което е много. Утре отивам на чичко доктор да гледа какво може да сътвори.
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Може да е и от IBS сензора. Макар че 95% от проблемите са от реле-регулатора.
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
Atsalov написа:Може да е и от IBS сензора. Макар че 95% от проблемите са от реле-регулатора.
Закарах я на чичо доктор, човека каза, че е реле-регулатора, а заради него и акумулатора е сдал багажа.. В момента се лекува, ще видим как ще се държи до другата седмица.
Едит: Смених реле-регулатора, вече държи 14.4 V, макар че понякога качва до 14.6-14.7 V, но това го отдавам на IBS сензора, защото вдига повече когато колата е стояла повече от ден на паркинга или при по-студено време. Той и акумулатора е за смяна, ма ще видим кога ще му дойде реда.
Проблемът с адаптивните фарове остава обаче. Все още се вдигат безмислено високо вечер и заслепявам останалите водачи. Най-вероятно са кантарите на носачите, но за момента не ми се дават пари за това.
Последна промяна cerber_91 на 16 Ное 2014, 21:47, променена общо 1 път
- hol1gans
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d
- Мечтае да кара: М6 G-PoweR
cerber_91 написа:Atsalov написа:Може да е и от IBS сензора. Макар че 95% от проблемите са от реле-регулатора.
Закарах я на чичо доктор, човека каза, че е реле-регулатора, а заради него и акумулатора е сдал багажа.. В момента се лекува, ще видим как ще се държи до другата седмица.
На мен пък след смяната на реле легулатора напрежението ми се качи на 15. Това на кое може да се дължи?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Дължи се на по-горния ми пост 

- hol1gans
- младши ентусиаст
-
Atsalov написа:Дължи се на по-горния ми пост
Да обаче преди малко се прибрах от Пловдив и зареждането ми падна на 14,5. Явно акломулатора ми пада доста бързо
- adovet
- старши ентусиаст
-
hol1gans написа:Atsalov написа:Дължи се на по-горния ми пост
Да обаче преди малко се прибрах от Пловдив и зареждането ми падна на 14,5. Явно акломулатора ми пада доста бързо
14,5 e екстра
- hol1gans
- младши ентусиаст
-
adovet написа:hol1gans написа:Atsalov написа:Дължи се на по-горния ми пост
14,5 e екстра
За 2ри път ходих до Пловдив и на връщане ми падна на 14.2 и там си остана. Явни докато възтанови батерията ми държеше на 15
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Тъй като темата е за адаптивни фарове ще пиша тук да не отварям нова,въпреки че тук се обсъжда какво ли не.Та на проблема....моите адаптивни не работят от както съм я купил,а ми се иска да ги подкарам.Това в което съм сигурен е че не от никакви датчици,лайт модули или управления под фара,а проблема е в самия фар.Слагам друг и веднага всичко тръгва да работи та ако има някой запознат да каже какво да оправя,благодаря
Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- adovet
- старши ентусиаст
-
miroleskov написа:Тъй като темата е за адаптивни фарове ще пиша тук да не отварям нова,въпреки че тук се обсъжда какво ли не.Та на проблема....моите адаптивни не работят от както съм я купил,а ми се иска да ги подкарам.Това в което съм сигурен е че не от никакви датчици,лайт модули или управления под фара,а проблема е в самия фар.Слагам друг и веднага всичко тръгва да работи та ако има някой запознат да каже какво да оправя,благодаря
Най вероятно моторчетата във фара за движението на самите фарове
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3