BMW E60 Angel Eyes LED
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Re: BMW E60 Angel Eyes LED
В немския ибей има 80w лед за 80 евро тук в бг най мощните са 25w мисля другия месец да ги пробвам.
Тези 80W ми се струва, че ще потъмнят светловодите за 0 време и после съвсем няма да светят.
- hamann25
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 330xd LCI
Зада ги продават значи не са толково опасни знам ли?
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
..............и рефлектори продават, и нови фарове. 

"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
С 80W крушки ще си стопиш фаровете. Фейслифтовите са 35W и аз успях с тях да си стопя ринговете, просто като ги бях сложил постоянно да светят на пълна мощност. С 80W не ми се мисли какъв ще е ефекта 

- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
тука голяма каша настана.Едни говорят за смяна на рингове други за крушки и въобщеее 

Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- Cinder
- ентусиаст
-
miroleskov написа:тука голяма каша настана.Едни говорят за смяна на рингове други за крушки и въобщеее
Аз се опитах да обясня, че не става с крушки, но повечето хора искат да минат тънко

Пилев написа:Ако поръчаме няколко човека дали няма да ни падне цената за доставка.
![]()
Аз много съм се навил за v2 или v4 , но за моята цените са малко по различни. 260лв. за v2 и 400лв. v4.
Дали са толкова по-добри v4, че са двойно по-скъпи.
За group buy може и от цената да ви свалят, доставката определено ще ви е по-евтина, но предполагам ще искат поне 10 души. Не знам на митницата как ще минат 10 кита

- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Колеги,
попаднах на обява за диодни ангелски очи за Е60, на снимката изглеждат много добре, но не знам дали самата снимка не е "модната" и ринговете не са такива каквито са сложили колегите cerber_91 и SDLS.
Колата ми е пре-фейс и искам да ползвам ринговете за дневни светлини, но ако тези от обявата няма да се виждат през деня, по добре да си остана с дългите фарове на %.
Някой слагал ли е точно от тези... отзиви?
Заличих координатите за връзка, за да не излече, че правя реклама.
попаднах на обява за диодни ангелски очи за Е60, на снимката изглеждат много добре, но не знам дали самата снимка не е "модната" и ринговете не са такива каквито са сложили колегите cerber_91 и SDLS.
Колата ми е пре-фейс и искам да ползвам ринговете за дневни светлини, но ако тези от обявата няма да се виждат през деня, по добре да си остана с дългите фарове на %.
Някой слагал ли е точно от тези... отзиви?
Заличих координатите за връзка, за да не излече, че правя реклама.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Cinder
- ентусиаст
-
На колата от снимките са сменяни целите рингове, може да се види на снимката, на която са изключени. Фарът се отваря зад а се монтират. Колегите cerber_91 и SDLS са слагали крушки на сток ринговете - т.е. не са отваряли фаровете. Със сигурност ефекта от снимките няма да стане само с крушки.
Не знам само до колко са качествени въпросните рингове. Те хубаво имат гаранция 24м, но ако изгорят, пак ще трябва да отваряш фара за да ги смениш
Не знам само до колко са качествени въпросните рингове. Те хубаво имат гаранция 24м, но ако изгорят, пак ще трябва да отваряш фара за да ги смениш

Sent from my iPhone using Tapatalk
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Cinder написа:На колата от снимките са сменяни целите рингове, може да се види на снимката, на която са изключени. Фарът се отваря зад а се монтират. Колегите cerber_91 и SDLS са слагали крушки на сток ринговете - т.е. не са отваряли фаровете. Със сигурност ефекта от снимките няма да стане само с крушки.
Не съм разбрал какво точно са сменяли двамата колеги...
Иначе на мен ми е ясно, че без отваряне на фара няма да стане... нямам проблем с това, стига да има искания ефект. Качеството, както спомена, също е от значение, но офертата от умница ми идва малко в повече

- Cinder
- ентусиаст
-
E30_DK написа:Не съм разбрал какво точно са сменяли двамата колеги...
Иначе на мен ми е ясно, че без отваряне на фара няма да стане... нямам проблем с това, стига да има искания ефект. Качеството, както спомена, също е от значение, но офертата от умница ми идва малко в повече
Само крушки са сменяли. Трябва да подходиш и с повече внимание към отварянето на фара, особено към затварянето после