Реле Алтернатор
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Реле Алтернатор
И друго забелязах че когато не ми зарежда алтернатора като запаля , при паленето ми светка лампа изгоряла крушка да спирачките. Явно тя е като лампа за неработещ алтернатор предвидена от BMW , защото тук много колеги се оплакваха че нямало лампа 8а зареждането , явно е тази.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
inter1 написа:И друго забелязах че когато не ми зарежда алтернатора като запаля , при паленето ми светка лампа изгоряла крушка да спирачките. Явно тя е като лампа за неработещ алтернатор предвидена от BMW , защото тук много колеги се оплакваха че нямало лампа 8а зареждането , явно е тази.
Когато нямаш зареждане светва червен акумулатор с един дълъг надпис на навигацията.
Такава лампа не ми е светкала.
Установих една закономерност. Сутрин паля показва около 12v на мултицета , подавам газ и почва да показва около 14v.
Установих една закономерност. Сутрин паля показва около 12v на мултицета , подавам газ и почва да показва около 14v.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз установих следното нещо, като закача мултицета ми дава 14-14.2, като я гледам през ИМПА-та ми показва 13.8, не мога да си обясня откъде идва разликата.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Nukem написа:Аз установих следното нещо, като закача мултицета ми дава 14-14.2, като я гледам през ИМПА-та ми показва 13.8, не мога да си обясня откъде идва разликата.
Пробвай с друг мултицет. В скритото меню колко показва?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
ще пробвам скритото меню, както и сега ще запиша при различните консуматори колко държи и след смяната с новото реле, то си е при мен вече чакам си спирачните маркучи и да влиза в бокса, ще пусна в моята тема дали има промяна!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2