530дX-Drive или 525дX-Drive

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Re: 530дX-Drive или 525дX-Drive

Мнение от Dream_BMW » 25 Апр 2014, 19:51

vgza написа:За мен основният плюс на фейса мноооого по-бързия автомат. Карал съм следфейсова 535д, осезаемо по-бързо сменя от моята.

Eто едно полезно мнение.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Апр 2014, 19:11

Бульо, що правиш реклама на разни сайтове бе? :ahah: :ahah: :ahah: Честно, от тези обвинения във форума по-несериозни скоро не бях чел. Няма да се впускам в подробности, че е смешно и обидно дори да се коментират тези обвинения отправени точно към този колега.

Само на мен ли не ми отваря втория линк и нищо не мога да разбера? А иначе какво чудно има някой да се чуди между две коли с разлика от 10 000 лв. в цената? Нима мислите, че всеки заделя примерно 20 000 и тръгва да търси кола за 18 като си оставя 2 в резерва? Какво му е лошото ако се чуди дали да даде 10 000 отгоре или да си ги спести като се задоволи с по-евтината? :shock:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 29 Апр 2014, 6:40

B U L L I написа:колеги помагайте,мой приятел има дилема с това кой от двата автомобила да избере

http://mgt-auto.bg/MT/car_single_lb.php ... =20&page=1

или

http://mgt-auto.bg/MT/car_single_lb.php ... =20&page=1

ако може да изтъкнете и 1-2 предимства и недостатъци

тази първата недостатъка ,че е много скъпа бе брат :shock:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Мнение от Dream_BMW » 01 Май 2014, 19:47

BMW Power ACM написа:Бульо, що правиш реклама на разни сайтове бе? :ahah: :ahah: :ahah: Честно, от тези обвинения във форума по-несериозни скоро не бях чел. Няма да се впускам в подробности, че е смешно и обидно дори да се коментират тези обвинения отправени точно към този колега.

Само на мен ли не ми отваря втория линк и нищо не мога да разбера? А иначе какво чудно има някой да се чуди между две коли с разлика от 10 000 лв. в цената? Нима мислите, че всеки заделя примерно 20 000 и тръгва да търси кола за 18 като си оставя 2 в резерва? Какво му е лошото ако се чуди дали да даде 10 000 отгоре или да си ги спести като се задоволи с по-евтината? :shock:

Не отваря линка,защото колата вече е купена от човека който се двоумеше между двете. Момчето наистина се чудеше коя от двете да избере и имаше възожност да вземе по-скъпата,но както всеки нормално мислещ човек се зачуди защо две еднакви за непросветен в религията на БМВ човек като него коли имат такава разлика в цените само заради 3 години разлика в годините,кожен салон и нищо друго видимо. За съжаление трябваше ние от форума а не човека който му я продаде да му обясним за предимствата на фейса и врътката,че независимо че колата е модел 525, двигателя пак е 3.0,но новата генерация и е с по-малко коне от стандартния 3.0 вграждан до 2006-а.Както и по-прецизната кутия и т.н. Иначе като изключим смешното обвинение за реклама,колегите помогнаха като предложиха фейслифтовото пред другото. Смешното е,че никой не забеляза М5 имитацията с решетката над страничния мигач при по-евтиния вариант. Само с това изпълнение мен лично никой не би ме убедил да взема нея.Това е достатъчно красноречиво за предния собественик на колата.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 01 Май 2014, 21:05

Това се забелязваше от километри и щях да го коментирам, но не отваряше линка и нямаше как да коментирам обяви на две коли след като не виждам едната. Наистина не знам кой луд ще имитира калник на М5, а иначе няма да има никакви други М елементи по колата като поне една предна броня.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Предишна

Назад към Е60/Е61