Проблем с Е60 525d пуши!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Re: Проблем с Е60 525d пуши!
uzunoff написа:adovet написа:Щом свети има някаква грешка. Съмнявам се, и че в БМВ сервиз ще го изтрият.
Гледам че си от перник знаеш ли е колата ?
Май съм я виждал ама не съм сигурен дали е същата. Ако искаш ела до мене и ще и пуснем една диагностика и с моите урудки.
В пловдив е вече колата. С този чек няма оправяне записах час в петък в Nice Car ще видим там какво ще излезне като оправя дилемата с чека ще пиша точно какво се случи 

Само да те светна колега, че тази мизерийка, която всички правят казва на колата, че НЯМА никой на седалката -> т.е. отварянето на еърбега не се знае дали ще сработи, ако сработи, ще е само защото колана е закопчан, така че не се радвай много, че си спестил 165лв.
Тази кола е регистрирана някъде около 2008г. в Перник, а аз честно да ти кажа един път не съм я видял, което е доста странно

Тази кола е регистрирана някъде около 2008г. в Перник, а аз честно да ти кажа един път не съм я видял, което е доста странно

- adovet
- старши ентусиаст
-
Аз съм я виждал даже и май се возих в нея веднъж ако е същата де.
iceblast написа:Само да те светна колега, че тази мизерийка, която всички правят казва на колата, че НЯМА никой на седалката -> т.е. отварянето на еърбега не се знае дали ще сработи, ако сработи, ще е само защото колана е закопчан, така че не се радвай много, че си спестил 165лв.![]()
Грешиш колега това което направихме казва на колата че има някой на седалката и иска да се слага колата дори и да няма никой на нея .. сиреч AIRBAG работи

Попринцип го правят да не иска да се слага колан, но и твоя вариант пак не е решение, трябва все да си забучил колана и ако недай си боже направиш нещо ще ти гръмнат и двата еърбега (демек ще сцепиш таблото), а застрахователите може да не пожелаят да ти платят таблото и бега в него, ако не е имало човек там.
- adovet
- старши ентусиаст
-
Само дето в този случай не дай си боже стане ПТП и го няма пасажера и се отвори бега, е основание застрахователя да не плати нищо
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Колеги днес ходих в Nice car Пловдив доволен съм от обслужването готини са момчетата НО не ми разрешиха проблема решиха че по най удачния за тях начин ще решат проблема . Да сложат DPF и да ми сложат най новия софт 2013 и колата щяла да се оправи ..... Цената беше 1900 лв всичко.
Та не ми се дават тези пари на онзи му викам хората масово махат тези DPF и тои мрън ,мрън иска си неговото
Последната ми надежда карам е при Чолака в пловдив каза понеделник ела **и ги ония от Nice car
Онези в Nice car нито ми провериха ЕГР-то нито да разглобят да видят турбо пътищата за някакви дупки по тръбите или някакви вакуми за него . Не им се занимаваше според мен ...
Проблема забелязах че го прави само когато зарее както трябва почва да РЪЪЪМЖИ яко и пуши на малки обороти и мирише на сурова нафта . На компа в серзива колата има някаква грешка за смяна на предото стъкло че е сменяно Само това НИЩО свързано с проблема . Така и баба знае закачаш квото покаже сменяш плащаш 1000+ и всичко е ОК . Да ама не . Приател обслужва неговото Audi S8 2013 при него и е МНОГО доволен че ги разбира нещата ако някой е ходил при него нека каже неговите впечетления . След чолака пак ще пиша .
Та не ми се дават тези пари на онзи му викам хората масово махат тези DPF и тои мрън ,мрън иска си неговото

Последната ми надежда карам е при Чолака в пловдив каза понеделник ела **и ги ония от Nice car

Проблема забелязах че го прави само когато зарее както трябва почва да РЪЪЪМЖИ яко и пуши на малки обороти и мирише на сурова нафта . На компа в серзива колата има някаква грешка за смяна на предото стъкло че е сменяно Само това НИЩО свързано с проблема . Така и баба знае закачаш квото покаже сменяш плащаш 1000+ и всичко е ОК . Да ама не . Приател обслужва неговото Audi S8 2013 при него и е МНОГО доволен че ги разбира нещата ако някой е ходил при него нека каже неговите впечетления . След чолака пак ще пиша .

adovet написа:Само дето в този случай не дай си боже стане ПТП и го няма пасажера и се отвори бега, е основание застрахователя да не плати нищо
Няма как да ти откажат всичко, най-много да откажат да платят пасажерският бег.
Колата е оправи Чолака в Пловдив . МНОГО съм доволен от човека нов софт 177к.с настройка на модулите колата стана МЕД . Не съм виждал такъв майстор МНОГО МНОГО доволен .Дори беше ми закарал колата на автомивка върна ми е в перфектно състояние .
Здравейте колеги! Колата е 525d е60 177кс!
Та аз като колегата на студено върви много и като загрее някой път градско и всеки път на дълъг път като тръгне забива колата...Интересното е ,че колата не записва грешки, единствено ми излиза за подгреващи свещи, но от тях не може да излиза такъв проблем. Закарах колата в различни сервизи но няма грешки. Нищо и не ми изписва като влезне в авариен режим, също така и пуши. Имам чувството ,че не й достига въздух. Дюзите са перфектни...АГРа е изчистен... Чудя се дали може да е от някой спукан маркуч...ама ако е от маркуч то ще го прави постоянно...Друго мисля, че е от самото турбо... Дайте някой съвет
Ако на някой му се е случвало да сподели
Мерси, предварително! 
Та аз като колегата на студено върви много и като загрее някой път градско и всеки път на дълъг път като тръгне забива колата...Интересното е ,че колата не записва грешки, единствено ми излиза за подгреващи свещи, но от тях не може да излиза такъв проблем. Закарах колата в различни сервизи но няма грешки. Нищо и не ми изписва като влезне в авариен режим, също така и пуши. Имам чувството ,че не й достига въздух. Дюзите са перфектни...АГРа е изчистен... Чудя се дали може да е от някой спукан маркуч...ама ако е от маркуч то ще го прави постоянно...Друго мисля, че е от самото турбо... Дайте някой съвет

Ако не искаш нещо търсиш причини, ако го искаш търсиш начини...Успехът не изисква обяснения, неуспехът не позволява оправдания!!!
uzunoff написа:Колата е оправи Чолака в Пловдив . МНОГО съм доволен от човека нов софт 177к.с настройка на модулите колата стана МЕД . Не съм виждал такъв майстор МНОГО МНОГО доволен .Дори беше ми закарал колата на автомивка върна ми е в перфектно състояние .
Здравей колега аз познавам знам човека който ти я е продал днес видях темата и не повярвах че я е продал говорил съм си с него за мойто и неговото бмв знам че е дал много пари за брони да сложи такива тунинги и всякакви простотийки но защо я е продал незнам много странно ми стана сега като я видях на мен даже ми беше казал че е 530Д но явно ме е излъгал. Сега като чета имам същия проблем и имам същата тема от доста време насам и немогат да ми помогнат и аз съм без ДПФ и катализатор и така и при мен като загрее и става много гадно бучи и пуши на ниски изфърля на моменти яко дим ту има ту няма много гадна история и се мъчи на ниски обороти. Можеш ли да кажеш какво точно ти е настроено на модулите и колкои пари ти излезна махането на филтъра софтуерно и както и цялата тази операция за модулите. Ще съм ти много благодарен да споделиш информацията защото гледам че си писъл че не е се оправило от изключването на ДПФ филтъра софтуерно а от другата работа с модулите много те моля да кажеш какво точно е правено.
- vip65
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d 163kc
kukievil написа:uzunoff написа:Колата е оправи Чолака в Пловдив . МНОГО съм доволен от човека нов софт 177к.с настройка на модулите колата стана МЕД . Не съм виждал такъв майстор МНОГО МНОГО доволен .Дори беше ми закарал колата на автомивка върна ми е в перфектно състояние .
Здравей колега аз познавам знам човека който ти я е продал днес видях темата и не повярвах че я е продал говорил съм си с него за мойто и неговото бмв знам че е дал много пари за брони да сложи такива тунинги и всякакви простотийки но защо я е продал незнам много странно ми стана сега като я видях на мен даже ми беше казал че е 530Д но явно ме е излъгал. Сега като чета имам същия проблем и имам същата тема от доста време насам и немогат да ми помогнат и аз съм без ДПФ и катализатор и така и при мен като загрее и става много гадно бучи и пуши на ниски изфърля на моменти яко дим ту има ту няма много гадна история и се мъчи на ниски обороти. Можеш ли да кажеш какво точно ти е настроено на модулите и колкои пари ти излезна махането на филтъра софтуерно и както и цялата тази операция за модулите. Ще съм ти много благодарен да споделиш информацията защото гледам че си писъл че не е се оправило от изключването на ДПФ филтъра софтуерно а от другата работа с модулите много те моля да кажеш какво точно е правено.
Всичко това идва от некадърно премахване на DPF от софтоера.Аз го имах същия проблем,докато намерих кадърен маѝстор да го премахне.
Здравейте колеги,
отскоро и аз съм с E60 525d 220кс
Като цяло на диагностиката показа проблем в ламбда сонда и релето за свещите
Днес обаче докато си карах, натиснах да изпреваря и не искаше да мине 80км/ч, махнах крака от газта, плавно натиснах и си тръгна до 110-120км/ч, но пак не както трябваше, наложи ми се да спра и какво да видя, зад мен пушек ама пушек.. бял на цвят. Загасих и запалих, отново излизаше пушек и на място. Поседях 10 минути, запалих и пушека бе изчезнал, след това натисках да видя дали пак ще запуши, но не, 30 мин я натисках и ни помен от белия пушек, който направо закри платното. Някакви идеи какво може да се е случило. Благодаря ви!
отскоро и аз съм с E60 525d 220кс
Като цяло на диагностиката показа проблем в ламбда сонда и релето за свещите
Днес обаче докато си карах, натиснах да изпреваря и не искаше да мине 80км/ч, махнах крака от газта, плавно натиснах и си тръгна до 110-120км/ч, но пак не както трябваше, наложи ми се да спра и какво да видя, зад мен пушек ама пушек.. бял на цвят. Загасих и запалих, отново излизаше пушек и на място. Поседях 10 минути, запалих и пушека бе изчезнал, след това натисках да видя дали пак ще запуши, но не, 30 мин я натисках и ни помен от белия пушек, който направо закри платното. Някакви идеи какво може да се е случило. Благодаря ви!

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3