Странно тракане при студен старт!!!!!!! От какво????
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Re: Странно тракане при студен старт!!!!!!! От какво????
Unikalen88 стига се филмира с твоето турбо. Намери време и иди при кадърен доказан човек за преглед и се поуспокой.
2-3 коли съм чувал свирещи като твоята и са били без проблем, ама ти вече знаеш сигурно и цената за ново
ПП: Сори за ОФФ–а
2-3 коли съм чувал свирещи като твоята и са били без проблем, ама ти вече знаеш сигурно и цената за ново

ПП: Сори за ОФФ–а
- iavor_Andreev
- Потребител
-
- Кара: E60 530D
- Мечтае да кара: M5 :))))
В интерес на истината и моето беше станало доста шумно на последък.... ще го свалят утре и ще видим какво точно е състоянието му ще сменя и пистов ремък масла свещи (Champion)реле дросел клапа , филтри на турбо климатр. горивен и въздушен дискове и накладки другия път че стана доста на куп....
Мммм в Русия съм в Русия съм.....
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
ами колега цената не я знам за ново но все пак турбото си е цифра,рециклиране,ново или настаро все ще е минимум 700-800 лева.Когато на човек може би му предстои такъв голям ремонт си мисля че трябва да се подготви финансово,не са 20 лева да ги изкараш от джобните и да не ги усетиш.Така че няма да е лошо да се знае,не само за мене а и за другите кои,къде и за колко прави ремонт,дават ли гаранция и дали клиента е доволен,А за филмите,Карал съм 7-8 дизела досега и знам как работи турбо без проблем така че хич не се филмирам.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Има доста теми за турбините къде ги рециклират добре, гаранции и т.н., а и мисля че 700-800лв. не е и някакъв кой знае какъв ремонт. Е за мойта кола да сменя нещо по предницата и айде заминали са.
- iavor_Andreev
- Потребител
-
adovet написа:Има доста теми за турбините къде ги рециклират добре, гаранции и т.н., а и мисля че 700-800лв. не е и някакъв кой знае какъв ремонт. Е за мойта кола да сменя нещо по предницата и айде заминали са.
Колега от това което написах че ще ремонтирам само турбото ли видя я прочети пак?

- adovet
- старши ентусиаст
-
iavor_Andreev написа:adovet написа:Има доста теми за турбините къде ги рециклират добре, гаранции и т.н., а и мисля че 700-800лв. не е и някакъв кой знае какъв ремонт. Е за мойта кола да сменя нещо по предницата и айде заминали са.
Колега от това което написах че ще ремонтирам само турбото ли видя я прочети пак?само свещите са 200 лв.... сметни и др неща сложи и труд..... бая над тея 800 излиза.... просто ме поизненада и за това оставям дискове и накладки за следващият път (след 2 месеца) имат още живот но бях ришил да ги сменя..... а да вметна и тампон.. на ст щанга.. за сега това:)))) че ако нарина повече от 2 к наведнъж за сервиз жената ще ме изяде с парцалите
Не говорех за тебе а за уникален. Иначе при тебе си се е събрало сумичка

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
adovet написа:Има доста теми за турбините къде ги рециклират добре, гаранции и т.н., а и мисля че 700-800лв. не е и някакъв кой знае какъв ремонт. Е за мойта кола да сменя нещо по предницата и айде заминали са.

- adovet
- старши ентусиаст
-
unikalen88 написа:adovet написа:Има доста теми за турбините къде ги рециклират добре, гаранции и т.н., а и мисля че 700-800лв. не е и някакъв кой знае какъв ремонт. Е за мойта кола да сменя нещо по предницата и айде заминали са.
![]()
![]()
ама понякога попадам на много интерестни мнения,800 лева не било голям ремонт.За някои 800 лева е 1/3 от заплатата,за други 800 лева са 3 заплати.средностатистически 1 българин това му е дохода за месец и 20 дни.Така че някои могат всеки ден да си сменят турбини,други трябва предварително да се подготвят.А има хора които имат и други разходи а не само за колата.и като се сумират всички разходи става много над 800.Така че мисля е некоректно да се казва че небило нищо,ти можеш да си позволиш,но друг трябва предварително да си има едно на ум да си задели.
Колега ако почне една кола да ти е в тежест и да се притесняваш, че ако се счупи нещо после как ще се оправя, значи че тази кола не е за джоба ти. Колата е за удоволствие не да и трепериш

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
adovet написа:unikalen88 написа:adovet написа:Има доста теми за турбините къде ги рециклират добре, гаранции и т.н., а и мисля че 700-800лв. не е и някакъв кой знае какъв ремонт. Е за мойта кола да сменя нещо по предницата и айде заминали са.
![]()
![]()
ама понякога попадам на много интерестни мнения,800 лева не било голям ремонт.За някои 800 лева е 1/3 от заплатата,за други 800 лева са 3 заплати.средностатистически 1 българин това му е дохода за месец и 20 дни.Така че някои могат всеки ден да си сменят турбини,други трябва предварително да се подготвят.А има хора които имат и други разходи а не само за колата.и като се сумират всички разходи става много над 800.Така че мисля е некоректно да се казва че небило нищо,ти можеш да си позволиш,но друг трябва предварително да си има едно на ум да си задели.
Колега ако почне една кола да ти е в тежест и да се притесняваш, че ако се счупи нещо после как ще се оправя, значи че тази кола не е за джоба ти. Колата е за удоволствие не да и трепериш
Не мога да го кажа по-добре от това, ако трябва да се лишаваш от други неща, за да си поддържаш колата, занчи тя не ти е по джоба и трябва да го преглътнеш.
- iavor_Andreev
- Потребител
-
Напълно сте прави и двамата. Даже преди месец някъде ми званя приятел да ме разпитва дали съм доволен от колата че мислел да си купува такава ..... не били мн скъпи... попитах го дали си прави сметка че поддръжката и не е като на гоуфу които кара направих му бърза справка за някои неща и отг му беше евааа го че аз как ше го подържам туи добиче. Аз възможностите си ги знам за сега не ми тежи 5-чката ... просто жената е Габровка
)
не че няма такива дето цитирам на гол гъз нови дънки ама.. докат се счупи
после седи и гние щото няма $
90% от мъжете сме фенове на Бмв но по малко от половината знаят как се подържа едно Бмв.
А сега за ремонта изпратих турбината в монтана подменят ми я с 1 год гаранция! Цената ще ви я кажа като я получа монтирам и видя че вс е наред!

не че няма такива дето цитирам на гол гъз нови дънки ама.. докат се счупи

90% от мъжете сме фенове на Бмв но по малко от половината знаят как се подържа едно Бмв.
А сега за ремонта изпратих турбината в монтана подменят ми я с 1 год гаранция! Цената ще ви я кажа като я получа монтирам и видя че вс е наред!
- iavor_Andreev
- Потребител
-
Ето малко имфо за нещата които направих!
Странното тракане изчезна със подмяната на пистовият ремък с ролките!
Турбината я изпратих в Монтана подмениха ми я! Върната с 1 год. гаранция (документ) монтирана и работи добре засега!
Сменени филтри. На турбото,маслен,горивен,въздушен,и на климатр!
Масло на двг!
Свещи 6 броя (Champion-двоино намоткови)
Днес е в Бургас колата (Елиткар) за премахване на тъпия Дпф филтър които отново се задръсти побеснях направо(по магистрала тракия със 100км и то по нанадолнище)
Ремап на компа +20% повишаване на мошноста! и след 2-3 часа отивам да си я взема!
Тотал - 2400лв. + подарък за жената ест утре е 8-ми март и ще ми прости
За др път оставям Дискове накладки + Рециклиране на реиката (има малко почукване и ме дразни)
Сутринта преди да я вкарам за тунинг
обрах един пордюр ... с чистоново боядисаните джанти (черен графит) меко казано ми призля ...
Не ми върви напоследък Но пък съм се заял че тая кола ще я направя топ!!! Леко полеко!
Това е засега!
Пс: колега уникален аз също се лишавам защото не съм милионер !
те тея дето 2-3 хил лв са им само джобни ... не ги мисли .. с Пари всеки може
))
Ама пък и без пари нестава ....
Странното тракане изчезна със подмяната на пистовият ремък с ролките!
Турбината я изпратих в Монтана подмениха ми я! Върната с 1 год. гаранция (документ) монтирана и работи добре засега!
Сменени филтри. На турбото,маслен,горивен,въздушен,и на климатр!
Масло на двг!
Свещи 6 броя (Champion-двоино намоткови)
Днес е в Бургас колата (Елиткар) за премахване на тъпия Дпф филтър които отново се задръсти побеснях направо(по магистрала тракия със 100км и то по нанадолнище)
Ремап на компа +20% повишаване на мошноста! и след 2-3 часа отивам да си я взема!
Тотал - 2400лв. + подарък за жената ест утре е 8-ми март и ще ми прости

За др път оставям Дискове накладки + Рециклиране на реиката (има малко почукване и ме дразни)
Сутринта преди да я вкарам за тунинг

обрах един пордюр ... с чистоново боядисаните джанти (черен графит) меко казано ми призля ...
Не ми върви напоследък Но пък съм се заял че тая кола ще я направя топ!!! Леко полеко!
Това е засега!
Пс: колега уникален аз също се лишавам защото не съм милионер !
те тея дето 2-3 хил лв са им само джобни ... не ги мисли .. с Пари всеки може

Ама пък и без пари нестава ....
- motse_e60
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d E60
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Здравейте момчета на скоро станах горд собственик на Е60 .... ноооо .... за съжаление проблемите не закъсняха ... колектор и турбина ... турбината утре ще я пращам в МЕИ Варна за ремонт на стойност между 700лв и 900лв в зависимост от ремонта ..... ааа относно колектора ще ми струва 700лв втора употреба чугунен. Съгласен съм с колегите че ако автомобила стане труден за поддръжка по добре го сменяй и е смешно да наречеш човек който би могъл да отделя средства за поддръжката на автомобила си ДИЛЪР. При мен това тракане също се появи и се оказа турбото ... Поздрави
everything i do i do it big
- nov77
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60 525dА
Колега можеш ли да опишеш по-подробно за това тракане,и как ще се появи от турбото ?То нали би трябвало да вие или свири 

- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne
Да си кажа и аз....
,
След махането на пеперудки и слагането на тапи при мен се появи можеби някакво тракане което се чува от дясно на двигателя където е пръчката на маслото.
Немога да го хвана точно от къде е но се чува понякога отвън на долу под предна лява гума и на отворен капак, вутре не се чува нищо!
Както на клипа, но не толкова силно:
http://www.youtube.com/watch?v=j3SJzSlJJ34

След махането на пеперудки и слагането на тапи при мен се появи можеби някакво тракане което се чува от дясно на двигателя където е пръчката на маслото.
Немога да го хвана точно от къде е но се чува понякога отвън на долу под предна лява гума и на отворен капак, вутре не се чува нищо!
Както на клипа, но не толкова силно:
http://www.youtube.com/watch?v=j3SJzSlJJ34
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Хора,Вие не виждате ли заглавието на темата ?!?
Има си тема за колекторите,коментирайте си цените там !
Изчиствам темата от спама ,така че да няма сърдити .
Има си тема за колекторите,коментирайте си цените там !
Изчиствам темата от спама ,така че да няма сърдити .
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3